Skip to main content

Freddie Mercury & Queen

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #6799 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: Freddie Mercury & Queen
یه کلیپی که عکس های مایکلو با فردی رو نشون میده و فکر کنم صدای اهنگ مایکل و فردی توش هست . میگم فکر کنم به خاطر اینه که صدای یکیشون شبیه مایکله .
لینک رو گذاشتم نمیدونم چرا نیومده الان دوباره میزارم .

[IMG

:x I Love You Michael
www.fullmjj.ir

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #6803 توسط mohammad
یکی دیگه پیدا کردم که خودم دارم از خوشحالی نمیدونم چی کار کنم .:daydreaming :D :D
این قبلا توی TI نشون داد . خیلی اهنگ قشنگیه حتما گوش بدید . o|^_^|o

بازم پیدا کردم میزارم . :@-@ :D

[IMG

www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #6804 توسط mohammad
یکی دیگه پیدا کردم که خودم دارم از خوشحالی نمیدونم چی کار کنم .:daydreaming :D :D
این قبلا توی TI نشون داد . خیلی اهنگ قشنگیه حتما گوش بدید . o|^_^|o
ایون هر دفعه گوش میدم گریم میگیره .:((

بازم پیدا کردم میزارم . :@-@ :D

[IMG

www.fullmjj.ir

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7092 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: Freddie Mercury & Queen
برایان می

برایان می (به انگلیسی: Brian May) زادهٔ ۱۹ جولای ۱۹۴۷ آهنگ‌ساز، خواننده و گیتاریست انگلیسی است.

از او که بیشتر در جایگاه نوازندهٔ گیتار لید گروه راک کویین شناخته می‌شود، به عنوان یکی از بهترین نوازندگان گیتار تمام دوران یاد می‌شود.او دکترای فیزیک در شاخهٔ علم نجوم را دارد و رییس دانشگاه جان مورز لیورپول در انگلستان نیز هست.

برایان می با نام اصلی «برایان هارولد می» در تاریخ ۱۹ جولای ۱۹۴۷ متولد شده است. او که تنها فرزند والدینش بود در کشور انگلیس به‌دنیا آمد. برایان از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین گروه موسیقی خود را در دوران مدرسه تشکیل داد و هم‌زمان با پرداختن به موسیقی، از درس نیز غافل نشد و در ریاضی و فیزیک شاگردی نمونه بود.

برایان در اواخر دههٔ ۶۰ با گروهی به نام Smile کار حرفه‌ای موسیقی خود را شروع کرد. راجر تیلور (درامر گروه کویین) نیز همراه با برایان در همین گروه کار می‌کرد. جالب است که برایان برای تشکیل یک گروه موسیقی لحظه شماری می‌کرد و برای استخدام اعضای گروه به در و دیوار کالج آگهی چسبانده بود. در این هنگام، راجر تیلور که دانشجوی دندان‌پزشکی بود آگهی را دید و به‌عنوان درامر به گروه برایان پیوست. آن‌ها که ۳ نفر بودند به مدت ۲ سال فعالیت کردند و در این مدت ۹ آهنگ را ضبط و عرضه کردند

نفر سوم گروه Smile، تیم استافل نام داشت. تیم با پسری به نام «فرخ بلسارا» دوست بود و فرخ از طرف‌داران دوآتشهٔ گروه Smile شد. فرخ بلسارا همان فردی مرکوری معروف، خوانندهٔ حنجره اپرایی گروه کویین بود! بعد از پیوستن فرخ به گروه Smile، تیم استافل این گروه را ترک کرد و فرخ (فردی) با همراهی برایان می و راجر تیلور تصمیم گرفتند که نام Smile را به کویین تغییر دهند.

گروه کویین در سال ۱۹۷۱ به طور رسمی آغاز به کار کرد و برایان می در این گروه علاوه بر نواختن گیتار، به‌عنوان هم‌خوان و در موارد معدودی خواننده، فردی مرکوری را همراهی می‌کرد. اجراهای سولوی برایان می در تعدادی از مشهورترین قطعات کویین مانند We Will Rock You، Killer Queen، I Want It All، و بالاخره آهنگ محبوب Bohemian Rhapsody از به‌یاد ماندنی‌ترین اجراهای گیتار در دهه‌های ۷۰ و اوایل دههٔ ۸۰ میلادی هستند.

