درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
14 years 10 months ago #14988
by ali sarlak
Replied by ali sarlak on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
البته احتمالش هست که مایکل از موسیقی ایرانی خوشش میومده .اخر ریممبر ته تایم صدای ضرب تمبک میاد که همونطور که میدونیم تمبک یه ساز کاملا ایرانیه.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 10 months ago #14989
by mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
اهان فهمیدم منظورت چی بود . من فکر میکنم تا به حال اسم ایران رو هم نشنیده چه برسه موسیقی ایرانی .
www.fullmjj.ir
14 years 10 months ago #14990
by AM!N
بعیده
Replied by AM!N on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
کاملآ در اشتباهی ! مایکل اگه اسم ایران رو نشنیده باشه دیگه خیلی شوت بودهm.yMJJ wrote: اهان فهمیدم منظورت چی بود . من فکر میکنم تا به حال اسم ایران رو هم نشنیده چه برسه موسیقی ایرانی .
14 years 10 months ago #14991
by mohammad
)
الان یه چیزی یادم اومد . یه نفر از ایرانی ها بود که رفته بود مایکلو دیده بود . فکر کنم سال 2004 به بالا بود . الان تو این فروم هست ؟ اسمشو هم یادم رفته .
احتمالا اون بهش راجب ایران گفته بوده .
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
Replied by mohammad on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
الان یه چیزی یادم اومد . یه نفر از ایرانی ها بود که رفته بود مایکلو دیده بود . فکر کنم سال 2004 به بالا بود . الان تو این فروم هست ؟ اسمشو هم یادم رفته .
احتمالا اون بهش راجب ایران گفته بوده .
www.fullmjj.ir
14 years 10 months ago #14992
by ali sarlak
فکر میکنی یا شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟
توی امجی .کام خوندم تو جریان تور دنجروس یه فرود اضطراری تو مهر اباد داشته .
Replied by ali sarlak on topic پاسخ: درگیری مایکل جکسون با پسر پادشاه بحرین بر سر ایران
m.yMJJ wrote: اهان فهمیدم منظورت چی بود . من فکر میکنم تا به حال اسم ایران رو هم نشنیده چه برسه موسیقی ایرانی .
فکر میکنی یا شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟
توی امجی .کام خوندم تو جریان تور دنجروس یه فرود اضطراری تو مهر اباد داشته .
14 years 10 months ago #14994
by ali sarlak
شوت ؟؟؟؟؟؟ اگه از یه کلمه دیگه استفاده میکردی بهتر بودا.
بهم برخورد.
AM!N wrote:
کاملآ در اشتباهی ! مایکل اگه اسم ایران رو نشنیده باشه دیگه خیلی شوت بودهm.yMJJ wrote: اهان فهمیدم منظورت چی بود . من فکر میکنم تا به حال اسم ایران رو هم نشنیده چه برسه موسیقی ایرانی .
بعیده
شوت ؟؟؟؟؟؟ اگه از یه کلمه دیگه استفاده میکردی بهتر بودا.
بهم برخورد.
The following user(s) said Thank You: blackfire
Moderators: مایکلا
Time to create page: 0.315 seconds