Skip to main content

سرود های ملی جمهوری های اتحاد شوروی

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #22105 توسط kingmichael
لینکا رو کپی پست کن تو دانلود منیجر
آخه اون اولیه رو هرکاری کردم همش به صورت لینک نشد

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #22106 توسط FeanoR
کردم ولی باز ارور میده نمیدونم چشه حالا امید جان پس یادت نره سرود های ملی که داری رو بیار دستت درد نکنه

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #22109 توسط Nikolay

no1on نوشته:

kingmichael نوشته: من بعد آلمان و ایران سرود ژاپن و فرانسه رو دوس دارم

المان که باید همچین سرود ملی زیبایی داشته باشه با اون همه نابغه های تاریخ موسیقیش :daydreaming

وحید جان تونستی دانلود کنی؟؟ اگه نتونستی جمعه همه ی سرودهای ملی رو میارم. :-bd

آره کلا موسیقی کلاسیک مدیون آلمان بزرگه (آلمان ، ایالت تجزیه شده پروس و اتریش). بجز موسیقی ملیشون ، موسیقی های نظامیشون هم بی نظیره.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #22111 توسط Nikolay

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #22114 توسط omid
پاسخ داده شده توسط omid در تاپیک پاسخ: سرود های ملی جمهوری های اتحاد شوروی
بچه ها اگه میشه لطف کنید در مورد اهنگسازان و تاریخ ساخت این سرودها هم اطلاعاتی بدید
:x ;;)

MICHAEL IS ALIVE

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #22225 توسط Nikolay
من در مورد آلمان فعلا اطلاعات دارم.

سرود Das Lied der Deutschen که ترجمش به فارسی یعنی سرود آلمانی ها توسط شاعر آلمانی ، آگوست هاینریش هوفمن فون فالرسلبن در سال 1841 سروده شد.

آگوست هاینریش هوفمن فون فالرسلبن:

اما موسیقی این سرود توسط یوزف هایدن ، موسیقیدان اتریشی در سال 1797 برای تولد امپراتور مقدس روم (که بعد امپراتور اتریش شد) ، فرانتس دوم نوشته شده.

یوزف هایدن:

فرانتس دوم:

نسخه اتریشی این سرود Gott erhalte Franz den Kaiser نام داره که ترجمش به فارسی یعنی خدا قیصر فرانتس را حفظ کند. متن این سرود توسط شاعر اتریشی Lorenz Leopold Haschka سروده شد و سرود امپراتوری (Imperial anthem) امپراتوری اتریش بود و در امپراتوری اتریش-مجارستان هم سرود امپراتوری بود (البته lyrics این سرود در امپراتوری اتریش-مجارستان عوض شد).

سرود Das Lied der Deutschen در سال 1922 توسط فردریش ابرت رئیس جمهور آلمان در جمهوری وایمار سرود رسمی کشور شد. در دوران رایش بزرگ آلمان بند اول این سرود به دنبال ترانه هورست وسل سرود رسمی شد. پس از اشغال آلمان حکومت دست نشانده متفقین غربی (جمهوری فدرال آلمان که قبل از اتحاد دو آلمان به آلمان غربی معروف بود) در سال 1952 بند سوم این سرود رو به عنوان سرود رسمی انتخاب کرد.

نیچه
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 2.993 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا