به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
1000 نکته برای شناخت مایکل جکسون
13 سال 3 ماه قبل #23919
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: 1000 نکته برای شناخت مایکل جکسون
می خوام کمی حقیقی تر به قضیه نگاه کنم ! شاید شما خوشتون نیاد اما این دقیقا فرق همون حقیقت و واقعیته!
28- مایکل جکسون تنها هنرمندی است که می تواند شب اجرا دمرول مصرف کند ، بخوابد ! بزور بیدارش کنند که باید اجرا کنی اما در شگفتی همه با چشمان کاملا خواب صحنه را از هیجان منفجر کند !
( اشاره به شب اجرای MSG )
پ . و: مایکل برای تسکین درد ، به عنوان مسکن دمورال مصرف می کرد !
28- مایکل جکسون تنها هنرمندی است که می تواند شب اجرا دمرول مصرف کند ، بخوابد ! بزور بیدارش کنند که باید اجرا کنی اما در شگفتی همه با چشمان کاملا خواب صحنه را از هیجان منفجر کند !
( اشاره به شب اجرای MSG )
پ . و: مایکل برای تسکین درد ، به عنوان مسکن دمورال مصرف می کرد !
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 3 ماه قبل #23924
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: 1000 نکته برای شناخت مایکل جکسون
این نکته عالی بود حمید ! شاه نکته بود 
چرا کسی باید بدش بیاد ! خیلی هم عالیه اتفاقا ! مگه میشه هوادار مایکل باشیم و از این چیزهاش ناراحت یا خجالت زده بشیم ؟ بهر حال دردو همه دارن ، ضعف رو هم همه دارن . مایکل نه خدا بود ، نه مسیح ، نه کریس انجل !
با این نگرش این نکات رو بنویسید . از شایعه پردازی و مقدس سازی هم بپرهیزید .
قبول کنید مایکل همین جوری خیلی زیباست .

چرا کسی باید بدش بیاد ! خیلی هم عالیه اتفاقا ! مگه میشه هوادار مایکل باشیم و از این چیزهاش ناراحت یا خجالت زده بشیم ؟ بهر حال دردو همه دارن ، ضعف رو هم همه دارن . مایکل نه خدا بود ، نه مسیح ، نه کریس انجل !
با این نگرش این نکات رو بنویسید . از شایعه پردازی و مقدس سازی هم بپرهیزید .

قبول کنید مایکل همین جوری خیلی زیباست .

13 سال 3 ماه قبل - 13 سال 3 ماه قبل #23936
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: 1000 نکته برای شناخت مایکل جکسون
29.از دنیای زیبا و خیالی فیلم زیبای Moonwalker دو نسخه بازی به نام Monnwalker تا به امروز برای کنسول سگا تهیه شده است.
(نسخه ای که اکثر دوستان بازی نکرده اند!)
30.کتی پری بعد از 23 سال توانست اولین خواننده ای باشد که توانست با رکورد 5 تک آهنگ نامبر وان از مایکل جکسون در یک آلبوم برابری کند.این رکورد مربوط به آلبوم بد مایکل جکسون است.
31.آهنگ There Must Be More to Life Than This از فردی مرکوری نتیجه یک همکاری بداهی نوازانه از مایکل جکسون و فردی است.البته تا کنون نسخه ای که دارای صدای مایکل جکسون بود منتشر نشده است.
(نسخه ای که اکثر دوستان بازی نکرده اند!)
30.کتی پری بعد از 23 سال توانست اولین خواننده ای باشد که توانست با رکورد 5 تک آهنگ نامبر وان از مایکل جکسون در یک آلبوم برابری کند.این رکورد مربوط به آلبوم بد مایکل جکسون است.
31.آهنگ There Must Be More to Life Than This از فردی مرکوری نتیجه یک همکاری بداهی نوازانه از مایکل جکسون و فردی است.البته تا کنون نسخه ای که دارای صدای مایکل جکسون بود منتشر نشده است.
Last edit: 13 سال 3 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
13 سال 3 ماه قبل #23937
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: 1000 نکته برای شناخت مایکل جکسون
آخه نسیم جان طبق معمول من سانسور مایکلی کردم و اون پاورقی رو که اضافه کردم از خودم بود تا پس فردا کسی خوند زیادی هم منفی نشه ، در حالی که حقیقت باز هم از این بیتشر با واقعیت تداخل داره و من واردش نشدم !
13 سال 3 ماه قبل #23945
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: 1000 نکته برای شناخت مایکل جکسون
میفهمم چی میگی حمید !
بهتره این نکات جوری نوشته بشن که نه خیلی حقیقت رو انکار کنند و نه آنقدر منفی باشند که خواننده رو دل زده کنند . بهر حال من که اصلا دوست ندارم درباره مایکل به کسی که اون رو نمیشناسه دروغ بگم .
بهتره این نکات جوری نوشته بشن که نه خیلی حقیقت رو انکار کنند و نه آنقدر منفی باشند که خواننده رو دل زده کنند . بهر حال من که اصلا دوست ندارم درباره مایکل به کسی که اون رو نمیشناسه دروغ بگم .
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 3 ماه قبل #23951
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: 1000 نکته برای شناخت مایکل جکسون
32: مایکل در دهه ی 80 9 تک اهنگ شماره ی یک داشه.
33. history پرفروش ترین البوم 2 دیسکی.
34. البوم blood on the dance floor پرفروش ترین البوم ریمیکس. (با وجود انتقادهای نا به جا)
35.مایکل اولین کسی هست که پشت صحنه ی ساخت موزیک ویدیوی تریلر رو بیرون داد
33. history پرفروش ترین البوم 2 دیسکی.
34. البوم blood on the dance floor پرفروش ترین البوم ریمیکس. (با وجود انتقادهای نا به جا)
35.مایکل اولین کسی هست که پشت صحنه ی ساخت موزیک ویدیوی تریلر رو بیرون داد
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.904 ثانیه