- تشکرهای دریافت شده: 1424
عكسهاي مايكل
14 سال 2 ماه قبل #1337
توسط شايان
حميد جان من جايي خوندم مايكل از 9 سال گيتار نواختن رو بلد بوده....بعدش مگه ميشه خوانندگي به بزرگي مايكل گيتار بلد نباشه!!!!اون هم در گروه The Jacksons كه گيتار بيس يكي از سازهاي پايه گروه بود....حميد الان شوخي كردي يا جدي گفتي مايكل ميتونست صداي گيتارو در بياري يعني چي دقيقا؟؟هر كسي ميتونه صداي گيتارو در بياره....يكي از عكس هاي آلبوم هاي مايكل آلبوم هاي كودكي يادم نمياد دقيقا كدوم بود مايكل با گيتار كلاسيك عكس گرفت ديوونه نيست با سازي كه بلد نيست بزنه عكس بگيره!!!!
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
hbmj2 نوشته: فکر می کنم جایی خوندم که مایکل بلد بود صدای گیتار رو در بیاره .
حميد جان من جايي خوندم مايكل از 9 سال گيتار نواختن رو بلد بوده....بعدش مگه ميشه خوانندگي به بزرگي مايكل گيتار بلد نباشه!!!!اون هم در گروه The Jacksons كه گيتار بيس يكي از سازهاي پايه گروه بود....حميد الان شوخي كردي يا جدي گفتي مايكل ميتونست صداي گيتارو در بياري يعني چي دقيقا؟؟هر كسي ميتونه صداي گيتارو در بياره....يكي از عكس هاي آلبوم هاي مايكل آلبوم هاي كودكي يادم نمياد دقيقا كدوم بود مايكل با گيتار كلاسيك عكس گرفت ديوونه نيست با سازي كه بلد نيست بزنه عكس بگيره!!!!

كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa
موضوع بسته شد.
14 سال 2 ماه قبل #1343
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
در اصطلاح موزیسین ها وقتی یکی سازی غیر از ساز تخصصیش ( اینجا ساز تخصصی مایکل پیانو و پرکاشنه ) بزنه به شوخی می گن می تونه صدای فلان ساز رو هم در بیاره .
موضوع بسته شد.
14 سال 2 ماه قبل #1345
توسط شايان
ممنون چون خونده بودم علاوه بر پيانو پركاشن گيتار و بيت باكس هم در زمره سازهاي تخصصيشه...
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
hbmj2 نوشته: در اصطلاح موزیسین ها وقتی یکی سازی غیر از ساز تخصصیش ( اینجا ساز تخصصی مایکل پیانو و پرکاشنه ) بزنه به شوخی می گن می تونه صدای فلان ساز رو هم در بیاره .
ممنون چون خونده بودم علاوه بر پيانو پركاشن گيتار و بيت باكس هم در زمره سازهاي تخصصيشه...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa
موضوع بسته شد.
14 سال 2 ماه قبل #1350
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
تو اوايل فيلم هميه با زبونش كيتار رو به خوبي ميزنه
موضوع بسته شد.
14 سال 2 ماه قبل #1386
توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
اگر کسی از دوستان سایتی رو سراغ داره که عکسهای مایکل رو بدون کپی رایت و آزدانه قرار میدهد به من خبر دهد.
یه سوال؟ آیا ام جی جی پیکچرز حقوقش محفوظ است یا خیر. در ضمن چرا دیگه بسته شده؟ و اگر قراره باز بشه کی باز میشه و آیا سایت دیگری مثل آن سراغ دارید؟
مرسی
یه سوال؟ آیا ام جی جی پیکچرز حقوقش محفوظ است یا خیر. در ضمن چرا دیگه بسته شده؟ و اگر قراره باز بشه کی باز میشه و آیا سایت دیگری مثل آن سراغ دارید؟
مرسی
موضوع بسته شد.
14 سال 2 ماه قبل #1395
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael's Photos
موضوع بسته شد.
زمان ایجاد صفحه: 3.404 ثانیه