- تشکرهای دریافت شده: 1424
خواننده های پر حاشیه
13 سال 9 ماه قبل #18791
توسط شايان
من اون دوران در جریان مسابقات بودم آدام در نزدیکی های فینال مسابقات یک سری عکسها ازش منتشر شد که نشان دادند همجنس بازه و این ها درجه شهرتش رو آورد پایین یکجور هواداران آدام با فهمیدن این موضوع کمتر شدند که در فینال ضرر کرد آدام...
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: خواننده های پر حاشیه
NicoleL2 نوشته: من یه سوال داشتم راجب آدام(لمبرت)
آدام که انقدر در زمینه ی خوانندگی مهارت داره و واقعا با استعداده،چرا در امریکن ایدل در رقابت با کریس آلن از اون شکست خورد؟آیا مساله ی دیگه ای مطرح بود؟
من اون دوران در جریان مسابقات بودم آدام در نزدیکی های فینال مسابقات یک سری عکسها ازش منتشر شد که نشان دادند همجنس بازه و این ها درجه شهرتش رو آورد پایین یکجور هواداران آدام با فهمیدن این موضوع کمتر شدند که در فینال ضرر کرد آدام...

كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2
موضوع بسته شد.
13 سال 9 ماه قبل #18803
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: خواننده های پر حاشیه
حالا این موضوع شایعه است یا واقیعه؟
علم و دانش همان قدرت است ...
موضوع بسته شد.
13 سال 9 ماه قبل #18806
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: خواننده های پر حاشیه
به هر حال خیلی از خواننده ها برای اسم در کردن دست به هر کاری میزنن ممکنه واقعیت باشه یا شاید مثل تاتو فقط جنبه تجاری داشته باشه اما آدام به نظر جدی میاد چون تو ویکیپدیاش نوشته اولین خواننده همجنس باز پاپ آمریکایی...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2
موضوع بسته شد.
13 سال 9 ماه قبل #18840
توسط Nasim
عزیزم فقط به این خاطر که ما عادت داریم آدمها رو با چیزهای دیگه قضاوت کنیم و نه یک هنرمند رو با هنرش ! مثل روز روشن بود که آدام رای نمیاره اما تونست با اینحال تا فینال برسه .وگرنه آدام کجا و کریس آلن کجا ؟! فاصله ئ آدام از اون اونقدر بیشتر بود که اصلا نمیشه دربارش حرف زد ولی بخاطر همین مسائل مورد قضاوت چیزی غیر از هنرش قرار گرفت .
در ضمن طرفدار هم کم نداره ولی قدمت امینم رو با آدام مقایسه می کنید ؟!!!
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: خواننده های پر حاشیه
NicoleL2 نوشته: من یه سوال داشتم راجب آدام(لمبرت)
آدام که انقدر در زمینه ی خوانندگی مهارت داره و واقعا با استعداده،چرا در امریکن ایدل در رقابت با کریس آلن از اون شکست خورد؟آیا مساله ی دیگه ای مطرح بود؟
عزیزم فقط به این خاطر که ما عادت داریم آدمها رو با چیزهای دیگه قضاوت کنیم و نه یک هنرمند رو با هنرش ! مثل روز روشن بود که آدام رای نمیاره اما تونست با اینحال تا فینال برسه .وگرنه آدام کجا و کریس آلن کجا ؟! فاصله ئ آدام از اون اونقدر بیشتر بود که اصلا نمیشه دربارش حرف زد ولی بخاطر همین مسائل مورد قضاوت چیزی غیر از هنرش قرار گرفت .
در ضمن طرفدار هم کم نداره ولی قدمت امینم رو با آدام مقایسه می کنید ؟!!!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: NicoleL2, Michaellover
موضوع بسته شد.
- kingmichael
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 8 ماه قبل - 13 سال 8 ماه قبل #19450
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: خواننده های پر حاشیه
از گذاشتن عکس های غیر اخلاقی خودداری کنید.
Last edit: 13 سال 8 ماه قبل by شايان.
موضوع بسته شد.
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.898 ثانیه