قرار ملاقات!!!!
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
درودپل برقی که قرار من با محمد بود
این قراری که ما گذاشتیم دم در ورودی سجاد, تو اونطرف تر بودی برای همین نه ما تو رو دیدیم نه تو ما رو
من هر چند دقیقه جای ورودی سجاد هم میومدم که یه عده نشسته بودن رو اون سنگ ها
لطفا دفعه بعد که قرار گزاشتین چندتا نشونه مایکلی با خودتون داشته باشین تا بشه تشخیص داد که طرفدار مایکلین
بر عکس همونجا خیلی خوبه اگه یه جای دقیقش رو قرار میزاشتیم هم رو پیدا میکردیمحالا ببینیم چی میشه یک قرار دیگه بزاریم ولی یک جای دیگه اونجا خیلی شلوغه شاید همدیگه رو پیدا نکنیم
مثلا جای همون صندوق پست کنار پله برقی
من عکس رو سیستم ندارم، گوشیم هم که دوربین داشت ربوده شد و فعلا گوشی بدون دوربین دارملطفا عزیران هم یک عکس و هم اسم هاشون رو بزارن تا اونجا به مشکل برنخوریم
چه زود یادت میرهحالا اسمت چیه "کوچکترین طرفدار"؟
عرفان هستم
سپاس
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

راستی شماره گرامی خودت رو برام پیام پوشیده بفرست تا اونجا تشخیصت بدیم
باشه از دفعه بعد هر نفر یک نشونه مایکلی بذاره من جورابشو پام میکنم یک جفت جوراب سفید
ولی آره حتما یک نشونه از مایکل بزارین بچه ها فکر خوبی بود من خودم دفعه قبل همینطوری فرزام رو شناسایی کردم
عرفان جان پس یادت نره همین الان یک قرار دیگه تنظیم کن و بزار

- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
-
- i♥MJ
درودFeanoR نوشته: عرفان جان خودت یک قرار رو تنظیم کن چون دیگه من و فرزام خسته شدیم
شما خودت یک قرار تنظیم کن از همین الان که همه بیان
راستی شماره گرامی خودت رو برام پیام پوشیده بفرست تا اونجا تشخیصت بدیم
باشه از دفعه بعد هر نفر یک نشونه مایکلی بذاره من جورابشو پام میکنم یک جفت جوراب سفید
ولی آره حتما یک نشونه از مایکل بزارین بچه ها فکر خوبی بود من خودم دفعه قبل همینطوری فرزام رو شناسایی کردم
عرفان جان پس یادت نره همین الان یک قرار دیگه تنظیم کن و بزار
فردا شب ساعت7 خوبه؟
هر سه شما یعنی خودت و فرزام و محمد میتونین فردا شب ساعت7 بیاین؟
بقیه هم که فکر نکنم کسی دیگه ای بیاد
من شمارم رو الان برات فرستادم
راستی اگه میشه لطف کن یه عکس هم از خودت بزار
سپاس

ولی بقیه هم ایشالله میان چون این دفعه سوم برای قرار ملاقات و بقیه هم بیان بیشتر خوش میگذره
برای قراری که برای فردا گذاشتی وایستا بقیه هم بیان و فرزام هم بیاد بعد اونا ها هم قبول کنن
و من که قبول دارم و خودم هم میام حتما و بقیه هم بیان دیگه من یکی که دیگه خسته شدم خواهشا بیان بچه ها
فرزام تو هم اگه کاری نداشتی بیا( تا سه نشه بازی نشه)

راستی یک قرار دقیق بزار یعنی مکانش رو دقیق بگو
و من کلا از خودم عکس ندارم ولی اگه فرزام بیاد که اون یک نشونه تابلو و قشنگ داره در غیر اینصورت من خودم میزنم تو در پررویی و پیدات میکنم

- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
-
- i♥MJ
درودFeanoR نوشته: محمد رفته تهران
ولی بقیه هم ایشالله میان چون این دفعه سوم برای قرار ملاقات و بقیه هم بیان بیشتر خوش میگذره
برای قراری که برای فردا گذاشتی وایستا بقیه هم بیان و فرزام هم بیاد بعد اونا ها هم قبول کنن
و من که قبول دارم و خودم هم میام حتما و بقیه هم بیان دیگه من یکی که دیگه خسته شدم خواهشا بیان بچه ها
فرزام تو هم اگه کاری نداشتی بیا( تا سه نشه بازی نشه))
راستی یک قرار دقیق بزار یعنی مکانش رو دقیق بگو
و من کلا از خودم عکس ندارم ولی اگه فرزام بیاد که اون یک نشونه تابلو و قشنگ داره در غیر اینصورت من خودم میزنم تو در پررویی و پیدات میکنم
به نظرم کنار همون صندوق پست خوبه، همون صندوق پستی که کنار پله هاست
سپاس