شروع (قوانین)
13 سال 11 ماه قبل #14448
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
ببخشید علی جان که اشتباه کردم ! آخه من کمتر میبینمت !
بنظرم اگر بخواهیم اونجوری پیش بریم باید چند سالی طول بکشه تا کل آلبومهای مایکل رو بررسی کنیم . اما بایک زمان بندی شاید جذابتر هم بشه . بعدش چون بحثها بازه جای پیشرفت ها داره ! در مورد نظردادن هم نباید سخت گرفت ! اینجا خیلی ها متاسفانه درباره هر بحثی نظر میدن مگر بحثی که مربوط به مایکل باشه ! با همین روند اگر بریم سراغ شماره یک های آلبوم های بعدی و بعد شماره دو ها و... فکر میکنم روند خوبی باشه هر چند من خودم آلبوم به آلبوم رو ترجیح میدادم !
بنظرم اگر بخواهیم اونجوری پیش بریم باید چند سالی طول بکشه تا کل آلبومهای مایکل رو بررسی کنیم . اما بایک زمان بندی شاید جذابتر هم بشه . بعدش چون بحثها بازه جای پیشرفت ها داره ! در مورد نظردادن هم نباید سخت گرفت ! اینجا خیلی ها متاسفانه درباره هر بحثی نظر میدن مگر بحثی که مربوط به مایکل باشه ! با همین روند اگر بریم سراغ شماره یک های آلبوم های بعدی و بعد شماره دو ها و... فکر میکنم روند خوبی باشه هر چند من خودم آلبوم به آلبوم رو ترجیح میدادم !

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 11 ماه قبل #14454
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
این بحثو به این تاپیک منتقل کردم. فکر میکنم بهتر باشه بحثها رو اینجا انجام بدیم.
نسیم روشی که میگی جالبه اما یه سیر کاملا نزولی میشه. بهتر از زمین بریم بالا تا از بالا بیافتیم.
تحلیل چند آهنگ همزمان هم فکر میکنم تمرکزو از بین ببره.
از نظر من اگر در کل عمر این انجمن یه آهنگ هم درست مورد توجه قرار بگیره و تحلیل شه به کل آلبومها میارزه.
آره سرعتو بالا میبریم. منتظر همین حرکت شما بودم.
نسیم روشی که میگی جالبه اما یه سیر کاملا نزولی میشه. بهتر از زمین بریم بالا تا از بالا بیافتیم.
تحلیل چند آهنگ همزمان هم فکر میکنم تمرکزو از بین ببره.
از نظر من اگر در کل عمر این انجمن یه آهنگ هم درست مورد توجه قرار بگیره و تحلیل شه به کل آلبومها میارزه.
آره سرعتو بالا میبریم. منتظر همین حرکت شما بودم.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 3.099 ثانیه