آکادمی اسکار 2012
کلا ادمی نیستم که علاقه یا تعصب نسبت به کشور و فوم و نژادو از این جور حرفا داشته باشم ولی این بار حس خیلی خیلی خوبی داشتم.
این اولین اسکار بود. به امید این که همین طوری ادانه پیدا کنه
من که خیلی خوشحالم
چون کمتر موقعیتی برای افتخار به وجود اومده .
اینجور مواقع راحتتر می تونی طمع شیرین میهن رو حس کنی و یکم به بقیه نقطه های دنیا نزدیک بشی
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
mhmj نوشته: من مراسم رو دیدم نمیدونم چرا مثه همیشه نبود یه احساس خاصی داشتم
به هر حال جدایی نادر از سیمین میتونست بهترین جایزه ی فیلم نامه رو بگیره من Midnight in Paris رو دیدم ارزش جایزه رو نداشت ولی به هر حال همین یه دونه هم خیلی موفقیت بزرگیه
دست خودش و همه ی دست اندر کار هاش هم درد نکنه
چیزی که توی فیلم می بینیم با فیلمنامه فرق داره . "نیمه شب در پاریس " برای فیلمنامه غیراقتباسی (اورجینال) جایزه برد ، خوب بودن یک فیلمنامه دلیلی بر فوق العاده بودن فیلم نیست . ماجراش یکم فرق داره ، تخصصی تر از اینه که با دیدن فیلم تنها به نظر بیاد .
این سایت معروفی هست و در جریان خود مراسم به این سایت گویا اشاره ای شده.
البته از نظر من خیلی هم قشنگ بوده و چون پایان فیلم خوش تموم شد اینجا هم به این مسعله میخورد
[img]http://http://www.up.vatandownload.com/images/338tmh58hb7quc0yiuu.jpg[/img]

www.FullMJJ.IR [/size]
I can't help but express how very proud I am of IRAN for this monumental and great honour -- on receiving the Oscars 2012 award for Best Foreign Language film "A Separation"! Well done -- you never cease to amaze! Praying for Iran, her beautiful people and the entire region as a whole!
نمی توانم بگویم بخاطر این افتخار بزرگ و بیاد ماندنی -دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی اسکار 2012 -چقدر افتخار می کنم که ایرانی هستم . برای ایران و مردمان مهربانش در تمام نقاطش دعا می کنم

www.FullMJJ.IR [/size]
amonshare.com/uvkjzd0bgs1f/%5BMySafalbum...t_Live_2012.mkv.html
لینک مستقیم آپلودباز
s29.uploadbaz.com/files/6/9ggzyw422ykisq...carpet.live.2012.avi
دانلود مراسم کامل 1400 مگ
amonshare.com/xvdvzzal1rg5/%5BMySafalbum...awards_2012.avi.html
لینک مستقیم آپلودباز
s38.uploadbaz.com/files/5/pz43k1dolja438...demy.Awards.2012.avi
دانلود جداگانه دریافت جایزه جدایی نادر از سیمین7.3 مگ
amonshare.com/6fs62esvayhc/%5BMySafalbum...har_Farhadi.mp4.html
منبع و پسورد : www.safalbum.com

www.FullMJJ.IR [/size]
دو ساعت بعد از پايان مراسم اسكار، نخستين سياست مدار غربي به "اصغر فرهادي" براي گرفتن جايزه اسكار به خاطر فيلم جدايي نادر از سيمين تبريك گفت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ، نيكلا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه، در مصاحبه با برنامه صبحگاهي راديو آر تي ال ساعت هفت و نيم صبح به وقت فرانسه بعد از اينكه موفقيت فيلم "آرتيست" و بازيگر فرانسوي آن را تبريك گفت، اضافه كرد: در مراسم اسكار امسال فيلمي بود كه نبايد از آن غافل شويم.
وي ادامه داد: "يك جدايي"(جدايي نادر از سيمين) فيلمي تكان دهنده و فراموش نشدني بود.

www.FullMJJ.IR [/size]