Skip to main content

نقاشی‌های مایکل جکسون

بیشتر
14 سال 15 ساعت قبل #7800 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: نقاشی‌های مایکل جکسون
اتفاقا به نظر من خط مایکل خوب بوده . البته اینجا که قشنگه . نمیدونم شما کدوم خطشو دوس نداری .:-? ;)
:mjface:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 4 ساعت قبل #7810 توسط مایکلا
پاسخ داده شده توسط مایکلا در تاپیک پاسخ: نقاشی‌های مایکل جکسون
واقعا نقاشی هاش یکی از یکی قشنگتره:x :x ولی رو این 4 تا عکش بیشتر وقت گذاشته و زحمت کشیده.:x :hug: ;;) :mjj:

[IMG

[IMG

[IMG

[IMG

[img

free photo hosting

Michael I Miss You So Much.You're In My Heart Forever
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Sam

بیشتر
14 سال 14 دقيقه قبل - 14 سال 11 دقيقه قبل #7840 توسط MARIA JACKSON
پاسخ داده شده توسط MARIA JACKSON در تاپیک پاسخ: نقاشی‌های مایکل جکسون
خب یک خواهش دارم از نقاش باشی یا به قول احسان بمب احساس و هنر خودمون. خواهشا هرچی داری این تن بمیره رو کن. آخه هرروز میام پشت کامپیوتر مثل دیوونه ها پا می شم میرم. آخر منو با این کاراش سکته میده.:hilrs: خب اینم از لیست شغل های آقا مایکل البته تا امروز:
خواننده، رقصنده ، شاعر، نویسنده، طراح رقص، طراح لباس ، تاجر ، مدیرمالی، بنیان گذار موسسه ی heal the world ، فعال حقوق بشر ، بازیگر ، موسیقیدان و حالا نقاش... بقیه رو می تونین حدس بزنین؟!
:mj9: ^:)^ من از عکس بچگی خودش و در کاخ سفید خیلی خوشم اومد. عاشقتم استاد هنر:mj6: :trbdy:
Last edit: 14 سال 11 دقيقه قبل by MARIA JACKSON.

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #7842 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: نقاشی‌های مایکل جکسون

MJJ1995TOF نوشته: خب یک خواهش دارم از نقاش باشی یا به قول احسان بمب احساس و هنر خودمون. خواهشا هرچی داری این تن بمیره رو کن. آخه هرروز میام پشت کامپیوتر مثل دیوونه ها پا می شم میرم. آخر منو با این کاراش سکته میده.:hilrs: خب اینم از لیست شغل های آقا مایکل البته تا امروز:
خواننده، رقصنده ، شاعر، نویسنده، طراح رقص، طراح لباس ، تاجر ، مدیرمالی، بنیان گذار موسسه ی heal the world ، فعال حقوق بشر ، بازیگر ، موسیقیدان و حالا نقاش... بقیه رو می تونین حدس بزنین؟!
:mj9: ^:)^ من از عکس بچگی خودش و در کاخ سفید خیلی خوشم اومد. عاشقتم استاد هنر:mj6: :trbdy:

گل گفتی مایکل همه فن هریفه .:clp2: :clp2: :clp: :clp: :-bd :D :bnc: :hilrs: :jump:
:mjface:

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MARIA JACKSON

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #7865 توسط Sam
پاسخ داده شده توسط Sam در تاپیک پاسخ: نقاشی‌های مایکل جکسون
من از درهای کاخ سفيد خيلی خوشم اومد
مرسی از تاپيک

بیشتر
13 سال 11 ماه قبل #7873 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: نقاشی‌های مایکل جکسون
اون نقاشی مایکل از خودش هم خیلی جالب بود. یه طراحی از خودش که تمام مشکلاتش در بچگیش رو در بر میگیره

mj for ever....

زمان ایجاد صفحه: 1.397 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا