به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
سوفیا بوتلا در کلیپ هالیوودتونایت مایکل
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
کمتر
بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #19942
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: هنرمندان، جا در پای مایکل
من با ت موافقم بر خلاف اندی مایکل از رقصنده های زن خیلی استفاده نمی کرد !
و به نظر من سوفیا هم خیلی خوب میرقصه ولی در حد TII فک نکنم
اگر هم نه مایکل که باهاش پدر کشتگی نداشته

و به نظر من سوفیا هم خیلی خوب میرقصه ولی در حد TII فک نکنم
اگر هم نه مایکل که باهاش پدر کشتگی نداشته
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Mehran lovermjj
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 7 ماه قبل #19944
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: هنرمندان، جا در پای مایکل
رقصنده پشت نباید خیلی خلاق برقصه ، باید خیلی ماشینی و مشخص برقصه . باید از نظر قدو ظاهر هم مطابق با بقیه باشه .
اگر قرار باشه رقصنده پشت مثه نفر جلو یا بهتر از اون برقصه خوب چه کمکی می کنه به نفر جلو یا خواننده ؟ اونها که نمی خوان کسی دیگه جای نفر اصلی به چشم بیاد !
در ضمن رقص مایکل یک رقص مردانه ست و دلیل انتخاب و توازن زن و مرد تو رقص هاشم به خاطر همینه .
مهمتر از رقص و ظاهر برای یک کار گروهی ، شخصیت و تعادل اون فرده . یعنی درصد درک افراد متفاوته برای هدف از رقص ، یعنی همه برای یکی ! نه من برای خودم . در اصل کسی که برای یک فرد به خصوصی می رقصه باید از درک این موضوع آگاه باشه که به خاطر اون فرد داره می رقصه و باید قدرت این رو داشته باشه که از خودش بگذره .
اگر قرار باشه رقصنده پشت مثه نفر جلو یا بهتر از اون برقصه خوب چه کمکی می کنه به نفر جلو یا خواننده ؟ اونها که نمی خوان کسی دیگه جای نفر اصلی به چشم بیاد !
در ضمن رقص مایکل یک رقص مردانه ست و دلیل انتخاب و توازن زن و مرد تو رقص هاشم به خاطر همینه .
مهمتر از رقص و ظاهر برای یک کار گروهی ، شخصیت و تعادل اون فرده . یعنی درصد درک افراد متفاوته برای هدف از رقص ، یعنی همه برای یکی ! نه من برای خودم . در اصل کسی که برای یک فرد به خصوصی می رقصه باید از درک این موضوع آگاه باشه که به خاطر اون فرد داره می رقصه و باید قدرت این رو داشته باشه که از خودش بگذره .
13 سال 7 ماه قبل #19949
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: هنرمندان، جا در پای مایکل
اصلا به غیر این حرف ها سوفیا سطح رقص ش پایین تر از رقصنده های TII بود و هست و این یک موضوع تابلوئی هست ش حتی از رقصند های زن ش
13 سال 7 ماه قبل #19980
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: هنرمندان، جا در پای مایکل
دقیقا حرفی که حمید زد ، رقص مایکل رقص مردونه است و جز توی چند تا از آهنگ ها بیشتر رقصنده های دختر رو نمی بینیم . بزرگترین نقش واسه آهنگ The Way You Make Me Feel هست .
ملاکی که من میبینم چهره و استایل بدنی سوفیاست . شاید مایکل چیز دیگری رو هم دیده . باز هم همون طور که حمید گفت اونها باید از لحاظ قد و اندام متناسب با مایکل باشند ، در مورد پسرها هم این صادقه اگر دقت کنید . باز هم میگم سیر رقصنده های مایکل یکسانه.اگر به تورهای Dangerous و HIStory و همین TII نگاه کنید توی مقایسه متوجه منظور من میشید .
ملاکی که من میبینم چهره و استایل بدنی سوفیاست . شاید مایکل چیز دیگری رو هم دیده . باز هم همون طور که حمید گفت اونها باید از لحاظ قد و اندام متناسب با مایکل باشند ، در مورد پسرها هم این صادقه اگر دقت کنید . باز هم میگم سیر رقصنده های مایکل یکسانه.اگر به تورهای Dangerous و HIStory و همین TII نگاه کنید توی مقایسه متوجه منظور من میشید .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Mehran lovermjj
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #20263
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: هنرمندان، جا در پای مایکل
توی اخبار هم در مورد سوفیا داشتیم:
www.emjey.com/persian/news/archives/2011/03/004682.php
مایکل جکسون آنقدر تحت تاثیر رقص سوفیا باتلا (Sofia Boutella - رقصندهی ۲۸ سالهی الجزائری هالیوود تونایت) قرار گرفته بود که میخواست فرصتی زندگی ساز به او بدهد: شانس رقصیدن با او بر روی صحنهی This Is It!
در کمال تاسف او با قراردادی در استخدام مدونا و سرگرم برگزاری تور بود. مایکل که تاسف و ناراحتی سوفیا را از این بابت دید، به چند تن از همکارانش گفت که زمانی با مدونا رفت و آمد داشته است و باید به او زنگ بزند.
یعنی مایکل میخواسته گوشی رو برداره زنگ بزنه مدونا بگه قرارداد این دختر رو فسخ کن من واسه خودم میخوامش!
مایکل جکسون آنقدر تحت تاثیر رقص سوفیا باتلا (Sofia Boutella - رقصندهی ۲۸ سالهی الجزائری هالیوود تونایت) قرار گرفته بود که میخواست فرصتی زندگی ساز به او بدهد: شانس رقصیدن با او بر روی صحنهی This Is It!
در کمال تاسف او با قراردادی در استخدام مدونا و سرگرم برگزاری تور بود. مایکل که تاسف و ناراحتی سوفیا را از این بابت دید، به چند تن از همکارانش گفت که زمانی با مدونا رفت و آمد داشته است و باید به او زنگ بزند.
یعنی مایکل میخواسته گوشی رو برداره زنگ بزنه مدونا بگه قرارداد این دختر رو فسخ کن من واسه خودم میخوامش!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by Elnaz.
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #20264
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: هنرمندان، جا در پای مایکل
کدوم تورش؟ فکر کنم اونجا هم جزء رقصنده های اصلی نباشه چون اگه بود من میدیدمش البته اونی که مایکل میرقصید بهش میخورد سوفیا باشه البته خب اون قسمت هم رقص مایکل بوده ولی تو رقصنده های آهنگ های خود مدونا جزو اصلی ها نبود
البته بازم نظر من اینه که سطح رقص ش از رقصنده های زن و مرد TII پایین تر بودش(حالا انگار کی هستم که نظرم مهمه وحید اسکورسیزی
)
الان دیدمش تو کنسرت مدونا چقدر هم میخنده این جزو رقصنده های اصلی هست تو بغل مدونا هم هست البته همه رقاص های مدونا میان دیگه اصلی غیر اصلی نداره که
البته بازم نظر من اینه که سطح رقص ش از رقصنده های زن و مرد TII پایین تر بودش(حالا انگار کی هستم که نظرم مهمه وحید اسکورسیزی

الان دیدمش تو کنسرت مدونا چقدر هم میخنده این جزو رقصنده های اصلی هست تو بغل مدونا هم هست البته همه رقاص های مدونا میان دیگه اصلی غیر اصلی نداره که

Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by FeanoR.
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.657 ثانیه