مشکلات (باگ ها)
14 years 7 months ago #20866
by Farnaz
Replied by Farnaz on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
تازگیا موقعه ی ورود به سخنگاه میره نا کجا اباد!
نمی شه یه کاریش کنید وقتی که از پستی تشکر می کنیم 2ساعت دوباره لود نشه مثه لایک زدن بشه همون لحظه تشکر اعمال بشه بدون رفرش شدنو این چیزا
نمی شه یه کاریش کنید وقتی که از پستی تشکر می کنیم 2ساعت دوباره لود نشه مثه لایک زدن بشه همون لحظه تشکر اعمال بشه بدون رفرش شدنو این چیزا
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 7 months ago #20948
by FeanoR
Replied by FeanoR on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
قسمت درج که در وقتی یک فایل یا عکسی میزنی تو ارسال بعد درج و حذف فایل کلید هاش کار نمیکنه
و این شکلک ها هم یک مشکلی براشون پیش اومده
ممنونم از زحمات بیشمار شما
و این شکلک ها هم یک مشکلی براشون پیش اومده
ممنونم از زحمات بیشمار شما
14 years 7 months ago #20949
by Hamid
Replied by Hamid on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
فرناز جان به دلیل نوع برنامه نویسی این فروم ، امکان سپاس ها مثه اون حالتی که گفتی نیست . یعنی در اصل دست ما نیست . اینو باید خود نویسندگان اصلی این سیستم پیشبینی کنن تو ورژن های بعدی و ما هم اضافه کنیم .
خیلی از قسمت های سایت بروز شدن و این بروز شدن مشکلات احتمالی رو به وجود میاره . نه مشکل های جدی ، مشکل های ناهماهنگی صفحه ها و ...
اینها به مرور زمان از بین می ره .
قالب سایت می بایست تغییر می کرد چون خیلی چیزها عوض و بروز شده ، و به مرور زمان ، طرح هاش هم تغییر می کنه و زیبا تر می شه . من خیلی این روز ها مشغله هام زیاد شده و تقریبا تمام مدت روز وقت خالی ندارم ، به خاطر همین لطفا کمی این آهستگی روند بروز رسانی رو تحمل کنید .
یه حالتی هم هست که نمی تونم از شما براش کمک بگیرم وگرنه این کار رو حتما می کردم .
خیلی از قسمت های سایت بروز شدن و این بروز شدن مشکلات احتمالی رو به وجود میاره . نه مشکل های جدی ، مشکل های ناهماهنگی صفحه ها و ...
اینها به مرور زمان از بین می ره .
قالب سایت می بایست تغییر می کرد چون خیلی چیزها عوض و بروز شده ، و به مرور زمان ، طرح هاش هم تغییر می کنه و زیبا تر می شه . من خیلی این روز ها مشغله هام زیاد شده و تقریبا تمام مدت روز وقت خالی ندارم ، به خاطر همین لطفا کمی این آهستگی روند بروز رسانی رو تحمل کنید .
یه حالتی هم هست که نمی تونم از شما براش کمک بگیرم وگرنه این کار رو حتما می کردم .
14 years 7 months ago #20978
by blackfire
14 years 7 months ago #20985
by farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Replied by farzam on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
سایت چی شده ؟؟؟؟؟
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
14 years 7 months ago - 14 years 7 months ago #20986
by Farshad
Replied by Farshad on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
برای چی چیلتر شده سایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edit: 14 years 7 months ago by Farshad .
Time to create page: 0.324 seconds