زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
en.wikipedia.org/wiki/Unapologetic
- تشکرهای دریافت شده: 517
همون جا نوشته اينو شايان....
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Ain't Nobody's Business,
Ain't Nobody's Business
یکجا هایی یک صدایی شبیه مایکل هستش اما نمیشه دقیقا گفت مایکله ممکنه خود کریس باشه که سعی داره شبیه مایکل باشه.
این دلیل منطقی نیست برای به کار بردن incorporates lyrics و نوشتن مایکل به عنوان writer چه تو ویکیپدیا حالا فقط یا هر جای دیگه.اگر اینطور باشه هر کسی می تونه تو آهنگ یک چیزهایی از مایکل استفاده کنه بعدا اسم مایکل رو به اون کار بچسبونه
- Mohsen.srn
-
- آفلاین
- Speechless
-
- تشکرهای دریافت شده: 45
شايان نوشته: من شعر هر دو آهنگ رو چک کردم تنها نکته مشترک اینه:
Ain't Nobody's Business,
Ain't Nobody's Business
یکجا هایی یک صدایی شبیه مایکل هستش اما نمیشه دقیقا گفت مایکله ممکنه خود کریس باشه که سعی داره شبیه مایکل باشه.
این دلیل منطقی نیست برای به کار بردن incorporates lyrics و نوشتن مایکل به عنوان writer چه تو ویکیپدیا حالا فقط یا هر جای دیگه.اگر اینطور باشه هر کسی می تونه تو آهنگ یک چیزهایی از مایکل استفاده کنه بعدا اسم مایکل رو به اون کار بچسبونه
وقتی Barry Gibb با نام مایکل برای آهنگش تبلیغ میکنه طوری که همه فکر میکنند لااقل نصف آهنگ مال مایکله، ولی وقتی منتشر میشه معلوم میشه مایکل تنها چند کلمه توی آهنگ خونده.
وقتی آهنگِ ایکان توی آلبوم مایکل منتشر میشه!!!!
بایدم ریحانا به خودش این اجازه رو بده که از نام مایکل برای آهنگش استفاده کنه.(بخونید سوء استفاده)
(البته گذشته از این، ریحانا خیلی عالی از آهنگ های مایکل الهام میگیره... خیلی این دو تا آهنگش رو دوست دارم.)
!You’re probably better than you think you are
Mohsen.srn نوشته:
شايان نوشته: من شعر هر دو آهنگ رو چک کردم تنها نکته مشترک اینه:
Ain't Nobody's Business,
Ain't Nobody's Business
وقتی Barry Gibb با نام مایکل برای آهنگش تبلیغ میکنه طوری که همه فکر میکنند لااقل نصف آهنگ مال مایکله، ولی وقتی منتشر میشه معلوم میشه مایکل تنها چند کلمه توی آهنگ خونده.
وقتی آهنگِ ایکان توی آلبوم مایکل منتشر میشه!!!!
بایدم ریحانا به خودش این اجازه رو بده که از نام مایکل برای آهنگش استفاده کنه.(بخونید سوء استفاده)
(البته گذشته از این، ریحانا خیلی عالی از آهنگ های مایکل الهام میگیره... خیلی این دو تا آهنگش رو دوست دارم.)
فکر نکنم ریحانا نیازی برای استفاده نام مایکل برای تبلیغ داشته باشه، داره؟