Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

بنياد مايكل و پاريس جكسون VS بعضي از بلاگ ها

بیشتر
13 سال 3 روز قبل - 13 سال 3 روز قبل #27460 توسط Farnaz
راستش من موافق این وبلاگ نویس یا اینکه کلا توی جمع و جلوی همه به دختر مایکل توهین کنیمو اسمشو بذاریم نظر خودمون!! نیستم چون به هر حال زیر سوال بردن پاریس یعنی زیر سوال بردن مایکل و خانوادش که من احترام می ذارم به همشون
اما در کل کارای اخیر پاریسو اصن دوست ندارم! نظر شخصیمو می گم که مایکل همه ی عمرش سعی کرد حتی بچه هاش شناسایی هم نشن چه برسه به اینکه توی نت ولو باشن ;)) به هر حال سه چهار ساله پیش هم امکانات بود براشون که بتونن راحت به نت و توییتر دسترسی داشته باشن اما مایکل اجازه نمیداد که کار به این جاها بکشه اینطوری که پاریس پیش میره معلوم نیست شبیه جانت شه
تازه پاریس باید محتاط باشه چون دختر مایکله حالا اگه خودش یه هنر مند بود یا حداقل سنش زیادتر بود باز میشد یه جورایی کنار اومد اما الان توی این موقعیت اصلا کاراشو دوست ندارم
این عکسارو ببینین نظرتونو بگید:

این عکس اواتار فعلیه توییتر پاریسه:

اینم بحثی که بعد از این عکس شده! :

URL=http://img4up.com/] [/URL]
پيوست:
Last edit: 13 سال 3 روز قبل by Farnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay, Mohsen.srn, mahan

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 3 روز قبل #27461 توسط atlas
به نظر من مدل حرف زدن این آقا که اصلا مناسب نیست و راستش نمی تونم از این نظرم کوتاه بیام.
ما هیچ کدوم توی شرایط خاصی که پاریس درش هست نیستیم و فقط می تونیم نظری برای خودمون داشته باشیم. مثلا من اگه جای پاریس بودم(چقدر خوب میشد! :D ) از شرایطی که پدرم برام فراهم کرده بود استفاده می کردم وسعی می کردم که خاص تر از دخترای هم سن و سالم باشم. اون این موقعیت رو داره و داره به سبک خودش ازش استفاده می کنه. خدایی با وجود این همه آدم که توییت های پاریس رو دنبال می کنن و قربون صدقه اش میرن و بعلاوه اون مدل دوستایی که دور و بر پاریس اند ، شاید حق داره که یه نمه زیادی جو گیر این ماجرا بشه. به نظر من پاریس می خواد خودشو یه دختر جذاب طرفدار راک اجتماعی در عین حال خوب و مودب و وفادار به پدر و ... نشون بده و شاید اگه اجازه بدن این مقطع سنی رو رد کنه ، خودش به نتایج درستی برسه. درسته که طرفدارای مایکل نگران اون هستن ولی اون هم حق داره به سبک خودش زندگی کنه. حتی اگه من نپسندم و یا حتی اگه مایکل خدابیامرز نپسنده.
اون یه دختر خوشگل پولدار معروفه و طبیعیه که بخواد آزاد باشه. (هرچند گفتم که سلیقه من چیز دیگه ایه)

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love

بیشتر
13 سال 3 روز قبل - 13 سال 3 روز قبل #27463 توسط FeanoR
این عکس که بحث کردن نداره! پاریس به غیر اینکه دختر مایکل جکسون هست، یک دختر هم هست... آمریکا مثل ایران نیست که دختراش با چادر بیان بیرون!!! پاریس الان داره جلو تر از سنش میره، مثل دیدن فیلم دیکتاتور یا اینجور عکسا ولی اون عقیده خودش رو داره... به نظرم اینطوری بهتره الان... چون پاریس حداقل خودشه نه اینکه بخاطر یک اسم مایکل جکسون، بخواد تظاهر کنه! پاریس الان داره مثل یک دختر 17 ساله رفتار میکنه ولی واقعا زندگی کردن جای پاریس سخته... شما خودتون دخترای این فروم حاضر هستین، جای پاریس زندگی کنین با اون همه محدودیت؟ مطمئنا همه تون چشم بسته و بدون فکر میگین: بله! بخاطر مایکل. ولی واقعا دختر مایکل بودن خیلی سخته، اونم در این شرایط که مایکل نیست...

پاریس جکسون میخواد خودش باشه، خواهشا انتظار تظاهر کردن رو ازش نداشته باشین... واقعا من یکی دلم نمیخواد که وقتی پاریس دوران نوجوونی ش و جوونی ش بخاطر دختر مایکل بودن، هدر بره و تلف شه و بعدا بگه: چرا من باید دختر مایکل باشم که همه زندگیم به سمت نابودی بره... مایکل هم میخواست اینا هم کودکی بکنن و هم نوجوونی و جوونی بکنه، ولی خود مایکل، کودکی بچه هاش رو ناخواسته گرفت، بخاطر اسم خودش! نذارین دوران های بعدی این بچه ها هم گرفته شه!

اگه هم نگرانین که روی اسم مایکل تاثیر بذاره، اسم مایکل بزرگتر از این حرفاس...

دعوا کردن سر این موضوع ها، احمقانه س و یکجورایی شرمندگی داره! اونم به این شکل!

راستی شلوار پاریس هم خیلی قشنگه
Last edit: 13 سال 3 روز قبل by FeanoR.

بیشتر
13 سال 3 روز قبل #27467 توسط Farnaz
منم منظورم لباس پوشیدنش نبود به خودش مربوطه ولی در کل اینکه زیادی فعالیته نتی داره نشون دهنده ی جوگیریه ;))
اینم که اقا علی همش در حال بحث کردن در مورد تیپ پاریس(توی بلاگو فیسبوک و ....!) یا دعوا کردن با بقیه ست شکی درش نیست دیگه عادتشه هر بار سر یه موضوع بالاخره :D
راستی پاریس چند سالشه قاطی کردم دیگه :D

URL=http://img4up.com/] [/URL]
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay

بیشتر
13 سال 3 روز قبل #27469 توسط mahan

FeanoR نوشته: ولی خود مایکل، کودکی بچه هاش رو ناخواسته گرفت، بخاطر اسم خودش!

من با این حرف کاملا مخالفم.

بچه های مایکل کودکی بسیار خوب و کاملی داشتن. مایکل همه کار کرد تا اونها کودکی نرمال و طبیعی ای داشته باشن. اگه منظور ماسک زدن بچه های مایکله و گرفتن کودکی اونها از این طریقه باید گفت که اونها فقط وقتی با مایکل میرن بیرون ماسک میزن تا مواقع دیگه که بدون مایکل میرن بیرون شناخته نشن و بتونن با پرستارشون هرجا که میخوان برن، بازی کنن، گردش کنن و بخاطر بچه مایکل بودن یک لشکر عکاس و خبرنگار دنبالشون نباشه!
به نظر من استفاده از ماسک ترفند جالب و زیرکانه ای بود.

مایکل بهترین کودکی رو برای بچه هاش میخواست و برای رسیدن به این هدف از هیچ کوششی و از هیچ کاری دریغ نکرد و تا وقتی هم بود بهترین کودکی رو برای بچه هاش رقم زد.

In Michael We Trust

[IMG
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz, شاپرک

بیشتر
13 سال 3 روز قبل #27471 توسط atlas
وحید باور کن من حاضرم همه درد و رنج و عذابی رو که پاریس داره می کشه تحمل کنم و به جاش باشم!! :D

Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you

All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.396 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا