- تشکرهای دریافت شده: 1357
همه ما در فیسبوک ... !
14 سال 2 روز قبل #7374
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: همه ما در فیسبوک ... !
یعنی دو ساعت نوشتم بعدش ارسال رو زدم با یک ERROR مواجه شدم و وقتی فروم نگاه کردم دیدم ارسال نشده یک ضد حال بدیه خدا نصیب هیچکی نکنه
ولی یک عالمه چیزی نوشتم ولی الان ضد حال خوردم
ولی پیشنهاد خوبیه البته من اونجا فعالیت نمیکنم ولی پیشنهاد خوبیه
ولی یک عالمه چیزی نوشتم ولی الان ضد حال خوردم
ولی پیشنهاد خوبیه البته من اونجا فعالیت نمیکنم ولی پیشنهاد خوبیه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 2 روز قبل #7390
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: همه ما در فیسبوک ... !
میخواین نظرسنجی رو فعلا غیر فعال کنیم تا وقتیکه گزینههای انتخاب نهایی شد؟ چند تا از گزینهها رو خودم پاک کردم
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 2 روز قبل #7391
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: همه ما در فیسبوک ... !
منم باهات موافقم الناز
فقط چندتا چیز اول اینکه از بقیه گروها انصراف بدیم؟! دیگه بهتره فقط یه جا باشیم نمی شه به اونا اعتماد کرد
وحید چرا فعالیت نمی کنی؟!
فقط چندتا چیز اول اینکه از بقیه گروها انصراف بدیم؟! دیگه بهتره فقط یه جا باشیم نمی شه به اونا اعتماد کرد
وحید چرا فعالیت نمی کنی؟!
14 سال 2 روز قبل #7392
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: همه ما در فیسبوک ... !
شما دو نفر دقیقا با کدوم حرف من موافقین خوب؟ 100 تا حرف زدم من اینجا

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
14 سال 2 روز قبل - 14 سال 2 روز قبل #7400
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: همه ما در فیسبوک ... !
راجع به اسم نمیدونم زیاد مطمئن نیستم اخه کلی بحث کردیم راجع بهش ( البته من اسم پیجتم خیلی دوست دارما)
اما راجع به اینکه پیچ جدیدی ساخته نشه و تعداد این پیچا زیاد نشه از طرفیم می دونم حمید هم سرش شلوغ شده موافقم باهات که بیایم اونجا
می تونی اسم پیچ خودتو عوض کنی اصن؟ اگه می خوای اسم پیچتو توی لیست رای دادنا اضافه کن اگه رای اورد دیگه همونو شروع می کنیم اگه رای نیورد عوض کنی و باز شروع می کنیم
این نظر منه می دونمم وبلاگ خوشگلت با همین اسمه و شاید عوض کردنش خوب نباشه زیاد... اگه هم نخواستی فوقش همون پیچ جدید افتتاح می کنیم
یه چیزه دیگه به نظرم اون 3تا اسمی که تا الان هیچ رای نیوردرو دیگه پاک کن که بعد اینم نمیاره
اما راجع به اینکه پیچ جدیدی ساخته نشه و تعداد این پیچا زیاد نشه از طرفیم می دونم حمید هم سرش شلوغ شده موافقم باهات که بیایم اونجا
می تونی اسم پیچ خودتو عوض کنی اصن؟ اگه می خوای اسم پیچتو توی لیست رای دادنا اضافه کن اگه رای اورد دیگه همونو شروع می کنیم اگه رای نیورد عوض کنی و باز شروع می کنیم
این نظر منه می دونمم وبلاگ خوشگلت با همین اسمه و شاید عوض کردنش خوب نباشه زیاد... اگه هم نخواستی فوقش همون پیچ جدید افتتاح می کنیم
یه چیزه دیگه به نظرم اون 3تا اسمی که تا الان هیچ رای نیوردرو دیگه پاک کن که بعد اینم نمیاره

Last edit: 14 سال 2 روز قبل by Farnaz.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 روز قبل - 14 سال 1 روز قبل #7417
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: همه ما در فیسبوک ... !
اینجا هرکسی یه هدفی داره! هیچکس به یه سمت حرکت نمیکنه و الآن حتی نمیدونیم چی میخوایم و این حرکت برای چی هست!
با توجه به گزینههایی بیگتری که در نظر سنجی هست من به هیچکدوم رأی ندادم و بهتر میدونم صفحاتی مثل صفحهی الناز یا طهمورث رو ادامه بدیم.
فقط خواهشی که دارم اینه که درخواست حمید رو یه بار مرور کنیم و اینکه چرا اصلا صفحهی جدید میخواستیم!
با توجه به گزینههایی بیگتری که در نظر سنجی هست من به هیچکدوم رأی ندادم و بهتر میدونم صفحاتی مثل صفحهی الناز یا طهمورث رو ادامه بدیم.
فقط خواهشی که دارم اینه که درخواست حمید رو یه بار مرور کنیم و اینکه چرا اصلا صفحهی جدید میخواستیم!
Last edit: 14 سال 1 روز قبل by e r o s.
مدیران انجمن: FeanoR
زمان ایجاد صفحه: 1.491 ثانیه