- تشکرهای دریافت شده: 306
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
کتاب های مایکلی
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #9780
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک معرفی کتاب های مایکلی
معرفی چند تا از کتاب های مایکلی:
Making HIStory
عکس های رنگی سلطان پاپ ، همراه با مصاحبه های اختصاصی با مایکل. صحبت های مایکل جکسون در مورد تور جهانی هیستوری و موسیقی و آینده خود. نگاهی به تک آهنگ ها و ویدئو های آلبوم هیستوری شامل Scream, You Are Not Alone, Earth Song and They Don't Care About Us و نگاهی ویژه به فیلم کوتاه تماشایی مایکل "Ghosts"
نویسنده: Adrian Grant
تعداد صفحه: 32
Michael Jackson: Life of a Legend
بیش از 200 عکس نایاب و سطح بالا از مایکل جکسون
نویسنده: Michael Heatley
تعداد صفحه: 192
Michael Jackson: Unseen Archives
کتاب بیوگرافی مصور از مایکل جکسون
نویسنده: Tim Hill
تعداد صفحه: 255
Michael Jackson legend hero icon
ادای احترام به بزرگترین سرگرمی ساز.این کتاب شامل یک پوستر زیبا و 250 عکس سطح بالا است.
نویسنده: James Aldis
Michael Jackson Treasures
شامل عکس های قدرتمند از مایکل. اکتشاف داستان او با عکس ها و خاطرات که زندگی پیچیده او را روشن میکند. همراه با تعدادی از قطعات نادر شامل صفحات برگزیده از سالنامه دبیرستان فرزندان جکسون ، حق ثبت اختراع کفش های ضد جاذبه Smooth Criminal و یک ماسک دنجوروس تور.
نویسنده: Jason King
تعداد صفحه: 176
Making HIStory
عکس های رنگی سلطان پاپ ، همراه با مصاحبه های اختصاصی با مایکل. صحبت های مایکل جکسون در مورد تور جهانی هیستوری و موسیقی و آینده خود. نگاهی به تک آهنگ ها و ویدئو های آلبوم هیستوری شامل Scream, You Are Not Alone, Earth Song and They Don't Care About Us و نگاهی ویژه به فیلم کوتاه تماشایی مایکل "Ghosts"
نویسنده: Adrian Grant
تعداد صفحه: 32
Michael Jackson: Life of a Legend
بیش از 200 عکس نایاب و سطح بالا از مایکل جکسون
نویسنده: Michael Heatley
Michael Jackson: Unseen Archives
کتاب بیوگرافی مصور از مایکل جکسون
نویسنده: Tim Hill
تعداد صفحه: 255
Michael Jackson legend hero icon
ادای احترام به بزرگترین سرگرمی ساز.این کتاب شامل یک پوستر زیبا و 250 عکس سطح بالا است.
نویسنده: James Aldis
Michael Jackson Treasures
شامل عکس های قدرتمند از مایکل. اکتشاف داستان او با عکس ها و خاطرات که زندگی پیچیده او را روشن میکند. همراه با تعدادی از قطعات نادر شامل صفحات برگزیده از سالنامه دبیرستان فرزندان جکسون ، حق ثبت اختراع کفش های ضد جاذبه Smooth Criminal و یک ماسک دنجوروس تور.
نویسنده: Jason King
تعداد صفحه: 176
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by Nikolay.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 11 ماه قبل #9812
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: کتاب های مایکلی
دو تاپیک کتاب مایکلی و معرفی کتاب مایکلی رو ادغام کردم. لطفا از ایجاد تاپیکهای مشابه خودداری کنین و در یک تاپیک به بحث بپردازین.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #9813
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: کتاب های مایکلی
تو این تاپیک فقط در مورد لینک ها و خرید کتاب های مایکل بحث میشد. چون دیدم هیچکس کتابی رو اینجا معرفی نمیکنه گفتم تاپیک جدا بزنم !
نیچه
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #9824
توسط pooran
پاسخ داده شده توسط pooran در تاپیک Re: پاسخ: کتاب های مایکلی
سلام دوستان
راستش من به تازگی با این سایت آشنا شدم و به جمع دوستانه ی مایکلی شما پیوستم من به کسانی که دوست دارند کار های اورجینال از مایکل عزیز داشته باشند پیشنهاد می کنم از این وبلاگ دیدن کنند
www.michaeljacksonshop.blogfa.com/
چون خودم یکی از مشتری های ثابت آلینا جون هستم و همیشه بدون سختی تمام کار های اورجینال رو از این وبلاگ تهییه کردم و خودتون میدونید که پیدا کردن این کتاب ها وCD هاو... تو ایران غیره ممکن هست مخصوصابا این قیمت و کیفیت!البته الان کمی دیره چون فقط چند Gramophone Records و CD باقی مونده!
راستی یه نکته درباره ی کتاب Unseen Archives,این کتاب رو که احتمالا تو شهره کتاب میتونید پیداش کنید ,نه تنها حقایق رو دربارهی زندگی مایکل عزیزمون نمی گه بلکه حرف های نا خوش آیندی رو یادآور می شه که من پیشنهاد میکنم با خریدن این کتاب فقط جیب پاپارازی های این ناشر انگلیسی رو پر میکنید که اصلا آقلانه به نظر نمیاد!
God Bless U ALL
راستش من به تازگی با این سایت آشنا شدم و به جمع دوستانه ی مایکلی شما پیوستم من به کسانی که دوست دارند کار های اورجینال از مایکل عزیز داشته باشند پیشنهاد می کنم از این وبلاگ دیدن کنند
www.michaeljacksonshop.blogfa.com/
چون خودم یکی از مشتری های ثابت آلینا جون هستم و همیشه بدون سختی تمام کار های اورجینال رو از این وبلاگ تهییه کردم و خودتون میدونید که پیدا کردن این کتاب ها وCD هاو... تو ایران غیره ممکن هست مخصوصابا این قیمت و کیفیت!البته الان کمی دیره چون فقط چند Gramophone Records و CD باقی مونده!
راستی یه نکته درباره ی کتاب Unseen Archives,این کتاب رو که احتمالا تو شهره کتاب میتونید پیداش کنید ,نه تنها حقایق رو دربارهی زندگی مایکل عزیزمون نمی گه بلکه حرف های نا خوش آیندی رو یادآور می شه که من پیشنهاد میکنم با خریدن این کتاب فقط جیب پاپارازی های این ناشر انگلیسی رو پر میکنید که اصلا آقلانه به نظر نمیاد!
God Bless U ALL
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by pooran.
کمتر
بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #9825
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: کتاب های مایکلی
ولی آلینا یخورده محصولاتشو گرون میفروشه !
نیچه
13 سال 11 ماه قبل #9826
توسط pooran
پاسخ داده شده توسط pooran در تاپیک Re: پاسخ: کتاب های مایکلی
من تمام مراحلی که آلینا تلاش می کنه که این اجناس رو به ایران برسونه رو می دونم کار ساده ای نیست و پر هزینه براش در می آد که مجبور می شه با قیمت بیشتری اجناس رو برای فروش بزاره!
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.816 ثانیه