Skip to main content

step up

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23685 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: step up

ریک مالامبری (لوک)

یکی از محبوب ترین شخصیت های این فیلم برای من لوک بود که تقریبا تاثیر گذارترین شخصیت فیلم هم بود

لوک یک رقصنده ی حرفه ای هست که در کنار رقص به عنوان مستندساز هم کار میکند

از بارزترین مشخصه های ذاتی لوک میشه به صداقت ، روراستی، تواضع و یه قلب مهربون اشاره کرد

لوک به عنوان یک فیلم ساز در حال جمع آوری آرشیوی از رقص افراد مختلف بود که فیلم او برنده جوایزی هم شد و پوستر فیلم او در صحنه هایی از فیلم روی دیوار شهر نمایان است که لوک از ابراز این موفقیت شانه خالی میکند
(در قسمتی از فیلم ناتالیا پوستر فیلم او را میبیند ولی لوک انکار میکند که این عکس اوست!)

لوک در فیلم دارای یک شخصیت با جذبه و شکننده است و به خاطر لطمه روحی که از جولیان (دوست سابقش) خورده تمام ذهن و هدفش را مشغول کلوپش و رقصنده هایی (که آنها را رقاص مادرزاد میخواند) میکند

در فیلم لوک یک جمله معروف دارد "رقاص مادرزاد"
نظر او بر این است که همه ی رقصنده ها با هم یکی نیستند
"بعضی ها یاد میگیرند برقصند ولی بعضی ها با آن به دنیا می آیند"

لوک در قسمتی از فیلم بخاطر ضربه دیگری که از ناتالیا (خواهر جولیان) میخورد و حراج شدن کلوپ توسط بانک
کاملا از ادامه منصرف می شود و به خلوت خود که یک کافه کوچک است پناه میبرد

موس وقتی که درحال متقاعد کردن لوک برای ادامه هست لوک قبول نمیکند و او فکرر میکند دوستانش او را ترک کرده اند
و وقتی از کافه بیرون میآید و دوستانش را دوباره کنار هم میبیند مشتاق به ادامه میشود

یکی از محبوب ترین ویژگی های اخلاقی لوک ساده بودن و بی توقع بودن است
که به خاطر همین ویژگی یک قدم به پیروزی ورلد جم نزدیک میشود

لوک با وجود اینکه عملا رهبر گروه بود ولی هیچوقت این موضوع را ابراز نمیکرد و از سایر افراد به عنوان "دوست" یاد میکرد تا هم تیمی
كاربر(ان) زير تشكر كردند: aisan

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23686 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: step up
من خیلی این فیلم رو دوست دارم. هرسه تاشو. مخصوصا اولین قسمتشو که مدرسه ی رقص رو تخریب میکنن ... طراحی رقص هاش هم خیلی دقیق و جالبه. داستان و فیلمنامه ی جالبی داره.

mj for ever....

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23693 توسط mohammad
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: step up
این فیلم واقعا فیلم زیبایی هست ولی من لینک دانلود قسمت 1 شو هیچ جا پیدا نکردم یعنی لینک سالم الان ازش نیست من هر چی سایت رلیز بود گشتم ولی پیدا نشد اگر کسی داره بده

بیشتر
13 سال 3 ماه قبل #23710 توسط aisan
پاسخ داده شده توسط aisan در تاپیک پاسخ: step up
step up 2 رو از همه بیشتر دوست دارم. یادمه یه مدت هر روز یه دور نگا میکردم بعد که دیگه موضوش بیش از حد تکراری شد هر روز یه چند باری رقص آخرشو نگاه میکردم. ;)) ;)) :(tv) :(tv) :(tv) :(tv) بعدم چون زیادی تحت تاثیر بودم یه پاچه ی شلوارمو همیشه میدادم بالا :hehe: :hehe: :hehe: دورانی با step up داشتما :daydreaming

when you have faith in yourself you dont need others to believe in you

مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 0.894 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا