نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
14 years 11 months ago #12059
by FeanoR
نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون was created by FeanoR
خب با انتخاب شدن ادمین به نمایندگی از بچه ها این تایپیک لازم بودش
هر کسی پیشنهادی و ایده ای در مورد این پیج داره میتونه اینجا بگه تا مورد بررسی قرار بگیره
هر کسی پیشنهادی و ایده ای در مورد این پیج داره میتونه اینجا بگه تا مورد بررسی قرار بگیره
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 11 months ago #12070
by Nasim
Replied by Nasim on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
پیشنهاد من همونه که قسمت معرفی پیج رو تغییر بدیم جوری که اهداف توش مشخص باشه و جمله ای کلیدی هم داشته باشه . خودمم داوطلب نوشتنش هستم
14 years 11 months ago - 14 years 11 months ago #12403
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
من با نسیم موافقم بچه ها اگه پیشنهادی دارین بگین تا انجام بدم الان که ادمین شدم می تونم کمک کنم
مشارکت کنید
مشارکت کنید
Last edit: 14 years 11 months ago by FeanoR.
The following user(s) said Thank You: Nasim
14 years 11 months ago #12597
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
نسیم جون تو بگو چی دوست داری جاش بنویسی تا هم من ببینم هم بقیه
14 years 11 months ago #12648
by Farnaz
خب بچه ها اینم ایده های نسیم:
اینکه آیا هدف این صفحه :
1- جمع کردن تمام هوادارن مایکل و ثبت یک رکورد برای مایکل
2-اتحاد صفحه های مایکل در fb که پراکنده هستند در یک صفحه جامع
3- تنها یک صفحه برای ما (یعنی کسانی که به صفحات دیگر علاقه ندارن !!!!!!!!!)
و اینکه آیا این صفحه بین المللی هست یا فقط برای ایرانی هاست ؟!!!!
یه هفته فرصت دارین تا برای معرفی بهتره پیچ نظراتونو بگین و اخر سر هرچی شد جمع اوری میشه و اونجا می ذاریم
اینکه آیا هدف این صفحه :
1- جمع کردن تمام هوادارن مایکل و ثبت یک رکورد برای مایکل
2-اتحاد صفحه های مایکل در fb که پراکنده هستند در یک صفحه جامع
3- تنها یک صفحه برای ما (یعنی کسانی که به صفحات دیگر علاقه ندارن !!!!!!!!!)
و اینکه آیا این صفحه بین المللی هست یا فقط برای ایرانی هاست ؟!!!!
یه هفته فرصت دارین تا برای معرفی بهتره پیچ نظراتونو بگین و اخر سر هرچی شد جمع اوری میشه و اونجا می ذاریم
14 years 11 months ago #12649
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: نظرات و پیشنهادات شما برای پیج فیسبوک و مایکل جکسون
بچه ها یکم اهدافتون رو والاتر و بیارین بالاتر
میدونین اهداف باید در سطح اسم مایکل باشه ما میخوایم اسم مایکل رو خوب نگه داریم و یک هدفی میخوایم که سطح بالایی داشته باشه خیلی بالاتر فکر کنین خیلی ما به اهداف بالاتر احتیاج داریم
بهتر شناسوندن مایکل و اینکه نشون بدیم ما هم هستیم طرفدار های ایرانی مایکل زیادن و میتونیم تو خیلی چیزها و سرنوشت ها تاثیر بذاریم
باید اهداف بالا باشه
اینجا خلاقیت نیاز هست پس همه فکر کنین و یک ابتکاری به خرج بدین و همه اینجا پست بدین حتی مدیر ها باید همه همکاری کنیم
میدونین اهداف باید در سطح اسم مایکل باشه ما میخوایم اسم مایکل رو خوب نگه داریم و یک هدفی میخوایم که سطح بالایی داشته باشه خیلی بالاتر فکر کنین خیلی ما به اهداف بالاتر احتیاج داریم
بهتر شناسوندن مایکل و اینکه نشون بدیم ما هم هستیم طرفدار های ایرانی مایکل زیادن و میتونیم تو خیلی چیزها و سرنوشت ها تاثیر بذاریم
باید اهداف بالا باشه
اینجا خلاقیت نیاز هست پس همه فکر کنین و یک ابتکاری به خرج بدین و همه اینجا پست بدین حتی مدیر ها باید همه همکاری کنیم
Moderators: FeanoR
Time to create page: 0.304 seconds