مشکلات (باگ ها)
14 years 10 months ago - 14 years 10 months ago #14720
by Elnaz
Replied by Elnaz on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
به خاطر تغییر سرور هست. مشکل پیچیدهای نیست فقط باید کد تغییر کنه. اما خیلی زیاد وقت گیره به خاطر حجم بسیار زیاد اخبار. بیشتر از 3 هزار عنوان خبری باید دونه دونه بطور دستی ادیت بشه و وقت میبره. قرار بود من این کارو انجام بدم که به خاطر فشار کاری این مدت عقب افتاد متاسفانه. مسئولیتش با حمید نیست چون خودم خواستم این کار رو بذاره به عهدهی من چون یک سری اصلاحات دیگه هم در اخبار لازم بود. در حال انجامش هستم. یه مدت صبر کنید. طی این مدت سال 2010 کاملا ادیت شده و دسته بندیهاش اصلاح شده. سالهای قبلی هم به همین منوال داره جلو میره.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 years 10 months ago by Elnaz.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 10 months ago #14728
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
خوب ممون اگر درستش میکنید. اخه منم میخوام همه شو بگیرم و واسه خودم ذخیره کنم
14 years 9 months ago #15768
by mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
Replied by mohammad on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
منم سره این قضیه کلی اذیت شدم وقتی داشتم یه چی مینوشتم یهو آخرش میگفت باید وارد بشید یعنی خودش منو از سیستم میبرد بیرون
www.FullMJJ.IR [/size]
14 years 9 months ago #16415
by Jasmine Jackson-mjforever
Thank you received:
486
Birthdate:
01 Dec 1997
- Working Day And Night
-
Replied by Jasmine Jackson-mjforever on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
انگار یه مشکلی برای لینک هایی با فرمت flv که قبلا تو سرور سایت اپلود شدن پیش اومده که خراب شده.
14 years 9 months ago #16639
by mohammad
www.FullMJJ.IR [/size]
Replied by mohammad on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
دوستان یه مشکله جدیدی که چند روزه پیش اومده اینه که وقتی یه پست میخوایم بدیم اون پست میشه یه تاپیکه جدید مثه تاپیکی که مایکلا ایجاد کرد :
پاسخ:آموزش کامپیوتر و اینترنت من هم تو این چند روزه 3 تا اینجوری ایجاد کردم نمیدونم مشکل چیه
یه مشکله دیگه اینه که من وقتی میخوام با گوشی چیزی از سایت دانلود کنم تا 471 کیلیبایت دانلود میکنه بعد پاز میشه و دیگه نمیره
آخه اینترنته گوشیم نامحدوده و چیزایه سنگین رو با گوشیم دانلود میکنم
خیلی دلم میخواد اون کنسرت ولز و اونی که برا ایمورتال ساختنو ببینم ولی حجم هاشون بالاست
پاسخ:آموزش کامپیوتر و اینترنت من هم تو این چند روزه 3 تا اینجوری ایجاد کردم نمیدونم مشکل چیه
یه مشکله دیگه اینه که من وقتی میخوام با گوشی چیزی از سایت دانلود کنم تا 471 کیلیبایت دانلود میکنه بعد پاز میشه و دیگه نمیره
آخه اینترنته گوشیم نامحدوده و چیزایه سنگین رو با گوشیم دانلود میکنم
خیلی دلم میخواد اون کنسرت ولز و اونی که برا ایمورتال ساختنو ببینم ولی حجم هاشون بالاست
www.FullMJJ.IR [/size]
14 years 8 months ago #19061
by blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
Replied by blackfire on topic پاسخ: مشکلات (باگ ها)
یکی از مشکلات این فروم که از دست مدیرا خارجه امضا ها ی بزرگ بعضی از کاربراست
عکسای بزرگ نزارید چون با اینترنت سرعت پایین واقعا خیلی بد میشه و تا صفحه باز بشه خیلی طول میکشه
سعی کنید عکس نزارید یا اگر هم میزارید از عکسهایی با سایز کم مثل امضای حمید یا سارا استفاده کنید و به فکر بقیه هم باشید
ممنون
عکسای بزرگ نزارید چون با اینترنت سرعت پایین واقعا خیلی بد میشه و تا صفحه باز بشه خیلی طول میکشه
سعی کنید عکس نزارید یا اگر هم میزارید از عکسهایی با سایز کم مثل امضای حمید یا سارا استفاده کنید و به فکر بقیه هم باشید
ممنون
علم و دانش همان قدرت است ...
Time to create page: 0.344 seconds