سرود های ملی جمهوری های اتحاد شوروی
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
کمتر
بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #22105
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: سرود های ملی جمهوری های اتحاد شوروی
لینکا رو کپی پست کن تو دانلود منیجر
آخه اون اولیه رو هرکاری کردم همش به صورت لینک نشد
آخه اون اولیه رو هرکاری کردم همش به صورت لینک نشد
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 7 ماه قبل #22106
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: سرود های ملی جمهوری های اتحاد شوروی
کردم ولی باز ارور میده نمیدونم چشه حالا امید جان پس یادت نره سرود های ملی که داری رو بیار دستت درد نکنه
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
13 سال 7 ماه قبل #22109
توسط Nikolay
آره کلا موسیقی کلاسیک مدیون آلمان بزرگه (آلمان ، ایالت تجزیه شده پروس و اتریش). بجز موسیقی ملیشون ، موسیقی های نظامیشون هم بی نظیره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: سرود های ملی جمهوری های اتحاد شوروی
no1on نوشته:
المان که باید همچین سرود ملی زیبایی داشته باشه با اون همه نابغه های تاریخ موسیقیشkingmichael نوشته: من بعد آلمان و ایران سرود ژاپن و فرانسه رو دوس دارم
وحید جان تونستی دانلود کنی؟؟ اگه نتونستی جمعه همه ی سرودهای ملی رو میارم.
آره کلا موسیقی کلاسیک مدیون آلمان بزرگه (آلمان ، ایالت تجزیه شده پروس و اتریش). بجز موسیقی ملیشون ، موسیقی های نظامیشون هم بی نظیره.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
کمتر
بیشتر
13 سال 7 ماه قبل #22111
توسط Nikolay
نیچه
بیا وحید
این ایالات متحده:
beemp3.com/download.php?file=1336751&song=USA+National+Anthem
اینم ایتالیا:
beemp3.com/download.php?file=5990898&son...lian+National+Anthem
این ایالات متحده:
beemp3.com/download.php?file=1336751&song=USA+National+Anthem
اینم ایتالیا:
beemp3.com/download.php?file=5990898&son...lian+National+Anthem
نیچه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR
13 سال 7 ماه قبل #22114
توسط omid
MICHAEL IS ALIVE
پاسخ داده شده توسط omid در تاپیک پاسخ: سرود های ملی جمهوری های اتحاد شوروی
بچه ها اگه میشه لطف کنید در مورد اهنگسازان و تاریخ ساخت این سرودها هم اطلاعاتی بدید

MICHAEL IS ALIVE
کمتر
بیشتر
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #22225
توسط Nikolay
نیچه
من در مورد آلمان فعلا اطلاعات دارم.
سرود Das Lied der Deutschen که ترجمش به فارسی یعنی سرود آلمانی ها توسط شاعر آلمانی ، آگوست هاینریش هوفمن فون فالرسلبن در سال 1841 سروده شد.
آگوست هاینریش هوفمن فون فالرسلبن:
اما موسیقی این سرود توسط یوزف هایدن ، موسیقیدان اتریشی در سال 1797 برای تولد امپراتور مقدس روم (که بعد امپراتور اتریش شد) ، فرانتس دوم نوشته شده.
یوزف هایدن:
فرانتس دوم:
نسخه اتریشی این سرود Gott erhalte Franz den Kaiser نام داره که ترجمش به فارسی یعنی خدا قیصر فرانتس را حفظ کند. متن این سرود توسط شاعر اتریشی Lorenz Leopold Haschka سروده شد و سرود امپراتوری (Imperial anthem) امپراتوری اتریش بود و در امپراتوری اتریش-مجارستان هم سرود امپراتوری بود (البته lyrics این سرود در امپراتوری اتریش-مجارستان عوض شد).
سرود Das Lied der Deutschen در سال 1922 توسط فردریش ابرت رئیس جمهور آلمان در جمهوری وایمار سرود رسمی کشور شد. در دوران رایش بزرگ آلمان بند اول این سرود به دنبال ترانه هورست وسل سرود رسمی شد. پس از اشغال آلمان حکومت دست نشانده متفقین غربی (جمهوری فدرال آلمان که قبل از اتحاد دو آلمان به آلمان غربی معروف بود) در سال 1952 بند سوم این سرود رو به عنوان سرود رسمی انتخاب کرد.
سرود Das Lied der Deutschen که ترجمش به فارسی یعنی سرود آلمانی ها توسط شاعر آلمانی ، آگوست هاینریش هوفمن فون فالرسلبن در سال 1841 سروده شد.
آگوست هاینریش هوفمن فون فالرسلبن:
اما موسیقی این سرود توسط یوزف هایدن ، موسیقیدان اتریشی در سال 1797 برای تولد امپراتور مقدس روم (که بعد امپراتور اتریش شد) ، فرانتس دوم نوشته شده.
یوزف هایدن:
فرانتس دوم:
نسخه اتریشی این سرود Gott erhalte Franz den Kaiser نام داره که ترجمش به فارسی یعنی خدا قیصر فرانتس را حفظ کند. متن این سرود توسط شاعر اتریشی Lorenz Leopold Haschka سروده شد و سرود امپراتوری (Imperial anthem) امپراتوری اتریش بود و در امپراتوری اتریش-مجارستان هم سرود امپراتوری بود (البته lyrics این سرود در امپراتوری اتریش-مجارستان عوض شد).
سرود Das Lied der Deutschen در سال 1922 توسط فردریش ابرت رئیس جمهور آلمان در جمهوری وایمار سرود رسمی کشور شد. در دوران رایش بزرگ آلمان بند اول این سرود به دنبال ترانه هورست وسل سرود رسمی شد. پس از اشغال آلمان حکومت دست نشانده متفقین غربی (جمهوری فدرال آلمان که قبل از اتحاد دو آلمان به آلمان غربی معروف بود) در سال 1952 بند سوم این سرود رو به عنوان سرود رسمی انتخاب کرد.
نیچه
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by Nikolay.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 2.993 ثانیه