- تشکرهای دریافت شده: 328
كامران و هومن
14 سال 1 ماه قبل #8334
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
اما به نظرم با وجود تقلید زیاد از مایکل بهتره اینو فقط در حد الهام گرفتن ندونن.
البته تو وضعی که موسیقی ایران داره اینا جزو بهترینا هستن
البته تو وضعی که موسیقی ایران داره اینا جزو بهترینا هستن
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
14 سال 1 ماه قبل #8361
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
درود
من نمیدونم این دوتا اگه مایکلین چرا همش دارن واسه دوست دخترشون میخونن
نظر و سلیقه همتون برام قابل احترامه ولی من اصلا از این 2تا خوشم نمیاد
سپاس
سپاس
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 1 ماه قبل #8364
توسط Nikolay
کاملا درسته. منم ازشون خوشم نمیاد.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
کوچکترین طرفدار نوشته: درود
سپاس
کاملا درسته. منم ازشون خوشم نمیاد.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
- یک مهمان
-
نويسنده موضوع
- بازديد كننده
-
14 سال 1 ماه قبل #8373
توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
بچه ها يه چيزي رو در نظر بگيريد بعد قضاوت كنيد
شما حرفتون اينه كه چرا واسه دوس دختراشون ميخونند ؟
توي جوابش بايد بگم كامران وهومن از فن هاي مايكل هستند و مثه هر فن ديگه سعي ميكنن عشقشون رو به مايكل بيان كنند ولي بچه ها اينو درك بكنيد توي ايران و جامعه ي عقب افتادمون اكثرا با مايكل مشكل دارند اكثرا يه ذهنيت بد نسبت به مايكل دارند
حالا كامران هومن كه انقدر طرفدار دارند بين ايراني ها بيان واسه مايكل آهنگ بخونند؟؟ مگه مغز خر خوردند؟؟؟؟ بعدش بايد كلي طرفدار از دست بدن ديگه
بجاش ميان يه سري از حركات مايكل رو توي كليپ هاشون پياده ميكنند كه خيلي ها اصلا اينم نميفهمند چون اصلا شناختت از مايكل ندارن ما فن ها اينارو درك ميكنيم كه اينا حركت هاي مايكله
واسه قضاوت دو طرفه قضيه رو ببينيد
شما حرفتون اينه كه چرا واسه دوس دختراشون ميخونند ؟
توي جوابش بايد بگم كامران وهومن از فن هاي مايكل هستند و مثه هر فن ديگه سعي ميكنن عشقشون رو به مايكل بيان كنند ولي بچه ها اينو درك بكنيد توي ايران و جامعه ي عقب افتادمون اكثرا با مايكل مشكل دارند اكثرا يه ذهنيت بد نسبت به مايكل دارند
حالا كامران هومن كه انقدر طرفدار دارند بين ايراني ها بيان واسه مايكل آهنگ بخونند؟؟ مگه مغز خر خوردند؟؟؟؟ بعدش بايد كلي طرفدار از دست بدن ديگه

بجاش ميان يه سري از حركات مايكل رو توي كليپ هاشون پياده ميكنند كه خيلي ها اصلا اينم نميفهمند چون اصلا شناختت از مايكل ندارن ما فن ها اينارو درك ميكنيم كه اينا حركت هاي مايكله
واسه قضاوت دو طرفه قضيه رو ببينيد

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 1 ماه قبل #8392
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
نه منظور این بود که صد تا موضوع دیگه بجز دختر برای آهنگ پیدا میشه. نمیدونم چرا بعضی از خواننده های ایرانی اینو نمیفهمن.
نیچه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #8393
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: كامران و هومن
من نمیگم مایکلو دوست ندارن درسته طرفدار مایکل هستن اما نه عاشق و شیفته ی مایکل
درباره شون کامل نمیتونم قضاوت کنم چون تک و توک آهننگاشونو گوش میدم.اما همونایی که شنیدم تماما راجع به عشق بود.این چیز بدی نیست و البته خیلی هم زیباست مایکل همیشه از عشق حرف زده گرچه چیزی که مایکل میگه بسیار فراتر از تصور این دو جوون هست اما در هر حال مایکل تو آلبومهاش تنوع محتوایی همیشه دیده میشد.
آلبومهای مایکل در سطح جهان مطرحه اما کامران و هومن به شکلی میخونن که اکثرا تو سن 14 تا 25 خوششون بیاد.اون هم مخاطب اصلیشون ایرانیها هستند که اکثرا موسیقی ایرانی رو ترجیح میدن.
هر دوتاشون محترم هستن و بسیار خونگرم هستن حتی تو فروم قبل وقتی بیتا فکر میکنم تو کنسرتشون باهاشون صحبت کرد و از فروم گفت گفتن خیلی دوست دارن بیان.
درباره شون کامل نمیتونم قضاوت کنم چون تک و توک آهننگاشونو گوش میدم.اما همونایی که شنیدم تماما راجع به عشق بود.این چیز بدی نیست و البته خیلی هم زیباست مایکل همیشه از عشق حرف زده گرچه چیزی که مایکل میگه بسیار فراتر از تصور این دو جوون هست اما در هر حال مایکل تو آلبومهاش تنوع محتوایی همیشه دیده میشد.
آلبومهای مایکل در سطح جهان مطرحه اما کامران و هومن به شکلی میخونن که اکثرا تو سن 14 تا 25 خوششون بیاد.اون هم مخاطب اصلیشون ایرانیها هستند که اکثرا موسیقی ایرانی رو ترجیح میدن.
هر دوتاشون محترم هستن و بسیار خونگرم هستن حتی تو فروم قبل وقتی بیتا فکر میکنم تو کنسرتشون باهاشون صحبت کرد و از فروم گفت گفتن خیلی دوست دارن بیان.
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Termeh.
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.900 ثانیه