- تشکرهای دریافت شده: 1424
Slash - Apocalyptic Love
13 سال 4 ماه قبل - 13 سال 4 ماه قبل #24355
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Slash - Apocalyptic Love
نظر من در مورد این آلبوم اینه که بسیار آلبوم قوی در اومده در آلبوم قبلی چون اسلش با سایر خوانندگان همکاری داشت موسیقی اونا رو وارد کارش کرده بود و گاهی تفاوت های زیادی بود در کارهاش اما این آلبوم چون خواننده ثابت بود یک ثبات خوبی ایجاد شد..مایلس کندی صدای بسیار شبیهی به اکسل رز داره و اسلش انگار در این آلبوم گان اند رزز دهه 90 رو امروزی تکرار کرده از ارکان ها و ریف ها و سولو های اون دوران بسیار استفاده شده...یک هارد راک فوق العاده واقعا دلم برای هارد راک تنگ شده بود....
از بهترین آهنگ های این آلبوم به نظر خودم میشه به:
You're Lie
Apocalictic Love
Anastasia
Carolina
No More Heroes
رو اشاره کنم....
از بهترین آهنگ های این آلبوم به نظر خودم میشه به:
You're Lie
Apocalictic Love
Anastasia
Carolina
No More Heroes
رو اشاره کنم....

Last edit: 13 سال 4 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
13 سال 4 ماه قبل #24376
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: Slash - Apocalyptic Love
مرسی بابت لینک. ویدیوش عالیه. خیلی پرقدرته
منم توی این البوم youre a lie رو بیشتر از همه دوستد دارم. همونطور که گفتی تکنیک های دهه ی 90 توی این البوم و این اهنگ خیلی زیاده و همچنین سولوی این اهنگ هم خیلی قشنگه و در اواخرش پیچیدگی خاصی داره که خیلی جالبه
منم توی این البوم youre a lie رو بیشتر از همه دوستد دارم. همونطور که گفتی تکنیک های دهه ی 90 توی این البوم و این اهنگ خیلی زیاده و همچنین سولوی این اهنگ هم خیلی قشنگه و در اواخرش پیچیدگی خاصی داره که خیلی جالبه

كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
13 سال 4 ماه قبل #24384
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Slash - Apocalyptic Love
آره یاسمن جان باهات موافقم و اینکه این آلبوم بازخورد های عالی میان هواداران موسیقی راک و منتقدین داشته و میتونه آلبوم بسیار موفق باشه...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Jasmine Jackson-mjforever
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.397 ثانیه