Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #10039 توسط Jasmine Jackson-mjforever
ممنون محمد جان
دمت گرم:MJ2:

mj for ever....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mohammad

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #10456 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
بچه براتون یه اپ خواص دارم .:MJ2:
نمیدونم کدوماتون برنامه امریکن ایدل از شبکه Pmc رو میبینید یا نه .;;) :D
این برنامه به صورتی هست که چند تا داور به شهر مختلف میرن و در اونجا بین مردم عادی اونایی که در خوانندگی استعداد دارن انتخاب میکنن o|~ :daydreaming و همینطور در چند مرحله این ها حذف میشن و این برنامه خیلی طرفدار داره .:hilrs: حتی این برنامه در فعالیت های خیریه هم کمک میکنه و همینطور داور هایه این مسابقه از بین خواننده هایه بزرگ دنیا انتخاب میشن . مثل رندی جکسون (داداش مایکل نیست ) و جنیفر لوپز و استیون تایلر که خودم نمیشناسمش .:-?? ولی در کل برنامه عالی میباشد .:-bd
چند روز پیش در یکی از مراحل این مسابقه خواننده ها با همکاری هم یه میکس جالب و عالی رو از مایکل خوندن . واقعا زیبا اجرا کردن .:clp2: جالبی این برنامه اینه که موقعی که اهنگ عوض میشه باید یکم فکر کنید تا متوجه بشید کدوم اهنگ مایکلو دارن میخونن .:-@ o|~ . به خاطر این که اینجا نیومدن تقلید کنن و حتما باید در اهنگ خواننده ها تغییر ایجاد کنن .:MJ2: من براتون این قسمت از برنامه رو جدا و کانورت کردم و به چند قسمت تقسیم کردم . این کار باعث میشه همه راحت دانلود کنن . برای من هم راحت تره .
اینم لینک :

بخشي از پيام براي كاربران مهمان مخفي ميباشد. لطفاً يا وارد سايت شويد يا ثبت نام كنيد.

لذت ببرید و حتما نظرتونو بگید . :MJ2: ;)

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim, FeanoR, mohammad

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #10468 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
خیلی جالب بودش فقط این کارشون مناسبتی چیزی داشته یا نه همینطوری بودش میکسش جالب بودش و قشنگ هم اجرا کردن فقط داور ها که مثل یک تیکه چوب بودن ولی خیلی جالب بودش

راستی بعدش داور ها نظری ندادن هیچی نگفتن

دستت درد نکنه محمد

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #10469 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
فکر نمیکنم مناسبت داشته باشه .:-?? پس تو بقیه قسمتاشو ندیدی .;;) اگه میدی متوجه میشدی همون که از جاشون پاشدن و یکم دست میزدن کلی کار میکردن .:)) من ندیده بودم از جاشون باشن .:hilrs: همینطور تماشا چیا خیلی هیجان داشتن .:jump:
نه نظری ندادن . نمیدونم این مسابقه مشکلی با مایکل داره یا نه .:-?? چون مثلا یک هفته باید تمام خواننده ها اهنگای گروه بیتلز رو بخونن و یا گروها ها و خواننده های دیگه . ولی من سه سری از این برنامه رو دنبال کردم . یعنی فقط سر سری . اگه راجب مایکل باشه میبینم . تو این سه سری فقط یه همچنین چیزی دیده بودم و خیلی کم اهنگای مایکلو اجرا میکنن .m/
شاید دلیلش اینه که صدای مایکل خیلی تکه و اجراش همراه با رقص سخته .
شایدم دلیل دیگه ای داره .:-??
خواهش میکنم .:x ;)

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12047 توسط Farshad
پاسخ داده شده توسط Farshad در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
بچه ها یه خبر برای کسایی که کنسرت بخارس رو ندیدن!فردا پنجشنبه ساعت 7:30 از کانال tv persia one پخش میشه.:MJ3:

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #12048 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

Farshad.emjey نوشته: بچه ها یه خبر برای کسایی که کنسرت بخارس رو ندیدن!فردا پنجشنبه ساعت 7:30 از کانال tv persia one پخش میشه.:MJ3:

البته قسمت دومش فکر کنم
قسمت اولش هفته پیش بود تا اخر بیلی جین
تکرارشم روز بعدش بود

علم و دانش همان قدرت است ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mohammad

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.802 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا