- تشکرهای دریافت شده: 345
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
آهنگ جديد
13 سال 2 ماه قبل #24943
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: آهنگ جديد
به نظر منم در این جور موارد میشه به چیزایی به جز عالی و بی نقص بودن بی قید و شرط هنر مایکل فکر کرد. بیشتر خواننده ها همین کار هم که تو کارنامه مایک خیلی تاپ نیست، رو آرزوشو در سر دارن و حسرتش رو بر دل!
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 2 ماه قبل #24948
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: آهنگ جديد
دقیقا منم به همین خاطر نوشتم که نباید منتشر کرد. اول هم اضافه کردم که ایده یه چیز کاملا شخصیه. مثل این میمونه که بذاری بعد از مرگ از ایدهها و افکارت همه با خبر شن. اما بعد پاک کردم گفتم حتما میگیری چی میگم.
منابع الهام شخصیترین چیز یک هنرمنده. شاید من در خلوتم چند طرح رو قاطی هم میکشم و چیزهای عجیب و غریبی از دلشون بیرون میارم؛ اما فقط چیزی که بیرون آوردمو برای ارائه آماده میکنم؛ بخصوص اگه مایکل جکسون باشم!
منابع الهام شخصیترین چیز یک هنرمنده. شاید من در خلوتم چند طرح رو قاطی هم میکشم و چیزهای عجیب و غریبی از دلشون بیرون میارم؛ اما فقط چیزی که بیرون آوردمو برای ارائه آماده میکنم؛ بخصوص اگه مایکل جکسون باشم!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
13 سال 2 ماه قبل #25268
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: آهنگ جديد
2تا اهنگ لو رفته از مايكل بچه ها كه اسمشاونو فقط ميگم...
The Tides Will Turn
Vibrationist
دومي كه به نظرم مايكل نيست همون جيسون مالاچي ه...
ولي اولي به شكل شگفت انگيزي عجيبه اهنگش... هر چند كه خيلي خيلي سخته كه صداي مايكل و بشه توش تشخيص داد چون به نظرم مايكل از يك جور
تغيير صدا استفاده كرده ولي نميدونم من احساس خيلي قوي اي در اين مورد دارم كه " خودشه "...
The Tides Will Turn
Vibrationist
دومي كه به نظرم مايكل نيست همون جيسون مالاچي ه...
ولي اولي به شكل شگفت انگيزي عجيبه اهنگش... هر چند كه خيلي خيلي سخته كه صداي مايكل و بشه توش تشخيص داد چون به نظرم مايكل از يك جور
تغيير صدا استفاده كرده ولي نميدونم من احساس خيلي قوي اي در اين مورد دارم كه " خودشه "...
کمتر
بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #25284
توسط farzam
كسي از اين 2تا اهنگا چيزي نميدونه ؟؟؟؟
کمتر
بیشتر
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #25285
توسط farzam
بعضيا گفتن ماركوس ويليام ه.... كي هست اين ماركوس ويليام ؟
شايدم نباشه البته
شايدم نباشه البته
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by farzam.
13 سال 2 ماه قبل - 13 سال 2 ماه قبل #25291
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: آهنگ جديد
من خیلی اجمالی گوششون کردم، به نظرم نیومد هیچ کدوم مایکل باشه، من تجربه کردم تا آهنگی از مایکل رسمی و با مجوز بنیاد مایکل منتشر نشده، نباید گوش کرد و بهش پرداخت. قبلا هم گفتم باز می گم اینجور چیزها فقط و فقط از مراجع غیر رسمی و بلاگ های هجو منتشر میشن و اصلا قابل اعتماد نیستند.
متاسفانه گاها وبلاگهای خارجی و حتی ایرانی هم دیدم که به شدت اطلاعات مایکلی شون پایینه اما با کنار هم گذاشتن مطالب از جاهای مختلف سعی می کنن راجع به یه موضوعی کاملا خودشون رو مایکل شناس نشون بدن.
در مورد خارجی ها که کاری از دست ما برنمیومد اما در مورد وبلاگ های ایرانی، فکر می کنم کم کاری از طرف eMJey بوده که هیچ وقت خوب به وبلاگ ها نپرداخته تا بتونه یه مرز برای هواداران مایکل جکسون مشخص کنه.
خیلی از اونها با دروغ جلو میان، پوچ هستند و کاری به جز خود نمایی و بی احترامی به افراد مختلف ندارن. متاسفانه فن های جدید فکر می کنن چند تا نوشته ی طولانی ( که از یه جا ترجمه شده) یا قرار دادن سریع لینک دانلود چیزهایی که جدید میاد، دلیل بر واقعی بودن مطالب اونها و یا درست بودنشون هست.
در مقابل یه سری وبلاگ ها هم هستند که خیلی قوی تو یه موضوع تخصصی کار می کنن و سال های سال کارشون رو خوب انجام دادم.
از ایمیل ها، شکایت ها و خبررسانی های فن های مایکل جکسون به سایت در مورد این بلاگ ها، می شه خیلی چیزها رو متوجه شد.
راستش فرصتش نبوده، اما خود من سعی می کنم تو معرفی وبلاگ ها به بچه های هفته نامه از این به بعد نظر بدم. اگر بشناسم نویسنده اون بلاگ رو و یا بتونم کمی در موردش مطالعه کنم.
بهر حال هر دو این آهنگ ها از نظر موسیقی در Level مایکل نیستن.
کسایی که تخم تعصب رو می کارن بزرگترین دشمن های مایکل جکسون هستند.
اکثر از روی خود نمایی و تحت تاثیر قرار دادن بعضی بچه ها که اطلاعات مایکلی شون قوی نیست و بعضی ها هم از روی جهالت. که اولی بد و دومی بدتره!
متاسفانه گاها وبلاگهای خارجی و حتی ایرانی هم دیدم که به شدت اطلاعات مایکلی شون پایینه اما با کنار هم گذاشتن مطالب از جاهای مختلف سعی می کنن راجع به یه موضوعی کاملا خودشون رو مایکل شناس نشون بدن.
در مورد خارجی ها که کاری از دست ما برنمیومد اما در مورد وبلاگ های ایرانی، فکر می کنم کم کاری از طرف eMJey بوده که هیچ وقت خوب به وبلاگ ها نپرداخته تا بتونه یه مرز برای هواداران مایکل جکسون مشخص کنه.
خیلی از اونها با دروغ جلو میان، پوچ هستند و کاری به جز خود نمایی و بی احترامی به افراد مختلف ندارن. متاسفانه فن های جدید فکر می کنن چند تا نوشته ی طولانی ( که از یه جا ترجمه شده) یا قرار دادن سریع لینک دانلود چیزهایی که جدید میاد، دلیل بر واقعی بودن مطالب اونها و یا درست بودنشون هست.
در مقابل یه سری وبلاگ ها هم هستند که خیلی قوی تو یه موضوع تخصصی کار می کنن و سال های سال کارشون رو خوب انجام دادم.
از ایمیل ها، شکایت ها و خبررسانی های فن های مایکل جکسون به سایت در مورد این بلاگ ها، می شه خیلی چیزها رو متوجه شد.
راستش فرصتش نبوده، اما خود من سعی می کنم تو معرفی وبلاگ ها به بچه های هفته نامه از این به بعد نظر بدم. اگر بشناسم نویسنده اون بلاگ رو و یا بتونم کمی در موردش مطالعه کنم.
بهر حال هر دو این آهنگ ها از نظر موسیقی در Level مایکل نیستن.
کسایی که تخم تعصب رو می کارن بزرگترین دشمن های مایکل جکسون هستند.
اکثر از روی خود نمایی و تحت تاثیر قرار دادن بعضی بچه ها که اطلاعات مایکلی شون قوی نیست و بعضی ها هم از روی جهالت. که اولی بد و دومی بدتره!
Last edit: 13 سال 2 ماه قبل by Hamid.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.503 ثانیه