در سال ۱۹۹۲ و در پی مرگ فردی مرکوری(خوانندهٔ افسانه‌ای گروه کویین)، او گروه خودش با نام گروه برایان می را تاسیس کرد و به انتشار آلبوم‌های شخصی روی آورد. اولین آلبوم گروه در اکتبر ۱۹۹۲ و با نام بازگشت به روشنایی (به انگلیسی: Back to the Light) منتشر شد. در ترکیب اولیهٔ گروه نام بزرگانی همچون کوزی پاول(درامز) و نیل مورای(کیبورد) به چشم می‌خورد. برایان می و گروهش در پی انتشار آلبوم نخستین‌شان یک تور جهانی در سطح ایالات متحده، اروپا و ژاپن برگزار کردند.

پس از پایان تور، برایان می به استودیو بازگشت و به همراه راجر تیلور و جان دیکن(اعضای سابق کویین) به ضبط آلبوم ساخت بهشت (به انگلیسی: Made in heaven) پرداختند که در واقع پانزدهمین آلبوم گروه کویین به شمار می‌آید. این آلبوم که در نوامبر ۱۹۹۵ روانهٔ بازار شد موفقیتی بزرگ برای اعضای باقیماندهٔ کویین به شمار می‌آمد. ساخت بهشت به سرعت به رده بالای جدول فروش کشورهای مختلف صعود کرد و در انگلستان به عنوان مولتی پلاتینیوم دست یافت.

مجله رولینگ استون در سال ۲۰۰۳ و در رده‌بندی ۱۰۰ نوازنده گیتار برتر تمامی دوران، برایان می را در رتبه 9 قرار داد.

سازاصلی او یک گیتار قرمز رنگ دست‌ساز(بوسیله خودش) با نام Red Special است که در ضبط و اجرای بیشتر آثار کویین از آن استفاده کرده است. او همچنین از گیتارهای بارنز، گیبسون لس پال، فندر تلکستر، آیبانز جِی اِس، فندر استرتوکستر و آمپلی‌فایرهای وُکس سری AC-30 استفاده می‌کند.

این یک توضیح کلی بود در مورد این نوازنده گیتار در پست های بعدی جزئی تر توضیح داده میشود

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7094 توسط FeanoR
پيوست:

بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #7269 توسط FeanoR
برایان می با نام اصلی «برایان هارولد می» در تاریخ ۱۹ جولای ۱۹۴۷ متولد شده است. او که تنها فرزند والدینش بود در شهر همپتون انگلیس به‌دنیا آمد. برایان از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین گروه موسیقی خود را در دوران مدرسه تشکیل داد و هم‌زمان با پرداختن به موسیقی، از درس نیز غافل نشد و در ریاضی و فیزیک شاگردی نمونه بود.

رایان در اواخر دهه‌ی ۶۰ با گروهی به نام Smile کار حرفه‌ای موسیقی خود را شروع کرد. راجر تیلور (درامر گروه کویین) نیز همراه با برایان در همین گروه کار می‌کرد. جالب است که برایان برای تشکیل یک گروه موسیقی لحظه شماری می‌کرد و برای استخدام اعضای گروه به در و دیوار کالج آگهی چسبانده بود. در این هنگام، راجر تیلور که دانشجوی دندان‌پزشکی بود آگهی را دید و به‌عنوان درامر به گروه برایان پیوست. آن‌ها که ۳ نفر بودند به مدت ۲ سال فعالیت کردند و در این مدت ۹ آهنگ را ضبط و عرضه کردند.

فر سوم گروه Smile، تیم استافل نام داشت. تیم با پسری به نام «فرخ بلسارا» دوست بود و فرخ از طرف‌داران دوآتشه‌ی گروه Smile شد. فرخ بلسارا همان فردی مرکوری معروف، خواننده‌ی حنجره اپرایی گروه کویین بود! بعد از پیوستن فرخ به گروه Smile، تیم استافل این گروه را ترک کرد و فرخ (فردی) با همراهی برایان می و راجر تیلور تصمیم گرفتند که نام Smile را به کویین تغییر دهند.

