Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

ارشیو مایکلی

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29612 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک ارشیو مایکلی
بچه ها من شنیدم تجریش تو قائم یه مغازه هست که مجسمه اساسی و تر و تمیز مایکل بیلی جینو داره، کسی نمیدونه اسم مغازه هه چیه؟ طبقه چندمه؟

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29618 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک ارشیو مایکلی
شاپرک جان جز عروسکا، این مجسمه‌ها اصلا رنگ آمیزی درست و حسابی ندارن. حتی طراحی بعضیاشون مشکل داره.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل - 12 سال 10 ماه قبل #29621 توسط atefe
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک ارشیو مایکلی

مایکلا نوشته: عاطفه جان مرکز خرید بوستان تو میدون پونکو میگی؟ :-? اگه اونجا رو میگی که کیف مدرسه فروشی خیلی زیاد داره. :-?? اسم مغازش چی بود؟میدونی تو کدوم راهروشه؟ :-?
کیفیو که دیدی این کیفیه که فرناز داره؟ :daydreaming

آره عزیزم تو پونک. اسم مغازش یادم نیست ولی همون از پله برقی که بری بالا سمت راست دوتا مغازه ی کیف فروشی کنار همه اتفاقا تقریبا شبیه کیف فرناز بود چندتا رنگ هم داشت .

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
Last edit: 12 سال 10 ماه قبل by مایکلا.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29659 توسط شاپرک
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک ارشیو مایکلی

e r o s نوشته: شاپرک جان جز عروسکا، این مجسمه‌ها اصلا رنگ آمیزی درست و حسابی ندارن. حتی طراحی بعضیاشون مشکل داره.

آره درست میگی، از اون قبیل مجسمه ها که در پیت ساخته شدن و کوچکترین شباهتی به مایکل ندارن، فراوون دست این و اون دیدم. علاقه ای به خرید از انواع جفنگ ش رو ندارم. بعضیاشون اینقدر نافرمن که اگه داشته باشیشون انگاری که مایکل رو کنف کردی!
اما اینی که میگم تعریفش رو از دوستم شنیدم، مجسمه بزرگی بوده و تمیز و شبیه خودش! من چند وقت بعد رفتم پیداش نکردم. لابد فروش رفته دیگه...

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل - 12 سال 10 ماه قبل #29677 توسط مایکلا
پاسخ داده شده توسط مایکلا در تاپیک ارشیو مایکلی

Farnaz نوشته: اره مایکلا جان این کیف منه که از نوعه لپتاپی محسوب میشه :D امیدوارم بتونین پیدا کنین گرچه به هر کی نشون دادم نتونست بفهمه مایکله!! ;)) ~X(

فرناز جان از وقتی که عکس کیفتو گذاشتی ازش پرینت گرفتم,عکسشو بردم به خیلی از کیف لپ تاپ فروشی ها که چندتاشونم فقط hp میفروختن نشون دادم :D ولی همشون میگفتن که تا به حال همچین کیفیو ندیدن که این عکس روش باشه, :( =(( بازم دیروز رفتم دنبالش ولی همشون میگفتن نداریم و حتی ندیدیم, :( :( آخر گیرم نیومد. :( :( =(( =(( :cry: :cry: منم وقتی به مغازه دارا نشون میدادم نمیفهمیدن عکسش کیه!!!! :o :o میگفتن اصلا عکسش چی هست حالا که فقط دنباله این عکسی !!!

atefe نوشته: آره عزیزم تو پونک. اسم مغازش یادم نیست ولی همون از پله برقی که بری بالا سمت راست دوتا مغازه ی کیف فروشی کنار همه اتفاقا تقریبا شبیه کیف فرناز بود چندتا رنگ هم داشت .

عاطفه جان خیلی خیلی خیلی بابت آدرس ازت ممنونم, :hug: :x :* دیروز رفتم خریدم. :-bd :d/ ~^o^~ :-)/:-) :d/ :daydreaming ;;) :clp2: :bnc: :hilrs: :jump: خوب شد دیرتر از این متوجه نشده بودم چون دیروز که رفته بودم فروشندش گفت رنگای قرمز,قهوه ای و مشکی هم داشته که همشو تموم کرده :( فقط چندتا دونه طوسیش مونده بود که منم دوتا خریدم. :daydreaming ;;) خیلی هم خوشگله. :x :x :mjface: واقعا لطف کردی. :hug: :x :* ولی این یکی فروشنده هه خیلی جالب بود :D بهش میگم کیفیو که عکس مایکل جکسون روشه میخوام میگه چی؟مایکل جکسون چیه؟گفتم چی نیست کیه. :D =)) حتی اصلا نمیدونست مایکل جکسون کی هست که بخواد عکس رو کیفو تشخیص بده. =)) :D راستی خودت نخریدی؟ :-? :-??

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
Last edit: 12 سال 10 ماه قبل by مایکلا.

بیشتر
12 سال 10 ماه قبل #29692 توسط atefe
پاسخ داده شده توسط atefe در تاپیک ارشیو مایکلی

عاطفه جان خیلی خیلی خیلی بابت آدرس ازت ممنونم, :hug: :x :* دیروز رفتم خریدم. :-bd :d/ ~^o^~ :-)/:-) :d/ :daydreaming ;;) :clp2: :bnc: :hilrs: :jump: خوب شد دیرتر از این متوجه نشده بودم چون دیروز که رفته بودم فروشندش گفت رنگای قرمز,قهوه ای و مشکی هم داشته که همشو تموم کرده :( فقط چندتا دونه طوسیش مونده بود که منم دوتا خریدم. :daydreaming ;;) خیلی هم خوشگله. :x :x :mjface: واقعا لطف کردی. :hug: :x :* ولی این یکی فروشنده هه خیلی جالب بود :D بهش میگم کیفیو که عکس مایکل جکسون روشه میخوام میگه چی؟مایکل جکسون چیه؟گفتم چی نیست کیه. :D =)) حتی اصلا نمیدونست مایکل جکسون کی هست که بخواد عکس رو کیفو تشخیص بده. =)) :D راستی خودت نخریدی؟ :-? :-??

[/quote]

خواهش میکنم عزیزم .من که خودم متاسفانه نتونستم بخرم حداقل گفتم بیام ادرسشو بگم که بقیه برن بخرن .اون روز که من رفته بودم خیلی شلوغ بود یعنی اصلا نمی تونستی داخل مغازه بشی ..بعدشم من عجله داشتم باید میرفتم هرچقدر سعی کردم حداقل ازش عکس بگیرم جمعیتی که جلوی کیف بود نمیذاشت .خلاصه اون روز خیلی اعصابم خورد شد با این که دیرم شده بود خیلی هم معتل شدم اخرش نه تونستم بخرم نه عکس بگیرم ~X( :( بعدشم دیگه وقت نکردم برم اونجا . اگه بازم داشته باشه که حتما میرم میخرم. البته الان خیلی خوشحال شدم که شما تونستی بخری :clp2:

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.998 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا