- تشکرهای دریافت شده: 1
صدای مایکل
13 سال 10 ماه قبل #15329
توسط yazdan
صدای مایکل ایجاد شد توسط yazdan
با سلام خدمت همه ی دوستان گلم!
هر چی گشتم هیچ تاپیکی درباره ی صدای مایکل عزیز ندیدم. و فکر می کنم تجزیه تحلیل کردن صدای مایکل خودش یک عمر وقت می خواد ولی ما به کمک هم می تونیم یه نتیجه گیری کلی داشته باشیم:
مثلا درباره ی بازه ی تغییرات صدای مایکل صحبت کنیم یا درباره ی صدا های عجیبی که در هنگام آهنگ خوندن از خودش در می آورد . یا اینکه شایعه شده می گن تو بعضی آهنگ هایی که جدیدا منتشر شده صدای خودش ضبط نشده .
یا کلا می تونیم بحث کنیم که صدای مایکل چقدر در موفقیت هاش تاثیر گذار بوده
موفق باشید.
هر چی گشتم هیچ تاپیکی درباره ی صدای مایکل عزیز ندیدم. و فکر می کنم تجزیه تحلیل کردن صدای مایکل خودش یک عمر وقت می خواد ولی ما به کمک هم می تونیم یه نتیجه گیری کلی داشته باشیم:
مثلا درباره ی بازه ی تغییرات صدای مایکل صحبت کنیم یا درباره ی صدا های عجیبی که در هنگام آهنگ خوندن از خودش در می آورد . یا اینکه شایعه شده می گن تو بعضی آهنگ هایی که جدیدا منتشر شده صدای خودش ضبط نشده .
یا کلا می تونیم بحث کنیم که صدای مایکل چقدر در موفقیت هاش تاثیر گذار بوده

موفق باشید.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 10 ماه قبل #15330
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
دوست عزیز ما سعی میکنیم توی بحث آهنگ های مایکل ، برای هر آهنگ صدای مایکل رو تحلیل کنیم.اما بصورت خیلی ... تخصصی تا حالا اینکارو انجام ندادیم . فکر میکنم این بحث به متخصص نیاز داره !

13 سال 10 ماه قبل #15363
توسط yazdan
پاسخ داده شده توسط yazdan در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
درسته .
ولی نمی دونم می دونید که خیلی از آدم ها حتی از طرفدار های مایکل معتقدند که مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده و اصلا خواننده خوبی نبوده و رقاص خوبی بوده .
حالا برای سوال هم شده :
نظر خودتان چیه ؟ بدون در نظر گرفتن رقص ها یا ویدیو کلیپ های زیباش ، شما باز هم ، همین قدر که الان طرفدارش هستید ، می موندید؟؟!
ولی نمی دونم می دونید که خیلی از آدم ها حتی از طرفدار های مایکل معتقدند که مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده و اصلا خواننده خوبی نبوده و رقاص خوبی بوده .
حالا برای سوال هم شده :
نظر خودتان چیه ؟ بدون در نظر گرفتن رقص ها یا ویدیو کلیپ های زیباش ، شما باز هم ، همین قدر که الان طرفدارش هستید ، می موندید؟؟!
13 سال 10 ماه قبل #15369
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
صدای مایکل افسانه ای بود و مانند نداره . کسی هم که چنین چیزی میگه طرفدار نمیتونه باشه .satorahs نوشته: درسته .
13 سال 10 ماه قبل #15385
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
ببخشید یه سوال دارم
" مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده "
مگه شایعه ها واسه مایکل نون هم داشته؟
" مایکل نون رقص و شایعه هاشو می خورده "
مگه شایعه ها واسه مایکل نون هم داشته؟
علم و دانش همان قدرت است ...
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 10 ماه قبل #15388
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: صدای مایکل
خوب راجب صدا و موسیقی مایکل هر کسی نمیتونه نظر درست و کامل بده . اگر هم بحثی باشه فقط همه نظرشونو میگن . به قول نسیم یه کسی که وارده باید این کارو بکنه .
راجب صدا مایکل . مثلا اهنگ Human Nature واقعا صداش عالیه . من الان ارشیو کامل این اهنگ رو از همه کنسرت هاش دارم . واقعا گوش دادنش به ادم یه حالی میده که هیچ اهنگی اینطوری نیست . همه اینا فقط و فقط به خاطر صدا مایکله که بی نظیره.
گذشته از صدایه خواص مایکل گستردگیش هم زیاده . تو هر اهنگ مایکل صداشو یه طوری میکنه . حتی اون جیغ ها تو هر اهنگی متفاوته .
ولی خوب من خیلی ها رو دیدم که عاشق رقص و شخصیت خود مایکلن ولی صداشو دوست ندارن .
ماهان تو یه تاپیکی که نمیدونم کجاست یه لینک گذاشته بود که چند تا از اهنگ هایه مایکلو به صورت میکس و بدون اهنگ گذاشته بود . اون قشنگی و خواص بودن صدایه مایکلو نشون میده .
راجب صدا مایکل . مثلا اهنگ Human Nature واقعا صداش عالیه . من الان ارشیو کامل این اهنگ رو از همه کنسرت هاش دارم . واقعا گوش دادنش به ادم یه حالی میده که هیچ اهنگی اینطوری نیست . همه اینا فقط و فقط به خاطر صدا مایکله که بی نظیره.
گذشته از صدایه خواص مایکل گستردگیش هم زیاده . تو هر اهنگ مایکل صداشو یه طوری میکنه . حتی اون جیغ ها تو هر اهنگی متفاوته .
ولی خوب من خیلی ها رو دیدم که عاشق رقص و شخصیت خود مایکلن ولی صداشو دوست ندارن .
ماهان تو یه تاپیکی که نمیدونم کجاست یه لینک گذاشته بود که چند تا از اهنگ هایه مایکلو به صورت میکس و بدون اهنگ گذاشته بود . اون قشنگی و خواص بودن صدایه مایکلو نشون میده .

www.fullmjj.ir
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 3.000 ثانیه