گروه کویین در سال ۱۹۷۱ به طور رسمی آغاز به کار کرد و برایان می در این گروه علاوه بر نواختن گیتار، به‌عنوان هم‌خوان و در موارد معدودی خواننده، فردی مرکوری را همراهی می‌کرد. اجراهای سولوی برایان می در تعدادی از مشهورترین قطعات کویین مانند We Will Rock You، Killer Queen، I Want It All، Who Wants To Live Forever و بالاخره آهنگ محبوب Bohemian Rhapsody از به‌یاد ماندنی‌ترین اجراهای گیتار در دهه‌های ۷۰ و اوایل دهه‌ی ۸۰ میلادی هستند.

برایان می بعد از مرگ فردی مرکوری و انحلال گروه کویین، دوره‌ای انفرادی را در موسیقی خود تجربه کرد. او در سال ۱۹۹۲ با تاسیس گروهی با نام «گروه برایان می» (The Brian May Band) آلبوم‌هایی را عرضه کرد که موفق بودند. وی حدود یک دهه بعد و در سال ۲۰۰۴ گروه کویین را با همراهی راجر تیلور درامر این گروه و «پال راجرز» از نو تشکیل داد و تورهایی را در نقاطی از جهان برگزار کردند.

برایان می توانایی این را دارد که به سبک‌ها و استایل‌های مختلفی گیتار بنوازد. وی آهنگ‌سازی را از هنگام فعالیت در گروه Smile آغاز کرده است.

در سال ۲۰۰۷ هنرنمایی برایان در Bohemian Rhapsody با رای خوانندگان مجله‌ی دنیای گیتار (Guitar World) به‌عنوان بیستمین تک‌نوازی برتر در میان ۱۰۰ تک‌نوازی گیتار از تمام دوران‌ها انتخاب شد.

جالب توجه است که برایان می با کمک گیتار منحصر به فرد خود Red Special که در تمام دنیا بی‌نظیر است، قادر به خلق و اجرای افکت‌های صوتی عجیب و غیرمعمولی‌ست که تاکنون شنیده نشده. او حتی می‌تواند از آن گیتار قرمز وفادارش صدای یک ارکستر را دربیاورد.

برایان گیتار معروفی دارد که گفته می‌شود آن‌را در خانه و با دستان خودش ساخته است. نام این گیتار Red Special است. او علاوه بر انواع گیتار، سازهایی مانند بانجو، باس، گیتار دوازده سیم، کی‌برد، پیانو و هارپ را نیز می‌نوازد. برایان در مواقع اضطراری خواننده نیز هست. او هم‌چنین به‌عنوان ترانه‌نویس و تهیه‌کننده شناخته می‌شود.

او گفته است که هنگام نگاه کردن از طریق یک تلسکوپ به همان اندازه خوشحال است که وقتی گیتار به دست دارد.

طبق نظر برایان می جهان تقریباً حدود ۳ میلیارد سال دیگر هنگامی که کهکشان ما، راه شیری، با همسایه اش آندرومدا برخورد کند، به پایان خواهد رسید. این برایان می است از گروه راک کوئین مردی که شما از او تصاویر ماندگاری در ذهن دارید؛

یستاده بر برج های کاخ باکینگهام، تقسیم صحنه با فردی مرکوری، زندگی با موهای همیشه مجعد و ازدواج با آنیتا دبسون. (اینکه موهای مجعد او و همسرش هنوز موضوع مورد توجه خیلی هاست، او را آزار می دهد.

می قبل از اینکه به ستاره راک تبدیل شود، دانشجوی دکترای ستاره شناسی در امپریال کالج لندن بود. اکنون، بعد از چهل سال، او دوباره به موضوع بازگشته با کتابی که به کمک سر پاتریک مور ستاره شناس و کریس لینتوت مجری برنامه آسمان در شب بی بی سی نوشته است. نام کتاب «بنگ» (صدای انفجار) است، تاریخ کامل جهان با عکسی عجیب در صفحه ۱۱
پایان نامه او راجع به آنچه «نور بروجی» خوانده می شود، بود که به نظر بازتاب نور خورشید است بر اجزای خاک بین سیارات

وقتی او با مور قهرمان یا سایر ستاره شناسان بزرگ وقت می گذراند، خود را ۱۸ ساله احساس می کند؛ «که هیچ چیز نمی دانم و فقط گیتار می زنم و فکر می کنم این افراد واقعاً نگاه تحقیرانه ای به من خواهند داشت.» وقتی برایان برای افتتاح یک رصدخانه عظیم در جزایر قناری به سر می برد، یک گروه ستاره شناسان جهانی با او ملاقات کردند «و آنها واقعاً مرا شگفت زده کردند زیرا همگی گیتارهایشان را آوردند و از من خواستند برایشان امضا کنم.» او گیج شده بود.
«من فکرکردم که اگر من کتاب را بفهمم، نشانه خوبی است که عموم مخاطبان نیز آن را درک می کنند، و اگر من نفهمم، آنگاه کارهای بسیاری هست که باید انجام گیرد.» او درک می کند که خواننده عام به قیاس نیاز دارد؛ مثلاً کهکشان های مارپیچ به ترافیک خیابان ها ارتباط داده شده است، در پایان نیز اشاره راک، نمای عجیبی به یکی از آثار جانی میچل دارد «ما وهم انگیزیم، ما درخشانیم» که به ما یادآوری می کند در چه جایگاهی قرار داریم.

تقارن جالبی بین زندگی برایان می در موسیقی و زندگی اش در علم وجود دارد، بین حس سرگیجه اندکی که از خیره شدن به فضا ناشی می شود و غروری که از ایستادن روی صحنه مقابل ۶۰ هزار نفر به دست می آید.

تز دکترای می تقریباً تمام شده بود، استادان او در حال بررسی های نهایی بودند که همه چیز تمام شد. برایان در آن زمان روزها به عنوان معلم ریاضی تدریس می کرد و شب ها به تمرین با گروه، که حال نام کوئین گرفته بود می پرداخت. در این گیر و دار او ناگهان تصمیمی گرفت و با وجود عدم رضایت خانواده اش دکترا را رها کرد.
«پدرم واقعاً شوکه شد، گفت که هرگز فکر نمی کردم درست را رها کنی؛ هرگز فکر نمی کردم درس را کنار بگذاری تا یک ستاره شوی. و واقعاً تا یک سال یا بیشتر خیلی کم با من حرف می زد، که خب خیلی ناراحت کننده بود.
من به پدرم خیلی نزدیک بودم و به کمک او اولین گیتارم را ساخته بودم.» زمانی که کوئین امریکا را برای اولین بار در مدیسون اسکوئر گاردن نیویورک اجرا کرد، می اعضای خانواده اش را برد تا اجرا را ببینند. این نوعی آشتی خانوادگی محسوب می شد.
برایان در آن زمان پسری کوچک از همسر اولش کریستین داشت. «من خانواده ام را در هتل پلازا ساکن کردم و گفتم؛ هر چه خواستید سفارش بدهید، ما پولداریم، که البته نبودیم، ولی دلم می خواست کاری بکنم.
می خواستم پدرم درک کند داستان از چه قرار است. او آمد و اجرا را دید و بعد نگاهی به من کرد و گفت؛ «OK، فهمیدم،» لحظه فوق العاده ای بود. ما واقعاً به رضایت و تایید خانواده نیازمندیم. شاید فکر کنیم که این طور نیست، اما این احساس در درون ما وجود دارد.» «من گفتم واقعاً اگر می خواهی خودت را مطرح کنی و قرار است لحظه ای نمایشی بسازی، این صحنه باید تصویری شبیه یک فلوت نواز تنها در برج یک قصر باشد.»
در کمال تعجب او، قصر موافقت کرد. «این واقعاً هیجان انگیز و البته ترسناک بود، اما من عاشق ساختن لحظه های اینچنینی هستم.» اما او معتقد است در این کشور «که مردم از شهرت شرمنده می شوند، فکر می کنی مجبوری معذرت خواهی کنی که چیزی به دست آوردی.» او می گوید؛ «مثلاً کلیف ریچاردز، او قابل توجه ترین ضبط را به عنوان یک هنرمند دارد، اما همیشه در دنیای مدیا شوخی گرفته شده است.»
كاربر(ان) زير تشكر كردند: AM!N

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 0.812 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا