Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

دستبند قرمز مایکل !

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1120 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: دستبند قرمز مایکل !

مایکل خرافاتی بوده ؟!!...

متاسفانه و یا خوشبختانه بار ها دوستان نزدیک به مایکل گفتن که در بعضی مسائل مایکل خرافاتی بوده ، اما نه اون خرافاتی که شما فکر کنید . خرافات در حد همین چشم خوردن و اینها .

در مورد این دسبند فکر نمی کنم صرفا عشق دلیلش باشه ، در شرایطی که کابالا انقدر مطرح شده و سلبریتی ها عضوش می شن استفاده مایکل جکسون مشهور دقیقا از چنین دستبندی نمی تونه زیاد بی دلیل باشه .
البته همه ما می دونیم که مایکل عاشق جنجال و شایعه سازی های این شکلی بوده .
( فراموش نکنیم که مایکل حتی الکل در هواپیما رو هم برای ریلکس شدن تو بطری آبمیوه می خورد تا الگو سازی نکنه پس چطور می تونه نسبت به دسبند یه فرقه خاص بی توجه باشه ؟ )

این دسبند خیلی خیلی زیاد و سال های طولانی دست مایکل بوده

اما الناز چیزی گفت که بنظرم جالب اومد .
به نظرت اعتقاد به خدا با خرافات تداخل ایجاد می کنه ؟ من زیاد بهش معتقد نیستم .

Keep The Faith

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1129 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: دستبند قرمز مایکل !

hbmj2 نوشته:

مایکل خرافاتی بوده ؟!!...

در مورد این دسبند فکر نمی کنم صرفا عشق دلیلش باشه ، در شرایطی که کابالا انقدر مطرح شده و سلبریتی ها عضوش می شن استفاده مایکل جکسون مشهور دقیقا از چنین دستبندی نمی تونه زیاد بی دلیل باشه .
البته همه ما می دونیم که مایکل عاشق جنجال و شایعه سازی های این شکلی بوده.

کاملا درسته.
مایکل جنجالو دقیقا در مسیرایی استفاده می‌کرد که گرایش داشت. تمام شخصیت‌های بزرگ تاریخ، بدون استثنا، شاید فقط در چشم بقیه، ضد و نقیض به‌نظر می‌رسن. زیاد منحرف نشید، چون قوانین بزرگ جهان هم ضد و نقیضن! شاید انسان با رسیدن به حدی از کمال به معیارهایی می‌رسه که از نظر بقیه ضد و نقیض باشه. شاید بعضی‌ها دقیقا بفهمن چی می‌گم!
مایکل جنجالو دقیقا در همین راستا استفاده می‌کرد.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1134 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: دستبند قرمز مایکل !
من یک عمره دارم دنبال این میگردم که مایکل به کابالا وابسته بوده یا نه !
کابالا میرسه به شیطان پرستی و بعد به فراماسونری !
هیچ وقت حتی توی تصورم هم نمیگنجه که مایکل بتونه به چیزی مثل کابالا اعتقاد داشته باشه !
اگر کسی از این موضوع اطلاعی نداره بهتر اینه که مثل قبل خودمو گول بزنم که همش یک اتفاقه !
اصلا شایدم واقعا اتفاق باشه ! من خودمم هر کس نقاشی هامو میبینه که یک چشم همیشه توشون هست ازم میپرسه که من به اون قضایا اعتقاد دارم یا نه! ولی همش یک اتفاقه ! چون من دوست دارم توی نقاشی هام یک چشم بکشم !
من همیشه به ترانه ها ،آهنگها،رقص،ویدئو،لباس و...همه چیز مایکل دقت کردم تا یک نماد هر چند مختصر از شیطان پرستی و فراماسونری پیدا کنم ولی هیچ وقت نبود ...
امیدوارم واقعا همین طور بوده باشه ...

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1140 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: دستبند قرمز مایکل !

Nasim Parsi نوشته: من یک عمره دارم دنبال این میگردم که مایکل به کابالا وابسته بوده یا نه !
کابالا میرسه به شیطان پرستی و بعد به فراماسونری !
هیچ وقت حتی توی تصورم هم نمیگنجه که مایکل بتونه به چیزی مثل کابالا اعتقاد داشته باشه !
اگر کسی از این موضوع اطلاعی نداره بهتر اینه که مثل قبل خودمو گول بزنم که همش یک اتفاقه !
اصلا شایدم واقعا اتفاق باشه ! من خودمم هر کس نقاشی هامو میبینه که یک چشم همیشه توشون هست ازم میپرسه که من به اون قضایا اعتقاد دارم یا نه! ولی همش یک اتفاقه ! چون من دوست دارم توی نقاشی هام یک چشم بکشم !
من همیشه به ترانه ها ،آهنگها،رقص،ویدئو،لباس و...همه چیز مایکل دقت کردم تا یک نماد هر چند مختصر از شیطان پرستی و فراماسونری پیدا کنم ولی هیچ وقت نبود ...
امیدوارم واقعا همین طور بوده باشه ...

کی گفته حتما به شیطان پرستی می‌رسه!؟!؟
یه چیزیو دوستانه بتون می‌گم، دنبال ربط مایکل به هیچ مذهب خاصی نباشید.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #1142 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: دستبند قرمز مایکل !
چيزي به عنوان شيطان پرستي وجود نداره اين فقط يه توهمه.

حميد آره من فكر ميكنم اعتقاد به خدا و اعتقاد به خرافات همديگه رو نقض ميكنن. حالا شايد يه نفر زندگي و افكار پريشان و متناقضي داشته باشه كه در نتيجه‌ي اون بتونه اين دو تا رو با هم جمع ببنده.

البته نگراني بايت چشم خوردن رو دليل بر خرافاتي بودن نمي‌دونم. اين بخشي از فرهنگ عامه شده و خيلي وقتها هم از زبون مردم شنيدم كه مي‌گن علم تاييدش ميكنه. ولي مقاله‌ي علمي در موردش نخوندم. اگه كسي چيزي خونده بگه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1143 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: دستبند قرمز مایکل !
کالابا به شیطان پرستی برمیگرده؟
من چیزی در این مورد نشنیده بودم
اما قطعا مایکل در این مورد قصد جنجال سازی نداشته
نمیدونستم که پاریس اینکا رو کرده اما همونطور که بچه ها گفتن این دستبند از دهه های 80 هم در دست مایکل بوده
شاید این دستبند نوعی از عاید کاترین بوده که بر روی مایکل تاثیر گذاشته
کاترین از نظر مذهب روی مایکل خیلی تاثیر گذاشته بود

mj for ever....

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.397 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا