كامران و هومن
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #9625
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
درود
این حرفا چیه میزنین؟؟؟
کی گفته صحیونیست ها نژاد پرست و کثیف و .. هستن؟؟؟
مگه چیکار کردن؟
مایکل مخالف نژاد پرستی بود
ولی بعضی طرفداراش دارن بدجوری حرف های نژاد پرستانه میزنن
سپاس
این حرفا چیه میزنین؟؟؟
مگه چیکار کردن؟
سپاس
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #9631
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
میشه این بحث رو تموم کنید؟
اگه با این دید کارهای مایکل رو نگاه میکنید باید از بعضی کارهاش دهنتون 3 ساعت باز بمونه
اگه با این دید کارهای مایکل رو نگاه میکنید باید از بعضی کارهاش دهنتون 3 ساعت باز بمونه
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Termeh.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 1 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #9641
توسط Nikolay
در مورد نژاد پرستی: بیشتر یهودی ها کلا نژادپرست هستن. مخصوصا اونایی که کتاب تلمود رو هم قبول دارن. مثال از عهد عتیق:
فرمان موسی حکمران کبیر قوم یهود در جهت حفظ خلوص نژادی امت یهود ، پیش از فتح شدن سرزمین موعود خطاب به بنی اسرائیل:
"با ایشان عهد مبند و بر ایشان ترحم مکن و با ایشان ازدواج منما..دختر خود را به پسرانشان مده و دخترانشان را برای پسران خود مگیر"(سفر تثنیه باب هفتم آیات 2و3)
"در آن روزها بعضی یهودیان را دیدم که زنان اشدودیان و عمونیان وموآبیان گرفته بودند و نصف کلام پسران ایشان در زبان اشدود میبود و به زبان یهود به خوبی نمیتوانستند تکلم نمایند بلکه به زبان این قوم و آن قوم.بنابر این با ایشان مشاجره نموده ملامتشان کردم و بعضی از ایشان را زدم و مویشان را کندم و به خدای قسمشان داده گفتم دختران خود را به پسرانشان ندهید و دختران آنها را برای پسران خود و خویشتن مگیرید" (کتب نحمیا باب 13 آیات23 تا 25)
تلمود:
بر يهودي حرام است كه غير يهودي را از هلاكت نجات دهد يا از چاهي كه در آن گرفتار شده است ، بيرون آورد.
در مورد صهیونیسم هم که بدتر از اینها وجود داره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
کوچکترین طرفدار نوشته: درود
این حرفا چیه میزنین؟؟؟
مگه چیکار کردن؟
سپاس
در مورد نژاد پرستی: بیشتر یهودی ها کلا نژادپرست هستن. مخصوصا اونایی که کتاب تلمود رو هم قبول دارن. مثال از عهد عتیق:
فرمان موسی حکمران کبیر قوم یهود در جهت حفظ خلوص نژادی امت یهود ، پیش از فتح شدن سرزمین موعود خطاب به بنی اسرائیل:
"با ایشان عهد مبند و بر ایشان ترحم مکن و با ایشان ازدواج منما..دختر خود را به پسرانشان مده و دخترانشان را برای پسران خود مگیر"(سفر تثنیه باب هفتم آیات 2و3)
"در آن روزها بعضی یهودیان را دیدم که زنان اشدودیان و عمونیان وموآبیان گرفته بودند و نصف کلام پسران ایشان در زبان اشدود میبود و به زبان یهود به خوبی نمیتوانستند تکلم نمایند بلکه به زبان این قوم و آن قوم.بنابر این با ایشان مشاجره نموده ملامتشان کردم و بعضی از ایشان را زدم و مویشان را کندم و به خدای قسمشان داده گفتم دختران خود را به پسرانشان ندهید و دختران آنها را برای پسران خود و خویشتن مگیرید" (کتب نحمیا باب 13 آیات23 تا 25)
تلمود:
بر يهودي حرام است كه غير يهودي را از هلاكت نجات دهد يا از چاهي كه در آن گرفتار شده است ، بيرون آورد.
در مورد صهیونیسم هم که بدتر از اینها وجود داره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Nikolay.
14 سال 1 ماه قبل #9642
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
بازم همون داستانه میخواین همه چیزو به دین ربط بدین
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 1 ماه قبل - 13 سال 11 ماه قبل #9644
توسط Nikolay
از واقعیت نترس ! وقتی حقیقت نشون میده که صهیونیست ها کثیف هستند چرا باید منکرش شد ؟ چون مایکل رفته باهاشون عکس گرفته ؟
قبول کن این کار مایکل اشتباه بود. مایکل هم تو زندگیش اشتباه زیاد کرده ولی بعضی از طرفدارا چشم پوشی میکنن و حاضر نیستن قبول کنن.
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
MJtermeh نوشته: بازم همون داستانه میخواین همه چیزو به دین ربط بدین
از واقعیت نترس ! وقتی حقیقت نشون میده که صهیونیست ها کثیف هستند چرا باید منکرش شد ؟ چون مایکل رفته باهاشون عکس گرفته ؟
قبول کن این کار مایکل اشتباه بود. مایکل هم تو زندگیش اشتباه زیاد کرده ولی بعضی از طرفدارا چشم پوشی میکنن و حاضر نیستن قبول کنن.
نیچه
Last edit: 13 سال 11 ماه قبل by Nikolay.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
14 سال 1 ماه قبل #9652
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
درود
بابا این حرفا چیه میزنین؟
قدیما در مورد یهودی ها یه حرفایی میزدن که حالا فرضا درست هم باشه ولی الان قرن21 و همه باهم برابرن خود یهودی ها هم الان قبول دارن با دیگران برابرن و ولی برام جالبه که یه نفر که مثلا طرفدار مایکل جکسونه داره چنین حرفایی رو اونم تو فرومی که به اسم مایکل جکسون هستش میزنه
یعنی شما به برابری انسان ها اعتقادی ندارین؟
واقعا نمیدونم چی بگم
این حرفا رو اگه تو تلویزیون ایران میشنیدم برام عجیب نبود چون اونا عقلشون بیشتر از این کشش نداره ولی متاسفانه این حرفا رو دارم از زبان کسی که میگه طرفدار مایکله و در فرومی که به اسم مایکله میشنوم و همین من رو واقعا ناراحت میکنه
واقعا متاسفم...
سپاس
بابا این حرفا چیه میزنین؟
قدیما در مورد یهودی ها یه حرفایی میزدن که حالا فرضا درست هم باشه ولی الان قرن21 و همه باهم برابرن خود یهودی ها هم الان قبول دارن با دیگران برابرن و ولی برام جالبه که یه نفر که مثلا طرفدار مایکل جکسونه داره چنین حرفایی رو اونم تو فرومی که به اسم مایکل جکسون هستش میزنه
یعنی شما به برابری انسان ها اعتقادی ندارین؟
واقعا نمیدونم چی بگم
این حرفا رو اگه تو تلویزیون ایران میشنیدم برام عجیب نبود چون اونا عقلشون بیشتر از این کشش نداره ولی متاسفانه این حرفا رو دارم از زبان کسی که میگه طرفدار مایکله و در فرومی که به اسم مایکله میشنوم و همین من رو واقعا ناراحت میکنه
واقعا متاسفم...
سپاس
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Termeh
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 0.408 ثانیه