Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

باز هم نويد و اميد

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2762 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: باز هم نويد و اميد
پس فکر می‌کنم کار خیلی بزرگ‌تر از ویدئو کلیپه! درست می‌گم؟

This is BREAKING NEWS

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2794 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: باز هم نويد و اميد
اره حتما این طور که معلومه
یه پروژه ی بزرگ مایکلیه

mj for ever....

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #2907 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: باز هم نويد و اميد

اره منم به شدت طرفدار حمیدم
مخصوصا اهنگ بازیچه

وقتی می گی آهنگ "بازیچه" برام سوال پیش میاد که از کجا شنیدیش !؟ چون بازیچه یه آهنگ دمو از گروه ترکه بوده برای 3 یا 4 سال پیش که من هم منتشر نکردمش :-?

من هم عاشق اینم که از آهنگ هام خوشت میاد .

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2938 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: باز هم نويد و اميد

hbmj2 نوشته:

اره منم به شدت طرفدار حمیدم
مخصوصا اهنگ بازیچه

وقتی می گی آهنگ "بازیچه" برام سوال پیش میاد که از کجا شنیدیش !؟ چون بازیچه یه آهنگ دمو از گروه ترکه بوده برای 3 یا 4 سال پیش که من هم منتشر نکردمش :-?

من هم عاشق اینم که از آهنگ هام خوشت میاد .

لو رفتن آهنگ ها حتي به تركه هم رحم نكرد!!!:)) :)) :)) حميد اون كار ها لو نميره يا پخش اينترنتي نميشه؟؟؟؟

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #2951 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: باز هم نويد و اميد
شایان ترکه که سابقه داشته تو لو رفتن !
وقتی بیلی جین فارسی منتشر شد ! 10 نفر اومدن گفتن ورژن دموشو بیشتر دوست داشتیم !!!!!!!!!!
راستش من در مورد ترکه در حال حاضر چیز زیادی نمی دونم که برنامه مون چی می شه ، آیا چیزی منتشر می شه یا نه اما آهنگ بازیچه یه آهنگ خاص بود که من برای مسعود ترانه ش رو نوشتم و بهش تقدیم کردم و در مورد رابطه مسعود توش حرف زدم . یه ویدئو خونگی بامزه هم براش ساختیم .
یک بار هم مسعود این کار رو تو آهنگ بی تو نمی شه کرد و تیکه آخر خوندنش رو در مورد من به عنوان چپ دست ! نوشته بود .

حالا که به نظر یه عده این آهنگ رو شنیدن از نظر من مانعی نداره mjforever تو یه تاپیک مجزا آهنگ رو قرار بده تا بقیه هم بشنون ، مطمئنم مسعود هم مشکلی نداره و همین طور محمد تنظیم کننده اش .

اما آهنگ های تکی من داستانشون به کلی فرق می کنه . فضای آهنگ ها خیلی خیلی فرق داره ، نحوه کاری که روشون کردم ، خرجی که روشون کردم ، وقتی که گذاشتم .
مثلا آهنگ " کاملیا " ( که دوست دارم اسم آلبوم رو هم به همین اسم بذارم ! ) بیشتر از 15 ماه ساختش طول کشید !!! ( 15 ماه واقعی ! یعنی به روز ! ) هنوز هم داره روش کار می شه .
واسه همین شدیدا هم من هم از طرف استدیو و هم کسایی که باهام کار می کنن آهنگ های تکیم مراقبت می شن .

چند وقت پیش فهمیدم چند ثانیه یکی از آهنگ هام به اسم خیابونگرد ( که تنها کاور از مایکله streetwalker ) لو رفته و دست یکی از فن ها بود که منو تهدید کرد میده تو وبلاگ ضد من پخش بشه !!!
من باور نکردم تا مطمئن شدم !
دیگه نفهمیدم پخش شد یا نه !

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل - 14 سال 2 ماه قبل #2959 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: باز هم نويد و اميد
من دموي بيلي جين فارسي رو نشنيده بودم...دوست دارم اون كارها رو بشنمو اگر ياسمن بذاره آهنگ بازيچه رو ازش ممنون ميشم...

ولي بي تو نميشه خيلي عالي كار fortminor رو كاور كرده بودين عالي بود....

حميد اميدوارم اين پروژه شخصيت كاملا موفق باشه با اين تلاش اوصاف و خرجي كه ميكني معلومه ديگه از اين به بعد وقتي ميخواهيم بگيم اين آهنگ حميد باقرلي هستش نميگيم مدير وب سايت emjey......مطمئنن به عنوان يك هنرمند مستقل رو كارت حساب باز ميشه اميدوارم كاملا موفق باشه....اما يك سوال قراره چطور منتشرش كني؟؟ مطمنن كه داخلي نيست با توجه به موضوعات شعري و كارها..به نظرم يك تاپيك بزن اونجا يك توضيح كاملي براي بچه ها بده در مورد اين آلبومت....به خصوص من به شدت كنجكاوم به چه سبك هايي كار ميكني و آهنگ ها به چه سبك هايي هستن

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 14 سال 2 ماه قبل by شايان.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.908 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا