- تشکرهای دریافت شده: 249
گردهمایی برای تولد مایکل جکسون ! شهر بازی ... !
13 سال 8 ماه قبل #15689
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: گردهمایی برای تولد مایکل جکسون ! شهر بازی ... !
حمید جان ممنون ولی کوچیکه میشه اپلود کنی لینک بزاری؟
علم و دانش همان قدرت است ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 8 ماه قبل #15692
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: گردهمایی برای تولد مایکل جکسون ! شهر بازی ... !
امیدوارم به دوستان خوش گذشته باشه و ممنونم از اینکه عکس رو گذاشتی حمید جان.....
13 سال 8 ماه قبل #15695
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: گردهمایی برای تولد مایکل جکسون ! شهر بازی ... !
تعداد اینقدر کم بوده ؟
مرسی رضا که این سوالها رو پرسیدی این تاپیک بالا اومد باعث شد من بخونمش !
من واقعا شرمنده اون زمان هستم ! خیلی گذشته از اون زمان ولی من توی یک مدت زمانی چند هفته ای به دلیل مشکلی که مربوط به سلامتیم بود اصلا آن لاین نشدم و این قرار رو خیلی بعدتد از تولد مایکل دیدم و کلی هم غصه خوردم !
حالا حمید خواهشا قهر نکن دفعه بعدی که خواستیم قرار بذاریم هم لطف کن ! من از همینجا از همه هوادارن تهرانی و ایرانی و آسیایی و بین المللی و منظومه شمسی و ... پوزش میخوام که واقعا امکان بیرون رفتن رو هم نداشتم چون اصلا توی خونه نبودم که بتونم بیام . الان کلی گریه ام گرفته ...
(
مرسی رضا که این سوالها رو پرسیدی این تاپیک بالا اومد باعث شد من بخونمش !
من واقعا شرمنده اون زمان هستم ! خیلی گذشته از اون زمان ولی من توی یک مدت زمانی چند هفته ای به دلیل مشکلی که مربوط به سلامتیم بود اصلا آن لاین نشدم و این قرار رو خیلی بعدتد از تولد مایکل دیدم و کلی هم غصه خوردم !
حالا حمید خواهشا قهر نکن دفعه بعدی که خواستیم قرار بذاریم هم لطف کن ! من از همینجا از همه هوادارن تهرانی و ایرانی و آسیایی و بین المللی و منظومه شمسی و ... پوزش میخوام که واقعا امکان بیرون رفتن رو هم نداشتم چون اصلا توی خونه نبودم که بتونم بیام . الان کلی گریه ام گرفته ...

كاربر(ان) زير تشكر كردند: Reza
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 2.107 ثانیه