همه ما در فیسبوک ... !
اگه می خوای کنجکاو کنه " مایکل جکسون از پشت نقاب "
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
یا مایکل پشت نقاب ؟! ما میخواهیم درباره شخصیت کلی اون که تمام ابعاد موسیقی ، رقص ، اجرا،شعر، خیریه ، اخلاق و رفتار ، زندگی خانوادگی ، کودکی و نوجوانی و... رو در برمیگیره حرف بزنیم ! درباره یک ادم به نام مایکل جکسون که از اتفاق سلطان پاپ هم هست و پرطرفدارترین آدم معروف در جهان !با اینکار هم میخواهیم بفهمیم مایکل چند نفر طرفدار فارسی داره و هم یک جوری فعالیت های فیس بوکی رو منسجم تر کنیم !
من هنوزم میگم " مایکل جکسون ؛ برای همیشه "
My life is dedicated to LOVING HIM
- تشکرهای دریافت شده: 383
آره از پشت نقاب هم بینظیره.
مایکل جکسون و من!
- تشکرهای دریافت شده: 383
Nasim Parsi نوشته: بچه ها این عنوان هایی که میدید بیشتر شبیه عنوان یک کتاب یا مقاله است ! ما که نمیخواهیم درباره راز مایکل - بر وزن راز داوینچی !!!-( اصلا راز مایکل چی هست ؟!) حرف بزنیم !
یا مایکل پشت نقاب ؟! ما میخواهیم درباره شخصیت کلی اون که تمام ابعاد موسیقی ، رقص ، اجرا،شعر، خیریه ، اخلاق و رفتار ، زندگی خانوادگی ، کودکی و نوجوانی و... رو در برمیگیره حرف بزنیم ! درباره یک ادم به نام مایکل جکسون که از اتفاق سلطان پاپ هم هست و پرطرفدارترین آدم معروف در جهان !با اینکار هم میخواهیم بفهمیم مایکل چند نفر طرفدار فارسی داره و هم یک جوری فعالیت های فیس بوکی رو منسجم تر کنیم !
من هنوزم میگم " مایکل جکسون ؛ برای همیشه "
منظورم از راز مایکل، رازی به نام مایکل در دنیا هست نسیم جان؛ نه رازی از زندگیش!
هدف اینه که همه لایک کنن و بتونیم یه رکورد بزنیم. مایکل برای همیشه یکم متعصبانست.
" برای مایکل جکسون "
My life is dedicated to LOVING HIM