Skip to main content

Top 10

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل - 12 سال 3 ماه قبل #31425 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Top 10
1 - Terminator 2

2 -Matrix Reloaded

3 - Lord Of The Rings 1

4 - Artifecial Intellegence

5 - Seven

6 -edward scissorhands

7 - Green Mile

8 -Forrest Gump

9 - Spirited Away

10 - Cloud Atlas

خیلی عشق تام هنکس نیستم اما فیلم های فوق العاده ای بازی کرده و نقش هاش رو عالی ایفا کرده.

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 12 سال 3 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: FeanoR

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #31426 توسط bahareh
پاسخ داده شده توسط bahareh در تاپیک Top 10
تا تو به چی بگی قشنگی
وگرنه سینمای ایران هم هرچند رسانه قوی نیست ولی فیلمهایی داره که صدبرابر فیلمها هالیوودی می ارزند
خیلیه که تو ایران باشی و انقدر دست بالت بسته باشه به این خوبی فیلم بسازی اونمم با بودجه ای که یک صدم بودجه های هآلیوودی نیست
اصغر فرههادیهم تو این شرایط فیلمی درست میکنه که سه تا جایزه بزرگترین جشنواره ها رو برنده میشه
یعنی هالیوود با اون هزینهه ها و بودجه ها انیمیشنها حریفش نشد
اینا رو گفتم که بدونید فیلمهای ایرانی به جای خودشون قشنگن

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #31427 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک Top 10

bahareh نوشته: تا تو به چی بگی قشنگی
وگرنه سینمای ایران هم هرچند رسانه قوی نیست ولی فیلمهایی داره که صدبرابر فیلمها هالیوودی می ارزند
خیلیه که تو ایران باشی و انقدر دست بالت بسته باشه به این خوبی فیلم بسازی اونمم با بودجه ای که یک صدم بودجه های هآلیوودی نیست
اصغر فرههادیهم تو این شرایط فیلمی درست میکنه که سه تا جایزه بزرگترین جشنواره ها رو برنده میشه
یعنی هالیوود با اون هزینهه ها و بودجه ها انیمیشنها حریفش نشد
اینا رو گفتم که بدونید فیلمهای ایرانی به جای خودشون قشنگن

خیلی از جشنواره ها اعتبار زیادی ندارن، بالاترین اعتبار رو اسکار داره که اونم توی بخش خارجی زبان جایزه گرفت. با اینحال بهترین فیلم ایران هم نیستش.

همه چی بودجه نیست، مهم فیلمنامه س، فیلمهای ایرانی به جایی رسیده که تو 5 دقیقه اول، آخرش رو میفهمی چیه تازه مهم اینم نیست، اتفاقایی که این بین میوفته هم دیگه تکراری شده، من فکر میکنم نصف نویسنده ها از روی هم کپی پیست میزنن :)) با اینحال خیلی فیلمنامه های خوب، بودجه زیادی لازم دارن اما کو فیلمنامه خوب؟ :D

من نمیگم سینمای ایران چرته، اما خوب هم نیست. و منم طرفدار سینمای هالیوود نیستم(با اینکه هستم)، چون خودم خیلی از بهترین فیلمهایی که دیدم ماله کشور های دیگه س که الان میتونم به مجموعه خارق العاده Three Colors اشاره کنم که ماله فرانسه س.

فیلم قشنگ دیدنی هست.

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #31428 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک Top 10
منم زیاد فیلم ایرانی نگاه نمیکنم ولی بعضی از ایرانیا خوبه
البته به نسبت بعضی فیلم ها !
ولی از این نظر با بهاره موافقم که اگه ایرانیا هم بودجه و شرایط داشته باشن میتونن فیلم های خیلی قشنگی در حد هالوود بسازن

فیلم فارست گامپ هم خیلی قشنگه مخصوصا اون 10 دقیقه آخرش
خیلی سخته که 10 تا فیلم از بین این همه انمتخاب کنم

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #31430 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک Top 10
انتظار از سینمای ایران زیاد نیست نه مردم ایران انتظار زیادی دارن نه خود تهیه کننده ها یا کارگردانان، برای همین ایده های خوب کم هستش و همه چی کلیشه ای شده با اینحال بعضی ها هستن که فیلمهای خوبی میسازن در سطح خود ایران اما واقعا تعدادش کم هست. اما توی هالیوود انتظاری که مردم دارن حتی از زمان هم جلوتره و مردم میخوان هالیوود قادر باشه فیلمهایی بسازه که زمان هم جلوش زانو بزنه و بگه ایول یعنی اینطوری ^:)^

بودجه همه چی نیست، بودجه یک قسمتی هست، مردم انتظار ندارن الان ایران بره ماتریکس بسازه که میگین بودجه نیست، بودجه حتی بیشتر از انتظارات مردم هستش، چون انتظار مردم ایران زیاد نیستش پس حداقل میتونن فیلمی بسازن که مردم رو راضی نگه دارن.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #31431 توسط Michaellover
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک Top 10
وحید کلا تو فیلمایی که انتخاب کردی از Man on the Moon و God Father Part III خوشم میاد :dnkw:
کلا از فیلمای تو سبک ارباب حلقه ها و هری پاتر و این چیزا خوشم نمیاد بیشتر از فیلمای پر رمز و راز و این جور چیزا خوشم میاد :daydreaming

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.086 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا