زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
(
(
(
( when you have faith in yourself you dont need others to believe in you
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
در هر شرایطی دوسش دارم و خواهم داشت... مایکل تمام وجود منه، هیچوقت از وجود خودم بدم نمیاد و اگه یک روز راه مایکل رو ازم بگیرن، خودمو میکشم
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
همیشه دوسش خواهم داشت حتی اگه بفهمم شیطان بوده یا کثیف ترین انسان روی زمین یا قاتل زندگیم.
در هر شرایطی دوسش دارم و خواهم داشت... مایکل تمام وجود منه، هیچوقت از وجود خودم بدم نمیاد و اگه یک روز راه مایکل رو ازم بگیرن، خودمو میکشم
یاسمن:
منم هیچوقت مایکل رو فراموش نمیکنم. در هر شرایطی باز هم برای من مایکل جکسون بزرگه
شاپرک:
همیشه عاشقش هستم. هرچی و هر کی که میخواد باشه و هرطور که زندگی کرده باشه. اینا به من هیچ ربطی نداره. اون قسمتی که به من ربط داره هجوم انرژی مثبت و فوق العاده قدرتمندی هست که با دیدن و گوش سپردن به اون تو وجودم جریان پیدا میکنه. من تو زندگی دنبال پیدا کردن خدا هستم و البته همه ما هستیم فقط بعضی هامون نمیدونیم که هستیم! درسته همه جا هست اما خیلی جاها و در خیلی آدما اون خودش رو آشکار تر میکنه تا جاهای دیگه. مایکل انسانی بود(نه فرشته!) که پر از خدا بود...خودم احساسش کردم. بله میدونم ایراد رفتاری و اشتباه و احتمالا گاها گناه و اینها هم بود، اما چیزی که تو اون فراوون پیدا کردم و تو بقیه نه، خدا بود.
حالا یه سوال
اگه مایکل آدم خوبی نبود و فقط صدای خوبی داشت بازم اینجوری دودسش میداشتید؟؟؟؟؟؟؟
قطعا نه.
درسته که مایکل در زمینه موسیقی رقص و ... استعداد بی نظیری داشت
ولی این بحثش از بقیه موضوعات جداست
فک کنین مایکل همین رقص و موسیقی و صدا رو داشت ولی یه شخصیتی مثه مرلین منسون داشت!!!اونوقت هم همین حرف رو میزدید؟؟
من از همون اول که آهنگ های مایکل رو شنیدم ازش خوشم اومد ولی به عنوان یه خواننده که طبیعتا صدای خوبی باید داشته باشه
ولی وقتی رفتم و در موردش تحقیق کردم.در مورد کار های بشر دوستانه اش در مورد احساسات لطیفش عشقش به خالصش به طرفداراش , به خدا و ...
از اون موقع بود که عاشقش شدم.
از اون موقع بود که مایکل تبدیل شد برای من به یک نماد از قدرت خدا.(که چه آفریده)
از اون موقع بود که...
ولی فک کنین مایکل آدم کثیف و خسیسی بود اون موقع بود که من شاید گهگداری آهنگاش رو گوش میدادم چونکه بازم برام یه خواننده بود یه خواننده با صدا و همه ویژگی هایی که باید داشته باشه.
ولی من برای این پیگیر مایکل شدم به این سایت اومدم ... چونکه فهمیدم اون چه آدمیه و به یه نمادی برای من تبدیل شد که تمام تلاشم رو در مثه اون بودن می کنم
میخوام مثه اون باشم چونکه میدونم اون کیه و چگونه آدمیه
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
michaellover نوشته: ...
فک کنین مایکل همین رقص و موسیقی و صدا رو داشت ولی یه شخصیتی مثه مرلین منسون داشت!!!اونوقت هم همین حرف رو میزدید؟؟
...
همچین میگی مرلین منسون انگار مرلین منسون صدام حسینه