- تشکرهای دریافت شده: 306
سینا
کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #8645
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: سینا
نه همشون. تو کشور هایی که تحت کنترل یهودی هاست مثل آمریکا آره ولی تو کشور هایی که یهودی ها کمتر نفوذ دارن مثل سوئیس ، آلمان بیشتر تحصیل کرده هاشون اصلا اینجوری نیستن.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Nikolay.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 1 ماه قبل #8655
توسط یک مهمان
داداش در اين رابطه اطلاعاتم كامل نيست كه توي كدوم كشور اين طوري هست و توي كدوم كشور نيست
ولي توي اكثر كشور هاي غرب اينطوري هستش
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: سینا
InvincibleMJ نوشته: نه همشون. تو کشور هایی که تحت کنترل یهودی هاست مثل آمریکا آره ولی تو کشور هایی که یهودی ها کمتر نفوذ دارن مثل سوئیس ، آلمان بیشتر تحصیل کرده هاشون اصلا اینجوری نیستن.
داداش در اين رابطه اطلاعاتم كامل نيست كه توي كدوم كشور اين طوري هست و توي كدوم كشور نيست
ولي توي اكثر كشور هاي غرب اينطوري هستش

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #8672
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک پاسخ: سینا
1) به نظرت چرا وقتي يك مرد با يك خانوم دوسته، اون خانومه خرابه ولي مرده نههههههههههههههههه ؟!!!!!!!!!
خيييييييييييلي عصبي ميشم وقتي اينو ميشنوم .
2) به نظر امكان داره دنيا و چيزايي كه الان وجود داره ( هم اعتقادي و هم كلي ) اصلا اين جور نباشه ؟ و حقيقت يك چيزه ديگه باشه ؟!!!!
3) آيا امكان داره الان مايكل به يك سياره اي ديگه رفته باشه تا به اونا كمك كنه ؟
4) اگه روزي بفهمي كه مايكل به دسته كله گنده ها از دُر خارج شد چيكار ميكني ؟؟ ( واقعا كله گنده ها )
2) به نظر امكان داره دنيا و چيزايي كه الان وجود داره ( هم اعتقادي و هم كلي ) اصلا اين جور نباشه ؟ و حقيقت يك چيزه ديگه باشه ؟!!!!
4) اگه روزي بفهمي كه مايكل به دسته كله گنده ها از دُر خارج شد چيكار ميكني ؟؟ ( واقعا كله گنده ها )
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by farzam.
14 سال 1 ماه قبل #8681
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: سینا
زمستونا پالتو میپوشی یا کاپشن یا بارونی؟
از چه اسمی خوشت میاد؟
میگی چرا اون چاه پر نمیشه؟حتما چون عمیقه یا شاید به یه رودخونه ای منتهی میشه.
تو دنیا کیو بیشتر از همه دوست داری؟
چرا 2 3 ساله همه عضو فیسبوک میشن؟
چرا از اون وحید بدت میاد؟البته حق داریا
خواهر برادر داری؟چندتا و چند سالشونه؟
چرا واسه کنکور نمیخونی؟
از چه اسمی خوشت میاد؟
چرا واسه کنکور نمیخونی؟
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 1 ماه قبل #8692
توسط یک مهمان
1) به نظرت چرا وقتي يك مرد با يك خانوم دوسته، اون خانومه خرابه ولي مرده نههههههههههههههههه ؟!!!!!!!!!
يكي از دوستام هميشه بخاطره همين قضيه به خدا گلايه ميكنه ، واقعا چرا بايد اينطوري بشه ؟ واقعا چرا كسي كه دلش پاكه نبايد تقدرش طوري چيده شده باشه كه با يكي مثل خودش رفاقت كنه
داداش واقعا ميدونم اين سوال خودمم هست
اره ممكن هست چون تصويري كه از اين دنيا و اون دنيا ما داريم يجور خياله كه عقل ما ترسيمش كرده اين حرفه منه ولي اگه بريم توي فاز قران و احاديث جوابه من اشتباه ميشه چون توي قران همه چي بيان شده
اميد وارم هرجا كه باشه اون لبخنده زيباش از بين نرفته باشه . پيش ما كه بود فقط اذيتش كرديم .
نظري ندارم كاره خاصي نميكنم احتمالا گريه
اين سوال آخر رو درست نفهميدم
يكي از دوستام هميشه بخاطره همين قضيه به خدا گلايه ميكنه ، واقعا چرا بايد اينطوري بشه ؟ واقعا چرا كسي كه دلش پاكه نبايد تقدرش طوري چيده شده باشه كه با يكي مثل خودش رفاقت كنه
داداش واقعا ميدونم اين سوال خودمم هست
اره ممكن هست چون تصويري كه از اين دنيا و اون دنيا ما داريم يجور خياله كه عقل ما ترسيمش كرده اين حرفه منه ولي اگه بريم توي فاز قران و احاديث جوابه من اشتباه ميشه چون توي قران همه چي بيان شده
اميد وارم هرجا كه باشه اون لبخنده زيباش از بين نرفته باشه . پيش ما كه بود فقط اذيتش كرديم .

نظري ندارم كاره خاصي نميكنم احتمالا گريه
اين سوال آخر رو درست نفهميدم
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 1 ماه قبل #8694
توسط یک مهمان
زمستونا پالتو میپوشی یا کاپشن یا بارونی؟
كاپشن ميپوشم البته روزاي خيلي سرد
از چه اسمی خوشت میاد؟
الهه
عين همين سوالو از صاحب هيئت پرسيدم بهم گفتش كه خيلي روي اين چاه ها تحقيق كردن ولي دليلي براي پر نشدنش پيدا نكردنند
بعد مايكل الهه رو بيشتر از همه دوست دارم ( الهه دوست دختر اولم ) اميد وارم هرجا كه هست سالم و با نشاط و موفق باشه
چونكه من عضو اونجا هستم دليله ديگه اي نداره
چونكه به اعتقداتم به خدم به خدا پيغمبر (ص) به حضرت علي (ع) و مخصوصا امام حسين بي احتراميي كرد كه من به بدترين دشمنمم اون فوش رو نميدادم و البته خيلي به من هم بي احترامي كرده با اين حال كه ازش بزرگترم
يه خواهر بزرگتر از خودم دارم كه 2 سال ازم بزرگتره يه داداش كوچيك هم دارم اول دبيرستانه
چرا واسه کنکور نمیخونی؟
دارم ميخونم از مهر مثه بچه دبيرستاني ها ميرم مدرسه
بابته اون بي احتراميي كه در مورده آرايشه دخترا كردم عذر ميخوام آبجي
كاپشن ميپوشم البته روزاي خيلي سرد
از چه اسمی خوشت میاد؟
الهه
عين همين سوالو از صاحب هيئت پرسيدم بهم گفتش كه خيلي روي اين چاه ها تحقيق كردن ولي دليلي براي پر نشدنش پيدا نكردنند
بعد مايكل الهه رو بيشتر از همه دوست دارم ( الهه دوست دختر اولم ) اميد وارم هرجا كه هست سالم و با نشاط و موفق باشه
چونكه من عضو اونجا هستم دليله ديگه اي نداره

چونكه به اعتقداتم به خدم به خدا پيغمبر (ص) به حضرت علي (ع) و مخصوصا امام حسين بي احتراميي كرد كه من به بدترين دشمنمم اون فوش رو نميدادم و البته خيلي به من هم بي احترامي كرده با اين حال كه ازش بزرگترم

يه خواهر بزرگتر از خودم دارم كه 2 سال ازم بزرگتره يه داداش كوچيك هم دارم اول دبيرستانه
چرا واسه کنکور نمیخونی؟
دارم ميخونم از مهر مثه بچه دبيرستاني ها ميرم مدرسه
بابته اون بي احتراميي كه در مورده آرايشه دخترا كردم عذر ميخوام آبجي
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 3.299 ثانیه