Skip to main content

کتابخانه

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #25597 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: کتابخانه
من کتاب Tess of the d'Urbervilles رو پیشنهاد میکنم
خودم انگلیسی شو تا الان چندین بار خوندم و به شدت عاشقش هستم اما متاسفانه ترجمه نشده حالا انگلیسی شو قرار میدم
خیلی رمان زیباییه نوشته ی توماس هاردی هم هست یه فیلم بسیار زیبا از روی این رومان ساخته شده البته قدیمیه و کمیاب به اسم تس ( www.imdb.com/title/tt0080009/ )
یه سریال هم در موردش ساخته شد البته کوتاه( www.imdb.com/title/tt1186342/ )
خلاصه بگم خیلی قشنگه حتما دانلود کنید.
www.uploadbaz.com/l7r6r9rjciq0
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #26074 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک کتابخانه
ده بچه زنگی

نام اصلی: Ten Little Niggers

نام دیگر: And Then There Were None

نویسنده: آگاتا کریستی

تاریخ نشر: 6 نوامبر 1939

زبان اصلی: انگلیسی

این کتاب ششمین کتاب پرفروش تاریخ هست ( en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_books ) و بازی این کتاب هم به نام Agatha Christie: And Then There Were None در سال 2005 برای ویندوز منتشر شد که شرکت دارینوس با عنوان "و سرانجام هیچکس باقی نماند" به فارسی دوبله و منتشرش کرد.

نوضیحات پشت کتاب (کتابهای کارآگاه ، وابسته به انتشارات هرمس):

داستان پلیسی بدون کارآگاه !

ده نفر دعوت می شوند تا تعطیلات خود را در قصری افسانه ای در نیگر آیلند بگذرانند. هر یک از آنان رازی برای پنهان کردن دارد. آنان در بعد از ظهر باشکوه روزی تابستانی به وعده گاه می رسند ... اما بزودی سلسله حوادثی پیش بینی نشده رخ می دهد و همگان را در اضطرابی نفس گیر فرو میبرد ...

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Jasmine Jackson-mjforever, kingmichael, شاپرک

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #26104 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک کتابخانه
بازیش رو خوب یادمه اما آخر هم نخریدمش اما کاور و اسمش همیشه یادم هست....ممنون بابت توضیحات و معرفی کتاب

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nikolay

بیشتر
13 سال 4 هفته قبل - 13 سال 4 هفته قبل #26211 توسط Nikolay
خاطرات هانس اولریخ رودل (خلبان اشتوکا)

ترجمه و اقتباس: ذبیح الله منصوری

مقدمه مترجم:

سرگذشتی که شما در این کتاب می خوانید ، تاریخچه ماموریت جنگی هوایی ((هانس اولریخ رودل)) خلبان بزرگ آلمان در جنگ دوم بین المللی است.
این مرد روزی که وارد جنگ شد ، یک خلبان عادی بود و وقتی جنگ به اتمام رسید ، درجه ژنرالی داشت و به او نشان صلیب آهنین مکلل به الماس را با شمشیر الماس نشان که برجسته ترین نشانهای جنگی بشمار می آید داده بودند.
((لیندبرگ)) هوانورد معروف آمریکایی و شخصی که برای اولین مرتبه از اقیانوس اطلس گذشت ، وقتی شرح عملیات هوایی و جنگی هانس اولریخ رودل را شنید و مطلع شد که در جنگ اخیرا او دو هزار و پانصد ماموریت جنگی هوایی را انجام داده ، گفت: (( بدون شک ، این مرد یک موجود خارق العاده است و اگر نگویم مافوق بشر می باشد ، باید اعتراف کنم که استعدادی خیلی بیش از افراد عادی دارد ، زیرا در خود آلمان ، یک خلبان را بعد از انجام هزار ماموریت جنگی مرخص می کردند و می گفتند باید برود استراحت نماید)).
برای این که امانت ادبی رعایت شده باشد ، می گوییم که در متن اصلی (متن آلمانی) و هکذا در ترجمه فرانسوی آن ، این کتاب به عنوان ((خلبان اشتوکا)) منتشر گردیده است.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 13 سال 4 هفته قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, e r o s, kingmichael

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26743 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک کتابخانه

Nikolay نوشته: ده بچه زنگی

نام اصلی: Ten Little Niggers

نام دیگر: And Then There Were None

نویسنده: آگاتا کریستی

تاریخ نشر: 6 نوامبر 1939

زبان اصلی: انگلیسی

این کتاب ششمین کتاب پرفروش تاریخ هست ( en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_books ) و بازی این کتاب هم به نام Agatha Christie: And Then There Were None در سال 2005 برای ویندوز منتشر شد که شرکت دارینوس با عنوان "و سرانجام هیچکس باقی نماند" به فارسی دوبله و منتشرش کرد.

نوضیحات پشت کتاب (کتابهای کارآگاه ، وابسته به انتشارات هرمس):

داستان پلیسی بدون کارآگاه !

ده نفر دعوت می شوند تا تعطیلات خود را در قصری افسانه ای در نیگر آیلند بگذرانند. هر یک از آنان رازی برای پنهان کردن دارد. آنان در بعد از ظهر باشکوه روزی تابستانی به وعده گاه می رسند ... اما بزودی سلسله حوادثی پیش بینی نشده رخ می دهد و همگان را در اضطرابی نفس گیر فرو میبرد ...

هر چی گشتم این کتاب به زبان فارسی رو پیدا نکردم تو کتاب فروشی ها X-( خودت جایی ترجمه فارسی این کتاب رو دیدی؟(البته بالا دیدم نوشتی انتشارات هرمس اما من چیزی ندیدم)

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
13 سال 2 هفته قبل #26744 توسط Nikolay
من خودم ترجمه فارسیشو دارم.

نیچه

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.512 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا