Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

در چه حالید؟

بیشتر
10 سال 4 ماه قبل - 10 سال 4 ماه قبل #34076 توسط mahsa
پاسخ داده شده توسط mahsa در تاپیک در چه حالید؟
واقعا در چه حالید؟ نمی خواستم این سوال رو اینجا بپرسم ولی یکی لطفا جواب بده که چرا آمار فیسبوک رو به کاهشه یعنی تو چند روز نزدیک به۴ هزار نفر ؟!!!!!!!!!!از عجایب روزگاره!!!!!!

without hope we are lost.....i love you Michael
Last edit: 10 سال 4 ماه قبل by mahsa.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
10 سال 4 ماه قبل - 10 سال 4 ماه قبل #34079 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک در چه حالید؟
درود دوستان عزیزم

نوروز همتون مبارک ، سال پر از شادی ، زیبایی ، سلامت و موفقیت براتون آرزو میکنم

دلم واسه همه تنگ شده :(( خیلی دلم تنگ شده

سرباز نیروی زمینی ارتش شدم و تا الان از اینکه ارتشی هستم راضیم و افتخار میکنم (آرزو میکردم ارتش بیفتم ولی خب دوست داشتم نیروی هوایی باشم)
تو سربازی خیلی چیزا یاد گرفتم ، تجربه ها کسب کردم ، قوی تر شدم و احساساتی تر هم شدم !!! ولی خب متاسفانه عصبی و بد اخلاق شدم که شاید یکی از دلایلش خشم شب هایی بود که میزدن و اینکه چون گروهانمون کم تعداد بود تقریبا روز در میون نگهبانی میدادیم ، منم رو خوابم حساسم. اینجا آهنگای چایکوفسکی خیلی آرومم میکنه. انگار واسه من درست کرده. همیشه آرومم میکنه. ناخودآگاه تصویر جنگل ، باغ ، برف و قصر میاد تو ذهنم.

نمیدونم چرا این روزا خاطره ها انقدر جلو چشامه ... بعضی وقتی یکهو خیلی احساساتی میشم میزنم زیر گریه ... چقدر اینجا خلوته ... امیدوارم بقیه دوستان بیان و از خودشون بگن ...

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 10 سال 4 ماه قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2, kingmichael

بیشتر
10 سال 2 ماه قبل #34131 توسط NicoleL2
پاسخ داده شده توسط NicoleL2 در تاپیک در چه حالید؟
سلام دوستان
حس عجیبی دارم،باورم نمیشه الان اینجام و دارم اینجا مینویسم
خوب من تقریبا از سال 2011 تو این فروم هستم،دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که اگه بخوام یه نفرو تو اونا اسم ببرم،کسی نیست جز محمد(Nikolay)
تجربه های تلخ و شیرینی هم داشتم که بگذریم...
الانم دانشجوی پزشکی ام و سخت درگیر درس و دانشگاه و رفت و آمد
فقط یه چیز دیگه میخوام بگم:
بچه ها دلم خیلی خیلی واستون تنگ شده،واسه شما و اون روزا و اون شوق و ذوق...واسه همه چیز...

فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Nikolay, kingmichael

بیشتر
10 سال 2 ماه قبل #34144 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک در چه حالید؟
ا سلام !

چ عجب ، ما هم دلمون تنگ شده بود !

خدا بگم این دانشگاه رو چیکار کنه که همه رو از هم دور کرد ! :scared:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2

بیشتر
9 سال 4 ماه قبل #34291 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک در چه حالید؟
حقیقتا ملت بی بخارتر از این حرفا تشریف دارن ! روزی دویست بار چک میکنن اینجا رو زورشون میاد یک چیزی بزارن اینجا.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
9 سال 2 ماه قبل - 9 سال 2 ماه قبل #34296 توسط PATROMAS
پاسخ داده شده توسط PATROMAS در تاپیک در چه حالید؟
واقعا نمیدونم چی بگم من خودم 8 سال که هوادار ارباب افسانه هایم ولی هیچ وقت اینجا فعالیتی نداشتم و دوست دارم ی خواهش ازشما هایی که از همون قدیمااینجا بودید برگرید و دوباره شروع کنید و عیب های سایت هم گرفته بشه تا هواداران تازه ای بتونن استفاده کنند از این وب سایت تا دوباره اشتیاق قدیم برگرده مایکل نباید فراموش بشه اخه این سایت شده خانه ارواه. باید دوباره شروع کردو همه بچه ها دور هم جمع بشن و این سایت به نهایت شلوغی خودش برسه باید تبلیغ کرد و عیب های سایت را گرفت مخصوصا مشکل عضو نشدن کاربران..و من نهایت تلاشم را میکنم که بتونم این انجمن را شلوغ کنم و هر چند وقت یک بار پس های مختلفی بکنم ...و اینجا سیع میکنم بچه ها را جمع کنم مخصوصا تازه وارد ها.

:mj10: :mj10: :mjj: :mjj: :mj12: :mj12: :mj12: :bdlgh: :scream: :MJ2: :MJ3: :mj4: :mjface: :MJ5: :mj6: :mj11: :scream: :scream: :mj10: :mjj: :mj9: :mj7: :mj12: :poker: :faranak: :giveup: []--- :D ^:)^ :^o ?@_@? :-h :)] %-( :x_x :@-@ :-@ :-@ o|:-) :brngton:

این عشق دریایی پایان ناپذیر است!!!
❤️?
Last edit: 9 سال 2 ماه قبل by PATROMAS.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa, raha

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.693 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا