Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

راهنمایی برای خرید کفش و کلاه مایکل

بیشتر
14 سال 5 روز قبل #7052 توسط mohammad
منم فکر نکردم باید با بیژامه برقصم .:)) ;)
منم برای شما ارزو میکنم اگه رقصتون عالیه . عالیترین بشه . در ضمن شما لطف دارید ازتون ممنونم . :*
بله درسته اگه از پایه درست برقصم بهتره تا بعدا درستش کنم . :-bd اینه ای هم نمیرقصم اصلا تابه حال امتحان نکردم . بهجاش کلیپ مایکلو میزارم و خودمم میرقصم و از خوانواده ام میخواهم بهم اشکالاتم رو بگن .
فقط بریک دنس نفهمیدم چیه . سرچ کردم ولی چیزی درست و حسابی پیدا نکردم ببینم چیه . فکر کنم اونجور که بوش میاد شما باید تو رقص وارد باشید . از اونجایی که این تاپیک جای مناسبی نیست گفتم اگه میشه در اسرع وقت یه تاپیک بزنید و توش بریک دنس رو توضیح بدید .
از سمیم قلب امیدوارم توی طراحی رقصت موفق باشی و به اونی که میخواهی برسی .
:-bd ;) :-bd ;) :-bd ;) :-bd ;) :-bd ;) :D

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 5 روز قبل #7066 توسط FeanoR
ممنونم لطف دارین و بریک دنس کمک میکنه که تو رقص مایکل روون بشی و اگه خب چند تا از رقص های آمریکایی رو یاد بگیری خیلی جلو میفتی تو رقص مایکل و من یک فیلم رو اگه میخوای بهت لینکش رو بدم اگه میتونی دانلود کنی خیلی کمکت میکنه البته حرکاتش ابتدایی هست و بازم خیلی خوبه و توی اون فیلم که اسمش هم بریکین هست دو نفر بریک دنس رو خیلی خوب میرقصن و خیلی راحت میتونی برای شروع یاد بگیری اگه خواستی بگو لینکش رو بدم

بیشتر
14 سال 5 روز قبل #7088 توسط mohammad

FeanoR نوشته: ممنونم لطف دارین و بریک دنس کمک میکنه که تو رقص مایکل روون بشی و اگه خب چند تا از رقص های آمریکایی رو یاد بگیری خیلی جلو میفتی تو رقص مایکل و من یک فیلم رو اگه میخوای بهت لینکش رو بدم اگه میتونی دانلود کنی خیلی کمکت میکنه البته حرکاتش ابتدایی هست و بازم خیلی خوبه و توی اون فیلم که اسمش هم بریکین هست دو نفر بریک دنس رو خیلی خوب میرقصن و خیلی راحت میتونی برای شروع یاد بگیری اگه خواستی بگو لینکش رو بدم

حتما قرار بدید . :clp2:
فقط زیرنویس داره ببنیم چی میگن یا بدون زیرنویس هم حالیم میشه . :D
:-bd

[IMG

www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 5 روز قبل #7096 توسط FeanoR
الان برات میفرستم به پیام پوشیده ت;) زیرنویس نداره ولی همش رقص دیگه:))

بیشتر
14 سال 5 روز قبل #7103 توسط mohammad

FeanoR نوشته: الان برات میفرستم به پیام پوشیده ت;) زیرنویس نداره ولی همش رقص دیگه:))

اقا دمت گرم زدم دانلود بشه . اقا وحید یه چیزی رو میدونستی . :-/ :)

خیلی خیلی خیلی گلییییییییییی ;)
:-bd

[IMG

www.fullmjj.ir

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #11568 توسط milad
پاسخ داده شده توسط milad در تاپیک پاسخ: راهنمایی برای خرید کفش و کلاه مایکل
بجه ها کسی جریان چسبایی که مایکل به انگشتاش میزدو میدونه؟اگرهم چسب نیست پس چیه؟ممنون:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.200 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا