- تشکرهای دریافت شده: 7
درخواست :(فیلم Captian EO )
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21484
توسط sara
درخواست :(فیلم Captian EO ) ایجاد شد توسط sara
کاپیتان ای اُ (به انگلیسی: Captain EO) فیلمی چهار بعدی است که در سال ۱۹۸۶ (۱۳۶۵ ه.ش) با بازیگری مایکل جکسون خوانندهٔ مشهور آمریکایی و به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا، کارگردان مجموعه فیلمهای معروف پدرخوانده و دراکولای برام استوکر و تهیهکنندگی جورج لوکاس، کارگردان فیلم معروف جنگ ستارگان ساخته شد. این فیلم ۱۷ دقیقه زمان داشت و تا سال ۱۹۹۷ از جاذبههای اصلی پارک دیزنیلَند باقی ماند. این فیلم جز اولین فیلمهای چهار بعدی جهان است و همچینین به عنوان «پدر فیلمهای ۴ بعدی» شناخته میشود. مبلغی که برای دقیقه به دقیقهٔ این فیلم هزینه شد، -برای هر دقیقه بیش از ۱ میلیون دلار- آن را به پرخرجترین فیلم تاریخ سینما بدل کرد و تا به امروز نیز این رکورد را دارد. هزینهٔ ساخت کل این فیلم ۱۷ دقیقهای، ۲۳.۷ میلیون دلار بوده است. (بودجهٔ ساخت این فیلم با احتساب تورم دلار آمریکا در سال ۲۰۱۱ میلادی، ۴۷ میلیون دلار میشود.)
پس از فوت مایکل در ۲۵ ژوئن سال ۲۰۰۹، بار دیگر تقاضا برای بازگرداندن این فیلم به دیزنیلند شدت گرفت و این فیلم بار دیگر به نمایش درآمد.
در این فیلم، مایکل جکسون در نقش «کاپیتان ای اُ» ظاهر میشود. کاپیتان ای اُ، هدایتگر سفینهٔ فضایی و خدمهاش است تا دنیا را از دست بیگانهای شرور با بازی آنجلیکا هیوستون نجات دهد.
مایکل جکسون در این فیلم دو آهنگ «قسمت دیگر من» (آهنگی از آلبوم بـَد) و ما اینجا هستیم تا دنیا را تغییر دهیم (به انگلیسی: We Are Here to Change the World) را اجرا میکند. آهنگ اخیر مخصوص این فیلم نوشته شده بود و نهایتا در سال ۲۰۰۴ در آلبومی از مجموعه آهنگهای مایکل با عنوان مجموعه نهایی عرضه شد.
آنجلیکا هیوستون در مورد خاطرهاش با مایکل در این فیلم گفته است:
من مایکل را در اولین روز تمرین ملاقات کردم - گرچه بدیهی است که وجههٔ عمومی او را به خوبی میشناختم - و مبهوت شدم از اینکه او بطرزی غیر قابل باور شیرین، فروتن و معصوم بود. و نیز ترد و لطیف. در ظاهر شکستنی بنظر میرسید. اما وقتی شروع به کار میکرد، قلبتان تندتر میزد و موهای دست و پشت گردنتان راست میشد. میتوان گفت که نفستان را بند میآورد. فکر میکنم او هیجانانگیزترین صحنه گردانی است که در عمرم دیدهام.
ویرایش: به نقل از ویکیپدیا (مطلب ویکپیدا برگرفته شده است از eMJey.com)
پس از فوت مایکل در ۲۵ ژوئن سال ۲۰۰۹، بار دیگر تقاضا برای بازگرداندن این فیلم به دیزنیلند شدت گرفت و این فیلم بار دیگر به نمایش درآمد.
در این فیلم، مایکل جکسون در نقش «کاپیتان ای اُ» ظاهر میشود. کاپیتان ای اُ، هدایتگر سفینهٔ فضایی و خدمهاش است تا دنیا را از دست بیگانهای شرور با بازی آنجلیکا هیوستون نجات دهد.
مایکل جکسون در این فیلم دو آهنگ «قسمت دیگر من» (آهنگی از آلبوم بـَد) و ما اینجا هستیم تا دنیا را تغییر دهیم (به انگلیسی: We Are Here to Change the World) را اجرا میکند. آهنگ اخیر مخصوص این فیلم نوشته شده بود و نهایتا در سال ۲۰۰۴ در آلبومی از مجموعه آهنگهای مایکل با عنوان مجموعه نهایی عرضه شد.
آنجلیکا هیوستون در مورد خاطرهاش با مایکل در این فیلم گفته است:
من مایکل را در اولین روز تمرین ملاقات کردم - گرچه بدیهی است که وجههٔ عمومی او را به خوبی میشناختم - و مبهوت شدم از اینکه او بطرزی غیر قابل باور شیرین، فروتن و معصوم بود. و نیز ترد و لطیف. در ظاهر شکستنی بنظر میرسید. اما وقتی شروع به کار میکرد، قلبتان تندتر میزد و موهای دست و پشت گردنتان راست میشد. میتوان گفت که نفستان را بند میآورد. فکر میکنم او هیجانانگیزترین صحنه گردانی است که در عمرم دیدهام.
ویرایش: به نقل از ویکیپدیا (مطلب ویکپیدا برگرفته شده است از eMJey.com)
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Elnaz.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 5 ماه قبل #21485
توسط sara
پاسخ داده شده توسط sara در تاپیک پاسخ: درخواست :(فیلم Captian EO )
درخواست من اینه که این فیلم زیبا رو با کیفیت HD بذارید .
خودم خیلی دنبالش گشتم . حداقا 10 تا مدل با حجم های مختلف دانلود کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشت .
حتی برای خرید هم پیدا نکردم . لطفا هر کس این فیلم رو با کیفیت بالا داره قرار بده .
خودم خیلی دنبالش گشتم . حداقا 10 تا مدل با حجم های مختلف دانلود کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشت .
حتی برای خرید هم پیدا نکردم . لطفا هر کس این فیلم رو با کیفیت بالا داره قرار بده .

- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 5 ماه قبل #21486
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: درخواست :(فیلم Captian EO )
دوست گلمم خودم این رو دانلود نکردم و لینک رو امتحان هم نکردم چون چیلتر شکن ندارم ولی عنوانش که این بود حالا اگه چیلتر شکن داری برو دانلود کن
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
13 سال 5 ماه قبل #21493
توسط sara
پاسخ داده شده توسط sara در تاپیک پاسخ: درخواست :(فیلم Captian EO )
ممنون Michaellover عزیز .
این لینک رو هم قبلا دانلود کرده بودم با این که نوشته HD اصلا کیفیت نداره .
این لینک رو هم قبلا دانلود کرده بودم با این که نوشته HD اصلا کیفیت نداره .

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 5 ماه قبل #21501
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: درخواست :(فیلم Captian EO )
منم خیلی دنبال این فیلمم . ولی بد بختانه بهترین کیفیتی که گیر اوردم از پرده سینما ظبط شده . کیفیتش خیلی عالیه ولی نور صفحه کمه و هی تصویر نورش کم و زیاد میشه . برای خرید هم پیدا کردم ولی قیمت ها خیلی بالا بودن الان هم که دیگه نیست .
اگه کسی با کیفیتشو داره بده دعاش میکنم .
راستی بخش دانلود مبارک .

این همه منتظر این بخش بودیم خوب الان فعالیت کنید دیگه .
اگه کسی با کیفیتشو داره بده دعاش میکنم .
راستی بخش دانلود مبارک .

این همه منتظر این بخش بودیم خوب الان فعالیت کنید دیگه .

www.fullmjj.ir
13 سال 5 ماه قبل #21504
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: درخواست :(فیلم Captian EO )
این فیلم اصولا از 3d تبدیل شده و تصویر HD به اون معنا که فکر می کنید نداره .
زمان ایجاد صفحه: 0.281 ثانیه