- تشکرهای دریافت شده: 1424
The Little Princess (شایان خودمون)
مرسي فرناز جان از محبتت هميشه به من لطف و محبت داشتي....اين فقط يك نسخه اينترنتي بود همين طور كه خودت اشاره كردي و گرنه صداي مردش مجوز نميگيره چه برسه به زنش!حالا يك شوخي هم باهات بكنم كه لطف كردي اينجا نظر دادي اوصاف فرناز جان...املات ضعيف شده ها!!!Farnaz نوشته: خسته نباشی شایان جان خوشحالم که هرروز بیشتر پیشرفت می کنی
![]()
با این اوساف که خانوم می خونه پس مجوز نمی دن بهتون واسه پخشش نه؟!
یعنی فقط نسخه ی اینترنتی دارین؟

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
e r o s نوشته: شایان همه چی عالیه، موسیقی، ترکیبا همه چی نو و قشنگه اما نکتهای هست که با کل ترکیب بندی و این کار فوقالعاده اصلا جور نیست. چجوری بگم، بنظرم وکال اصلا در سطح و اندازه کارتون نیست.
همیشه هم معیارو بر پایهی بدترین عامل یه گروه میذارن. از وکالیست بخواه بیشتر تمرین کنه. همه چیز احساس نیست، حتی اگه یه زمزمه گنگ هم هست باید اصولی و حرفهای باشه.
کار تو حرف نداره عزیزم.
کاورها فوقالعادس.
مممنونم علي جان به خاطر محبت و توجهي كه داري اميدوارم يك روز اين محبت هات رو بتونم جبران كنم.....حقيقتش با نظرت در مورد خواننده موافقم و اين خواننده داره تلاش مي كنه كه بهتر بشه روز به روز اما قبلا هم گفتم خواننده گروه ما يك نفر ديگه است و اينكار فقط يك همكاري ازاد بود ولي كاملا صحبت هاي شما درست بود و به خاطر توجهي كه داشتي سپاسگزارم

بازم موفق باشی منتظر کارای بیشتری ازت هستیم

- تشکرهای دریافت شده: 25
بی نظیر و زیبا ...++ خیلی بی نظیر
بسیار دوست ..ش دارم ..حس غریبی رو در من زنده میکنه انگار چیزی باارزش و آشنا..+ در گذشته ای دور رو به یادم میندازه ++++
این حس ..و دوست دارم
هم شاد م و هم دلتنگ ...+
بارها گوش دادم
این آهنگ رو مثل یه هدیه ++ ارزشمند دوست دارم
موفق ..+ باشید همه تون و سپاس از گفتنی ها در موردآهنگ......+..........++++
خيلي ازت سپاسگزارم به خاطر محبتي كه داري و به خاطر اين احساسات...واقعا خوشحالم كه با قسمت كوچكي از احساساتمون هر چقدر ضعيف و پر نقص رو با دوستانمون به اشتراك بذاريم و اون ها هم ما رو با محبت پذيرفتن....اميدوارم لياقت اين محبت هاي شما و تمام دوستان رو داشته باشيم.....من هم برات ارزوي موفقيت دارم دوست عزيز++ sama نوشته: من این آهنگ رو گوش دادم ..+ از صفحه فیس بوک تو ..شایان +
بی نظیر و زیبا ...++ خیلی بی نظیر
بسیار دوست ..ش دارم ..حس غریبی رو در من زنده میکنه انگار چیزی باارزش و آشنا..+ در گذشته ای دور رو به یادم میندازه ++++
این حس ..و دوست دارم
هم شاد م و هم دلتنگ ...+
بارها گوش دادم
این آهنگ رو مثل یه هدیه ++ ارزشمند دوست دارم
موفق ..+ باشید همه تون و سپاس از گفتنی ها در موردآهنگ......+..........++++
- تشکرهای دریافت شده: 25
ضعیف نیست ..اینجوری در مورد خودتون صحبت نکن..هر چیزی میتونه بهتر از اینی که هست باشه ..++ کار شما هم رو به جلو حرکت میکنه ++چون خودتون اینو میخواین و حتما میشه ..++++