گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
13 سال 6 ماه قبل #19819
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
در یک جمله: من تحسینش میکنم!
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 6 ماه قبل #19835
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
من نظرمو قبلا گفتم . ولی چیزی که هست اینه که ما امروز توی یکی از سخت ترین و پیچیده ترین دوران جامعه مون به سر می بریم . نه تنها جامعه خودمون که همه جهان . باید از تابوشکنی حمایت کنیم به پاسداشت آزادی و عدالت و برابری وگرنه باید متهم به تحجر و بنیاد گرایی بشیم . توی یک جهان آزاد نیازی نیست که هر روز چیزهایی رو ببینیم که دلمون نمی خواد ولی نفی هم نمی تونیم بکنیم . کاش همه اینها بتونه حتی به یک ذهن برای روشن شدن کمک کنه وگرنه با این روند ما داریم دنیا رو می بازیم .
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 6 ماه قبل #19856
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
به نظر منم شخصیه و ما نباید کاری به کارش داشته باشیم
ولی
من میگم اینم یه ترفنده مثله بقیه بازیگرای هالیوود
که برای مشهور شدم عمدا فیلمای شخصی خودشونو پخش میکنن تا همه در موردشون حرف بزنن
مثله کاری که آنجلینا کرد
ولی
من میگم اینم یه ترفنده مثله بقیه بازیگرای هالیوود
که برای مشهور شدم عمدا فیلمای شخصی خودشونو پخش میکنن تا همه در موردشون حرف بزنن
مثله کاری که آنجلینا کرد
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #19882
توسط شاپرک
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
پاسخ داده شده توسط شاپرک در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
یادمه بعد از رفتن گلشیفته از ایران و بازی با اونوری ها یه روز بعد از دیدن فیلمش یه کسی گفت گلشیفته اگه زرنگ باشه باید فیلم ناجور بازی کنه یا کلا حرکتایی تو اون مایه ها داشته باشه تا مطرح معروف بشه... شخصا فکر میکنم گلشیفته هم همچین قصدی داشته ! اما من باب قصه درست بودن یا نبودن این حرکت
قضاوتی نمیکنم. همونطور که همه میدونیم درست و غلط برای هر آدمی تعریفش فرق میکنه و این قضاوتمون رو مشکل دار میکنه.دلیل نداره درست من نوعی - درست اون هم باشه.
قضاوتی نمیکنم. همونطور که همه میدونیم درست و غلط برای هر آدمی تعریفش فرق میکنه و این قضاوتمون رو مشکل دار میکنه.دلیل نداره درست من نوعی - درست اون هم باشه.
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by شاپرک.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 6 ماه قبل #19886
توسط kingmichael
کدوم ویدیو میشه به ما هم نشون بدیت
در مورد چیه
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
البته بهتره اول ویدیویی که الناز به خصوص در فیس بوکش به اشتراک گذاشته رو ببینیم و بعد در این مورد بهتر میشه صحبت کرد...
کدوم ویدیو میشه به ما هم نشون بدیت
در مورد چیه
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
13 سال 6 ماه قبل #19893
توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: گلشیفته فراهانی و تصاویر نیمه برهنه ( ورود برای افراد بالای 16 سال )
جسارت می خواد
مدیران انجمن: شايان
زمان ایجاد صفحه: 1.291 ثانیه