Skip to main content

twilight

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24683 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: twilight
داستان ومپایر دایریز خیلی با توآیلایت متفاوته در twilight عشق بلا و ادوارد محور داستانه ولی تو vampire diaries داستان عشقی در کنار حوادث اصلی رخ میده. که خوب مصلما خیلی حرفه ای تر از twilight هست. و حتی نوع خون آشاماشونم با هم تفاوت داره برقراری ارتباط با انسان ها برای ومپایر های ومپایر دایریز سخت نیست ولی ادوارد نمیتونه به راحتی با انسان ها رابطه داشته باشه. در کل به عنوان یک فیلم عاشقانه من توآیلیت و خیلی خیلی دوست دارم و همیشه رابطه ی عاشقانه ی یک ومپایر با یک انسان خیلی جذاب تر از داستان رابطه ی دو تا انسان با هم بوده دلیل این که به این علاقه دارمم همینه. در مورد رمانشم که فک کنم این تابستون بشینم سرش کار کنم

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 ماه قبل #24845 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: twilight
کتاب تقریبا یک رمان در سطح بالاست ولی فیلم ارزش کتاب رو پایین آورده و در بعضی سکانس ها به شدت لوثش کرده و به یک فیلم تینیجری ساده تنزلش داده ! نمیدونم چطوری فیلمنامه رو تا این اندازه بد نوشتن ! اگر من نوشته بودم خیلی بهتر شده بود . اما بازی دلنشین شخصیت های اصلی به خصوص دو شخصیت اصلی کمی اتمسفر رو از کارهای مشابهش جدا کرده و لوکیشن دقیق و دکوپاژ دقیق باعث شده حسی که مد نظر کتاب بوده خیلی بهتر منتقل بشه . اگر به بقیه موارد هم مثل این موارد توجه میشد فیلم خیلی عالی تر میشد . کمپانی درباره فیلمنامه به نظرم سهل انگاری کرده ، کارگردانی هم خیلی متوسطه ! اما از نقاط خیلی مثبتش موسیقی به یاد ماندنی فیلمه !

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 0.273 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا