فیلم ارواح مایکل جکسون
15 years 3 weeks ago #7395
by Farnaz
فیلم ارواح مایکل جکسون was created by Farnaz
دوبلهی فارسی فیلم ارواح مایکل جکسون (Ghosts) که از مدتها پیش در دست انجام بود و بنا به دلایلی نیمه تمام مانده بود، هفتهی گذشته به پاپان رسید. در دوبلهی فیلم از صداهای آشنا و دوبله کنندگان حرفهای بهره گرفته شده که نامشان محفوظ است. این نخستین فیلم دوبله شده به فارسی از مایکل جکسون میباشد.
مراحل اصلی ضبط صدا به اتمام رسیده و در مرحلهی ادیت و لیپسینک به سر میبرد. پس از آن مراحل میکس و افکت گذاری انجام خواهد شد. صدا گذاری نقش مایکل جکسون در این فیلم را حمید باقرلی انجام داده است.
این فیلم با کیفیت عالی، احتمالا در پکیج دیویدی به همراه پشت صحنهی ساخت فیلم قرار خواهد گرفت. آهنگ فیلم نیز با صدای حمید باقرلی به فارسی برگردانده شده و در این پکیج عرضه خواهد شد. در صورت امکان، یک نسخه از فیلم نیز با زیرنویس فارسی و آهنگ اصلی گنجانده خواهد شد. عرضهی این محصول به صورت خصوصی خواهد بود و سود حاصل از فروش آن به بیمارستان کودکان مفید و بیمارستان علی اصغر در تهران اهدا خواهد شد.
مراحل اصلی ضبط صدا به اتمام رسیده و در مرحلهی ادیت و لیپسینک به سر میبرد. پس از آن مراحل میکس و افکت گذاری انجام خواهد شد. صدا گذاری نقش مایکل جکسون در این فیلم را حمید باقرلی انجام داده است.
این فیلم با کیفیت عالی، احتمالا در پکیج دیویدی به همراه پشت صحنهی ساخت فیلم قرار خواهد گرفت. آهنگ فیلم نیز با صدای حمید باقرلی به فارسی برگردانده شده و در این پکیج عرضه خواهد شد. در صورت امکان، یک نسخه از فیلم نیز با زیرنویس فارسی و آهنگ اصلی گنجانده خواهد شد. عرضهی این محصول به صورت خصوصی خواهد بود و سود حاصل از فروش آن به بیمارستان کودکان مفید و بیمارستان علی اصغر در تهران اهدا خواهد شد.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
15 years 3 weeks ago #7396
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
خوندین این خبرو بچه ها؟
منم می خوام داشته باشم فیلمشو
منم می خوام داشته باشم فیلمشو
15 years 3 weeks ago #7398
by a Guest
Thank you received:
0
Birthdate:
Unknown
- a Guest
-
- User
-
Replied by a Guest on topic پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
منم خيلي دوست دام بدونم داش حميد چي خونده جاي آهنگ فيلم كه ريتم بهم نخورده
كي ميفروشن ؟
پايين شهري حساب كنيداااااا
كي ميفروشن ؟
پايين شهري حساب كنيداااااا
15 years 3 weeks ago #7411
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
اخ منم شدیدن دوست دارم این فیلم رو داشته باشم .
فقط یه چیزی هست که نمیدونم چجوری باید بگم .
من دقیقا نمیفهمم سایت emjey.com وقتی زحمت کشیده میخواهد این فیلمو با دوبله برای فروش بذاره . این جمله دیگه چی بود :
سود حاصل از فروش آن به بیمارستان کودکان مفید و بیمارستان علی اصغر در تهران اهدا خواهد شد.
اخه مگه چقدر سود داره که میخواهن اینکارو بکنن . بعدشم از کجا معلوم این کارو میکنن .

اگر هم نکنن اشکالی نداره که زحمت کشیدن نوش جونشون . اما من فکر میکنم این جمله بیشتر برای فروش بیشتره .
من یک ایمیلی هم به emjey.com زدم و این موضوعو مطرح کردم ولی جوابمو ندادن . گفتم اینجا بگم شاید یکی جوابو داد .
در ضمن من در ایمیل هم گفتم منظور بدی از حرفم ندارم . اینجا هم میگم قصد توهین به هیچ کس را ندارم .

فقط میخوام بدونم قضیه چیه .

فقط یه چیزی هست که نمیدونم چجوری باید بگم .
من دقیقا نمیفهمم سایت emjey.com وقتی زحمت کشیده میخواهد این فیلمو با دوبله برای فروش بذاره . این جمله دیگه چی بود :
سود حاصل از فروش آن به بیمارستان کودکان مفید و بیمارستان علی اصغر در تهران اهدا خواهد شد.
اخه مگه چقدر سود داره که میخواهن اینکارو بکنن . بعدشم از کجا معلوم این کارو میکنن .
اگر هم نکنن اشکالی نداره که زحمت کشیدن نوش جونشون . اما من فکر میکنم این جمله بیشتر برای فروش بیشتره .
من یک ایمیلی هم به emjey.com زدم و این موضوعو مطرح کردم ولی جوابمو ندادن . گفتم اینجا بگم شاید یکی جوابو داد .
در ضمن من در ایمیل هم گفتم منظور بدی از حرفم ندارم . اینجا هم میگم قصد توهین به هیچ کس را ندارم .
فقط میخوام بدونم قضیه چیه .
www.fullmjj.ir
15 years 3 weeks ago - 15 years 3 weeks ago #7440
by a Guest
Thank you received:
0
Birthdate:
Unknown
- a Guest
-
- User
-
Replied by a Guest on topic پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
كي فروش آغاز ميشه ؟
Last edit: 15 years 3 weeks ago by a Guest.
15 years 3 weeks ago #7576
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: فیلم ارواح مایکل جکسون
پولش که 100 در صد میرسه بیمارستان اینطور نیست؟
بازم ادمهاییی پیدا میشن که به جز ما از دی وی دی خریداری کنن
بازم ادمهاییی پیدا میشن که به جز ما از دی وی دی خریداری کنن
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.301 seconds