- تشکرهای دریافت شده: 1357
Evanescence - Evanescence 2011
13 سال 11 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #12362
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: Evanescence - Evanescence 2011
این آلبوم از نظر من بهترین آلبوم اونسنس هستش
میدونین درسته سبکشون یکمی عوض شده تازه نه چندان ولی تمام آهنگها بالای آهنگهای درجه دو هستن یعنی همش رو میشه آهنگ درجه یک حساب کرد ولی آلبوم فالن یک تعداد از آهنگها درجه دو به پایین بودن ولی باز چند تا آهنگش بالای درجه یک بود یعنی افسانه ای بود و اگه از نظر جمع امتیاز خود آلبوم بخواین مقایسه کنین این آلبوم از فالن بالاتر هستش ولی از نظر آهنگها بخواین حساب کنین که my immortal همه آهنگهای این آلبوم رو میخوره
و با آلبوم بن مودی یا همون گروه WATF بیشتر سبک آلبوم فالن رو دوست داره بن مودی
بالاخره این آلبوم روی اون بن مودی و خیلی های دیگه رو کم کرد خیلی ها میگفتن بن مودی نیست امیلی کاری نمیتونه بکنه و این آلبوم یک مشت محکم به صورت اونها بودش و خلاقیت امیلی رو نشون میده ولی بن مودی هنوز تو فکر آلبوم فالن هستش و سعی میکنه یک آلبومی مثل فالن ریلیز کنه ولی امیلی خلاق و تو این آلبومش هم فکر کنم اون سبکی رو که خیلی وقته دوست داشت درست کرد و فوق العاده شدش و نشون داد اونسنس به بدون امیلی هیچ نه بدون بن مودی و همه این رو فهمیدن
حالا باید منتظر Rock am Ring باشیم فکر کنم امسال اونسنس هم باشه
امیلی تو کاور آهنگها هم ید طولایی داره چی میشه تو این Rock Am Ring آهنگ One و Enter Sandman رو دوباره کاور کنه اگه این کار رو بکنه فکر کنم بترکونه به معنای واقعی
میدونین درسته سبکشون یکمی عوض شده تازه نه چندان ولی تمام آهنگها بالای آهنگهای درجه دو هستن یعنی همش رو میشه آهنگ درجه یک حساب کرد ولی آلبوم فالن یک تعداد از آهنگها درجه دو به پایین بودن ولی باز چند تا آهنگش بالای درجه یک بود یعنی افسانه ای بود و اگه از نظر جمع امتیاز خود آلبوم بخواین مقایسه کنین این آلبوم از فالن بالاتر هستش ولی از نظر آهنگها بخواین حساب کنین که my immortal همه آهنگهای این آلبوم رو میخوره

و با آلبوم بن مودی یا همون گروه WATF بیشتر سبک آلبوم فالن رو دوست داره بن مودی
بالاخره این آلبوم روی اون بن مودی و خیلی های دیگه رو کم کرد خیلی ها میگفتن بن مودی نیست امیلی کاری نمیتونه بکنه و این آلبوم یک مشت محکم به صورت اونها بودش و خلاقیت امیلی رو نشون میده ولی بن مودی هنوز تو فکر آلبوم فالن هستش و سعی میکنه یک آلبومی مثل فالن ریلیز کنه ولی امیلی خلاق و تو این آلبومش هم فکر کنم اون سبکی رو که خیلی وقته دوست داشت درست کرد و فوق العاده شدش و نشون داد اونسنس به بدون امیلی هیچ نه بدون بن مودی و همه این رو فهمیدن
حالا باید منتظر Rock am Ring باشیم فکر کنم امسال اونسنس هم باشه

Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by FeanoR.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 11 ماه قبل #12368
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Evanescence - Evanescence 2011
خیلی ممنونم از نظراتت وحید....
منم باهات در این زمینه موافقم در این آلبوم کارها در سطح بالاتری هستند یعنی به هر حال پختگی تاثیرش رو گذاشت...اما به نظرم این آلبوم آهنگ های افسانه ای اونطور نداره(البته این نظر منه به نظر دیگران هم احترام میذارم) اما در کل از لحاظ حفظ زیبایی خیلی پخته تره...
وحید یک خواهشی دارم اگر دیگه نگی ممنون میشم.....نگو حال بن مودی رو گرفت خودت میدونی منظورم چیه...
امی لی قبلا حرفی رو که زدی در آلبوم open door ثابت کرد....
منم باهات در این زمینه موافقم در این آلبوم کارها در سطح بالاتری هستند یعنی به هر حال پختگی تاثیرش رو گذاشت...اما به نظرم این آلبوم آهنگ های افسانه ای اونطور نداره(البته این نظر منه به نظر دیگران هم احترام میذارم) اما در کل از لحاظ حفظ زیبایی خیلی پخته تره...
وحید یک خواهشی دارم اگر دیگه نگی ممنون میشم.....نگو حال بن مودی رو گرفت خودت میدونی منظورم چیه...

13 سال 11 ماه قبل #12378
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: Evanescence - Evanescence 2011
با این آلبوم اونسنس نشون داد که از اون بند هایی هستش که هیچ وقت تو یک راه نمیمونه البته این میشه به حساب اعضای جدید هم گذاشت ولی بازم خود امیلی این خلاقیت رو به خرج داده البته نظر منه ها
البته من انتظار داشتم یک آهنگ برای مایکل بخونه امیلی تو این آلبوم و من از هیچکس انتظار نداشتم برای مایکل آهنگ بخونه ولی از امیلی انتظار داشتم
راستش نمیشه گفت کدوم یکی از آهنگهاش بهتر از بقیه چون همشون در یک سطح هستن تقریبا و این دقیقا بر عکس آلبوم فالن هستش یعنی تو آلبوم فالن بدون هیچ چون چرایی بهترین آهنگهاش رو انتخاب میکنی ولی من نتونستم از این آلبوم بهترین ها رو انتخاب کنم
و گروه بیشتر روی آهنگهای هوی کار کرده تا آهنگهای آروم
این آلبوم بیشتر روی محور ایده های خود امیلی میچرخه تا بقیه اعضا
اوکی منم نمیخواستم در مورد بن مودی چیزی بگم ها ولی دل ه دیگه اگه نمیگفتم تو دلم میموند ولی دیگه در اون حرفی که گفتی رو نمیگم
البته من انتظار داشتم یک آهنگ برای مایکل بخونه امیلی تو این آلبوم و من از هیچکس انتظار نداشتم برای مایکل آهنگ بخونه ولی از امیلی انتظار داشتم
راستش نمیشه گفت کدوم یکی از آهنگهاش بهتر از بقیه چون همشون در یک سطح هستن تقریبا و این دقیقا بر عکس آلبوم فالن هستش یعنی تو آلبوم فالن بدون هیچ چون چرایی بهترین آهنگهاش رو انتخاب میکنی ولی من نتونستم از این آلبوم بهترین ها رو انتخاب کنم
و گروه بیشتر روی آهنگهای هوی کار کرده تا آهنگهای آروم
این آلبوم بیشتر روی محور ایده های خود امیلی میچرخه تا بقیه اعضا
اوکی منم نمیخواستم در مورد بن مودی چیزی بگم ها ولی دل ه دیگه اگه نمیگفتم تو دلم میموند ولی دیگه در اون حرفی که گفتی رو نمیگم

13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #20416
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Evanescence - Evanescence 2011
موزیک ویدیو جدید و زیبای My Heart Is Broken
www.mediafire.com/?k8h2qqqqb4cc69b
منبع:سایت عصر دانلود
دوستان سریغتر دانلود کنین چون مدیا فایر جدیدا گیر میده و پاک میکنه!!!!
www.mediafire.com/?k8h2qqqqb4cc69b
منبع:سایت عصر دانلود
دوستان سریغتر دانلود کنین چون مدیا فایر جدیدا گیر میده و پاک میکنه!!!!

Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by شايان.
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 2.495 ثانیه