- تشکرهای دریافت شده: 1357
كوري تيلور و slipknot - stone sour

ولی خیلی دلم برای شایان سوخت که کسی پست نداد ولی شاید همه خوندن پست های شایان رو ولی کسی شاید چون زیاد با متال سر و کار نداره پست نمیدن و من که یک عمر متال گوش کردم(همچین گفتم یک عمر هر کی ندونه فکر میکنه من بابای Ozzy هستم

راستی فکر میکنین کی Rock am Ring 2011 دعوت میشه یا کی تو نظر سنجیش بیشترین رای رو میاره من که به Evanescence رای دادم برای امسال

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

خسته نباشین بچه ها

farnaz mj نوشته: من کلا سلیقه ی شایانو دوست دارم
خسته نباشین بچه ها
خیلی ممنون از محبتت فرناز جان خجالت میدی

خب دوباره موضوع این گروه رو ادامه میدم اما ایندفعه به بررسی موسیقی گروه slipknot می پردازم و بعد از این ارسال شروع به معرفی گروه stone sour میکنم...
منتقدان در قراردادن Slipknot در یکی از سبکهای nu metal / metal core یا سبکهای دیگر اختلاف نظر دارند. در واقع هنوز بر سر اینکه موسیقی این گروه در چه دستهای قراردارد، اختلاف نظر وجود دارد. منتقدان بر سر موارد زیر بر سر مایه ها و آلات موسیقی که Slipknot استفاده میکند، بخصوص نادر بودن تک نوازی های گیتار در قطعات، در استفاده از صفحه گردونه ها و رپ خوانی که نشان میدهد این گروه به گروههای nu metal شبیه است.
استخوانبندی آهنگها ساده هستند و اغلب محدود به دو نت در هر Riff (قطعهای که همینطور در حال تکرارشدن است) می شود. اما برعکس، پشتیبانانِ Slipknot میگویند که اکثریت موسیقی آنها فاقد ترکیبات شعری بر پایه رپ میباشد گرچه تاثیرات رپ در بعضی از اولین کارهای انها مشهود است. اضافه بر این بیشتر تنظیمات آلات موسیقیه آنها از نوع nu metal نیست.
بعضی از مخالفان، Slipknot را به صادق نبودن و بیریا نبودن در موسیقی، اجراهای خشن در صحنه، جیغکشیدن فقط برای فروش بیشتر آلبومها و نه بخاطراینکه اونا مخالف دنیا هستند متهم می کنند. یک مخالف میگوید: «Slipknot مثل خواهر کوچولو دوست دارد جیغ بکشد، جیغی که بلند و خشن و در عینحال رنجش آور است. همچنین گفته میشود که گروه برای بازاریابی و کسب موفقیت تجاری بیشتر، دست به نمایشهای عجیب و غریب میزند. ولی با این حال بعضی استدلالها مبنی بر این هست که گروه از این نظر با گروههای متال دیگر، هیچ فرقی ندارد و این تصویریست که امروزه در بیشتره گروههای مهم دیده میشود. گفته میشه در بعضی از اشعار مثل " If you're 555 thenI'm 666! What's it like to be a heretic"، قصد و نیت شیطانی وجود دارد، اما با این وجود، اعضای گروه این اشعار رو صرفا بخاطر بازاریابی قلمدادمیکنند.
مادامی که گروه تغییرات بسیار زیادی را برای بدست آوردن اعضای مورد نظر انجام داد از سال 1999 تا به حال تغییراتی نداشته است. اعضای حال حاضر :عبارتند از Sid Wilson, Joey Jordison, Paul Gray, Chris Fehn, Jim Root, Craig Jones, Shawn Crahan, Mick Thomson و Corey Taylor.
تغییرات زیادی که در گروه اسلیپ نات(slipknot) انجام گرفت به گروه این اجازه را داد که که از موزیک های چند لایه ومتراکم (غلیظ و سنگین) به همراه خصیصه تنظیم کوک های پایین برای صدای سنگین تر( لید گیتار، گیتار ریتم و گیتار بیس)، استفاده از دو درامر برای تقویت و پشتیبانی از درامر اولیه استفاده کند و این ویژگی هاست که این گروه دارای موزیکی خشن و فریاد برانگیز است. موسیقی گروه مانند "یک ماشین کوبنده(ماشین خرمن کوبی) و کمی متمایل به درام در گروه های ارتشی است" همچنین گروه دارای خواننده ای با صدای متنوع و خشن، ملودیک وکوبنده است که به همراه شعر و موسیقی پرخاشگرانه ترکیب خوبی را آفریده است. خواننده گروه در جای جای موزیک و با توجه به موسیقی صدای خود را به خوبی تنظیم میکند ودر اصل دارای سبک صدای بسیار خوبی است.
خب دیگه slipknot تموم شد امیدوارم مطالب مفیدی بوده باشه بعد از این میرم سراغ گروه بزرگ Stone sour :mj:

خوشحالم که اومدی فروم دلم خیلی برات تنگ شده بود

FeanoR نوشته: ترمه طهمورث معلومه که عاشق چستر و لینکین پارک و کسی که لینکین پارک گوش میکنه پس متال هم گوش میکنه و Slipknot یکی از بند های بزرگ متال هست و یعنی یکی دیگه به جمع ما اضافه شد
)
ولی خیلی دلم برای شایان سوخت که کسی پست نداد ولی شاید همه خوندن پست های شایان رو ولی کسی شاید چون زیاد با متال سر و کار نداره پست نمیدن و من که یک عمر متال گوش کردم(همچین گفتم یک عمر هر کی ندونه فکر میکنه من بابای Ozzy هستم) ) پست دادم چون من خودم Slipknot رو خیلی دوست دارم
(ولی هیچی متالیکا نمیشه
)
راستی فکر میکنین کی Rock am Ring 2011 دعوت میشه یا کی تو نظر سنجیش بیشترین رای رو میاره من که به Evanescence رای دادم برای امسال(چون واقعا دلم براشون تنگ شده البته فقط Amy lee مونده با یکی دیگه بقیه جدیدن ولی خیلی دلم برای Amy lee تنگ شده
~ پس کی این آلبوم جدیدش میاد
( )
راستي وحيد اسم آلبوم جديد evanescence خود evanescence هستش....اولين سينگل اين آلبوم آخرهاي شهريور مياد كه اسمش هست what you want
اميدوارم هر چه زودتر آلبومشون بياد از آلبوم We are the fallen لذت بردم اما صداي امي لي يك چيز ديگه است اميدوارم با قدرت برگرده... :mj: