زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
تو رو خدا یه کمکی کنید
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
EROS_LoveCrys نوشته: ابی انسان مادی هست و به شخصه اصلا از خلقیاتش خوشم نمیاد اما چند نمونه میگم یک چک بکن. در شروع آهنگ خالی کنترل و تحریر روی نتهای پایین: "من". میدونی چه نتیه؟ یا دوس دارم نظرتو درباره آهنگ قدیمی "باورم کن" اثر ژاکلین بدونم! (نه از نظر زیبایی!) از این نمونهها زیاده.
جزو چندهزارتای اول نیست؟! در جریان هستی که سمفونی اپرای آخن ازش دعوت کردن کلی آهنگهاشو تنظیم کردن با چه شکوهی؟ یا همین اجرای اخیرش در رویال آلبرت هال؟ نمیدونم دکتری افتخاری دادن یا نه، اما دز نامهای که ازش دعوت به عمل آوردن دکتر حامدی خطابش کردن. تمام شایعات حول و حوش ابی رو میدونم و همونطور که گفتم اصلا از شخصیتش خوشم نمیاد اما من این کنترل روی نتهای پایین رو بخصوص در این سن توی هیچکس ندیدم.
ابی بدترین صدا رو در کنسرتها داره چرا که هر هفته دو کنسرت میذاره و اینقدر میخوره که روی سن نتونه حرف بزنه بگذریم از فالش خوندن و فراموش کردن ترانههایی که هزاربار خونده.
ابی لیاقت این صدا رو نداره حالا هرکس هرچی میخواد بگه. من حتی با ابی و همسرش مکالمه تلفنی داشتم و تلفن هر دو خونشو میدونم. تمام زندگیش دستمه.
تمام دنیا به عنوان یک خواننده بزرگ با صدای استثنائی میشناسنش که یک بار در یک فستیوال جهانی اول شده (مدارک و انواع مجلات خارجی درباره نظر بقیه موجوده) و ما مرد عیاشی رو میبینیم که آخرین کنسرت ویدئو شدش مربوط به سال 97 هست، دور و بر جوونا میچرخه و آهنگهاش شدیدا رو به زواله.
ما خودمون کنسرت ها رو نمیریم چون نه محیط درست و درمونی میذارن و نه اینکه مردم ما با کلاس رفتار میکنن ولی همین کنسرت امسالشو دوستان هم هتلی ما رفتن و خیلی از صدای ابی تعریف کردن. میگفتن مجریه واسه حرف زدن تو بلند گو فریاد میزد و بلندگو رو تقریبا میکرد تو دهنش اما باز صداش نمیومد ولی ابی هنوزم صداش انقدر قدرت داره که بلند گو رو یه متر اونورتر میگرفت باز صداش رسا بود و عالی میخوند. من نمیدونم اما چیزی که دوستمون از کنسرت گفت اینه. بی انصاف نباشیم دیگه.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
- تشکرهای دریافت شده: 383
آره شاپرک قدرت صدای عجیبی داره اما الان صحبتمون رنج صداس. برای رویال آلبرت هال رعایت کرد دو هفته نخوند و دیدی چه صدای بینظیری ازش ساخته شد.
انسان قویای هست که تونسته دور همه چیو خط بکشه و عیاشی پیشه کنه چند ساله آخرو. اما شرایطمون تو دنیا در وضعیتی نیست که هنرمون رو به هر دلیلی که باشه قربانی هرچیزی کنیم و نذاریم اسمی از ایران تو یک هنر نباشه. از ابی چندیدن بار برای یک دوره آموزشی و گرایش به سمت اپرا و ترانههای خارجی دعوت شده اما هر دفعه رد کرده.
نباید تو زندگی کسی دخالت کرد اما بهنظرم این صدا و این سابقه مسئولیتی هم روی دوش میذاره.
ابی خیلی بیشتر از این بود.
الان برای افرادی تو شرایط ابی ، بهترین کار پرداختن به حواشی هنره ، مثه آموزش دادن یا در اختیار گذاشتن تجربه یا حمایت از جوون تر ها ، که ابی تا حدی از جوون تر ها حمایت داره می کنه ، کاری که انسان بسیار بزرگی مثل گوگوش داره انجام می ده ، البته من می دونم که ابی قصد بازنشسته شدن داره ، اما خوب چه می شه کرد که الان وقته پول دراوردنه !
- تشکرهای دریافت شده: 383
خوب همه چیز که صدا نیست. سابقه و آبرو هم ارزش کمی توی این حرفه نداره.
نه خودش هم این سیستم رو نمیخواد؛ تمام بلاهایی که سرش اومده مستقیم از طرف مدیر برنامههاش، همسرشه. خودش همیشه میخواست بازنشسته بشه، سالی دوتا کنسرت بذاره نه هفتهای 5 تا! و بیشتر روی آلبوم و آهنگ کار کنه.
یه چیز شخصیو هم بگم که من صداشو بعد از 50 میپسندم. یه دفعه یه تغییر عجیبی کرد طرفای 80 به هر دلیلی که بود!! دیگه صدا صدای گذشته نبود، رنجش کم و گرفته شد اما بنظرم همه چیز این مسائل نیست چون زیباتر شده.
خوب این خیلی خوبه که ابی تا این حد با جوون تر ها سعی می کنه کار کنه و خودشو بروز نگه داره . اون هم با افرادی که تو ایران هستند .