- تشکرهای دریافت شده: 306
امین
کمتر
بیشتر
14 سال 1 ماه قبل #8144
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: امین
1. دوست داشتی تو جنگل زندگی میکردی ؟
2. نطرتو در مورد یهودی ها بگو.
3. چرا کتاب نمیخونی ؟
4. نظرت در مورد من چیه ؟
3. چرا کتاب نمیخونی ؟
4. نظرت در مورد من چیه ؟
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #8145
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: امین
1.تا حالا به این موضوع فکر کردی که شاید اینا همش تلقین باشه و تو با بقیه هیچ فرقی نداشته باشی؟
2.چرا بعضی از این خصوصیتایی که می گیو من یا خیلیا دارن؟(تو گفتی فقط 2 درصد مریضن)
3.چرا می گی مایکلم مریض بوده؟ خودش(یااطرافیانش) حرفی نزد هیچ وقت؟
4.دبیرستان که بودی مگه چی گفتن یا چی شد که فهمیدی فرق داری؟
5.اولین نفری که تو شرایطتو گفتیو اون تایید کرد تو مریضی کی بود؟
6.وسواس سرایت هم می کنه؟
7.به اطرافیانت هم مربوط میشه؟ چجوری؟ (من که چیزی ندیدم از نزدیک خدا رحم کنه
)
8.تو که تا حالا دکتر نرفتی از کجا می دونی راهش اینه؟
2.چرا بعضی از این خصوصیتایی که می گیو من یا خیلیا دارن؟(تو گفتی فقط 2 درصد مریضن)
6.وسواس سرایت هم می کنه؟
7.به اطرافیانت هم مربوط میشه؟ چجوری؟ (من که چیزی ندیدم از نزدیک خدا رحم کنه

Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by Farnaz.
14 سال 1 ماه قبل #8146
توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: امین
1)تو این بیماری وسواس که دوست داری هر کارو به بهترین شکل انجام بدی اگه موفق نشی چه احساسی پیدا میکنی؟
2)چپ دستی یا راست دست؟
3)زبان انگلیسیت در چه حده؟
4)تا حالا کلاس موسیقی رفتی؟چه نوعی؟
2)چپ دستی یا راست دست؟
3)زبان انگلیسیت در چه حده؟
4)تا حالا کلاس موسیقی رفتی؟چه نوعی؟
14 سال 1 ماه قبل #8148
توسط AM!N
پاسخ داده شده توسط AM!N در تاپیک پاسخ: امین
خب امین جان منم اومدم.
قدم رو چشم ما گذاشتین :D
1-چرا فن مایکل شدی؟
چون مایکل جذابترین موجودیه که تو عمرم دیدم ! مایکل به راحتی آب خوردن مو رو به تنت سیخ میکنه !
2-اولین موزیک ویدئویی که از مایکل دیدی چیه؟
تریلر دورانی که خیلی بچه بودم حسابی هم ترسیدم (ازاون صحنه که مایکل یدفه سرشو میاره بالا چشماش گرگی شده )
3-نظرت در مورد من چیه؟
امجی فن کامل ! راستی مایکلا اسم شناسنامه ایت مایکلاست ؟
4-یه عکس از خودت اینجا بذار نه تو فیس بوک.
5-اهل ورزش هستی؟ اگه هستی چه ورزش (هایی)انجام میدی؟
نه اصلآ ورزش نمیکنم . تو دوران مدرسه هم همش شطرنج بازی میکردم
6-تو اتاقت عکسای مایکلو زدی؟ اگه زدی یه عکس از اتاقت بذار
من زیاد به در و دیوارم عکس نمیزنم (به دلایلی) . فقط یه عکس 3 تیکه از مایکل رو دیوارمه که فرناز هدیه داده . البته قصد متحول شدن دارم
7-سربازی رفتی؟
نه و نخواهم رفت به این زودیا
8-اگه خیلی پولدار باشی با پولت چیکار میکنی؟
یه کارخونه میزنم مدیریتش رو هم به یکی میسپرم . ماه به ماه سودش رو بیاره بده . منم به زندگیم میرسم . بیکاری برای من مشکلی ایجاد نمیکنه چون خییییلی کارا برای انجام دادن دارم ! من احتمالآ با کلی حسرت از دنیا خواهم رفت !
9-بخوای مایکلو توصیف کنی چی میگی؟
کسی که به هرچی میخواست رسید. مایکل سمبل اراده بود .
10-گواهی رانندگی گرفتی؟
نه ، همش امروز فردا کردم . میگفتم تابستون که درس ندارم میگیرم که باز ترم تابستونو ماه رمضونو ... باز نشد !
قدم رو چشم ما گذاشتین :D
1-چرا فن مایکل شدی؟
چون مایکل جذابترین موجودیه که تو عمرم دیدم ! مایکل به راحتی آب خوردن مو رو به تنت سیخ میکنه !
2-اولین موزیک ویدئویی که از مایکل دیدی چیه؟
تریلر دورانی که خیلی بچه بودم حسابی هم ترسیدم (ازاون صحنه که مایکل یدفه سرشو میاره بالا چشماش گرگی شده )
3-نظرت در مورد من چیه؟
امجی فن کامل ! راستی مایکلا اسم شناسنامه ایت مایکلاست ؟
4-یه عکس از خودت اینجا بذار نه تو فیس بوک.
5-اهل ورزش هستی؟ اگه هستی چه ورزش (هایی)انجام میدی؟
نه اصلآ ورزش نمیکنم . تو دوران مدرسه هم همش شطرنج بازی میکردم

6-تو اتاقت عکسای مایکلو زدی؟ اگه زدی یه عکس از اتاقت بذار
من زیاد به در و دیوارم عکس نمیزنم (به دلایلی) . فقط یه عکس 3 تیکه از مایکل رو دیوارمه که فرناز هدیه داده . البته قصد متحول شدن دارم
7-سربازی رفتی؟
نه و نخواهم رفت به این زودیا
8-اگه خیلی پولدار باشی با پولت چیکار میکنی؟
یه کارخونه میزنم مدیریتش رو هم به یکی میسپرم . ماه به ماه سودش رو بیاره بده . منم به زندگیم میرسم . بیکاری برای من مشکلی ایجاد نمیکنه چون خییییلی کارا برای انجام دادن دارم ! من احتمالآ با کلی حسرت از دنیا خواهم رفت !

9-بخوای مایکلو توصیف کنی چی میگی؟
کسی که به هرچی میخواست رسید. مایکل سمبل اراده بود .
10-گواهی رانندگی گرفتی؟
نه ، همش امروز فردا کردم . میگفتم تابستون که درس ندارم میگیرم که باز ترم تابستونو ماه رمضونو ... باز نشد !
كاربر(ان) زير تشكر كردند: مایکلا
14 سال 1 ماه قبل - 14 سال 1 ماه قبل #8149
توسط AM!N
1. دوست داشتی تو جنگل زندگی میکردی ؟
آره ! به سبک این فیلما :D
نظری ندارم . اگه هم منظورت اسرائیله باید بگم اسرائیل یه مساله گنگ هست . آدم نمیدونه به حرف کی اعتماد کنه ! مسلمونا هر روز تصاویر کشتار بی رحمانه اسرائیل رو نشون میدن از اونور غربی ها کلآ تکذیب میکنن و میگن بر عکس این مسلمونا هستن که اسرائیلیارو میکشن ! خوب حالا این وسط کی راست میگه کی دروغ ؟ تا نری از نزدیک ببینی نمیتونی بگی . پس بازم نظری ندارم .
3. چرا کتاب نمیخونی ؟
چون وقتم با کارای دیگه (که بهشون عادت کردم) کاملآ پر میشه ! بقیه اوقات هم که درس باید بخونیم !
4. نظرت در مورد من چیه ؟
نظری ندارم چون هنوز نمیشناسمت
آره ! به سبک این فیلما :D
نظری ندارم . اگه هم منظورت اسرائیله باید بگم اسرائیل یه مساله گنگ هست . آدم نمیدونه به حرف کی اعتماد کنه ! مسلمونا هر روز تصاویر کشتار بی رحمانه اسرائیل رو نشون میدن از اونور غربی ها کلآ تکذیب میکنن و میگن بر عکس این مسلمونا هستن که اسرائیلیارو میکشن ! خوب حالا این وسط کی راست میگه کی دروغ ؟ تا نری از نزدیک ببینی نمیتونی بگی . پس بازم نظری ندارم .
3. چرا کتاب نمیخونی ؟
چون وقتم با کارای دیگه (که بهشون عادت کردم) کاملآ پر میشه ! بقیه اوقات هم که درس باید بخونیم !
4. نظرت در مورد من چیه ؟
نظری ندارم چون هنوز نمیشناسمت
Last edit: 14 سال 1 ماه قبل by AM!N.
14 سال 1 ماه قبل #8156
توسط AM!N
1.تا حالا به این موضوع فکر کردی که شاید اینا همش تلقین باشه و تو با بقیه هیچ فرقی نداشته باشی؟
آره اما فکر غلطیه ! بیماری Perfectionism کاملآ ثبت شده و شناخته شدس .
چون هر آدمی این حالات رو تا حدی تجربه میکنه به صورت طبیعی . ولی وقتی مزمن باشه بیماری محسوب میشه . حتی از یه دکتر شنیدم میگفت این بیماری جنبه فیزیکی هم داره . میگفت یه بخشی توی مغز هست که افکار رو فیلتر میکنه . آدمای وسواسی این بخش مغزشون ضعیفه یا درست کار نمیکنه . من خودم حتی فکر میکنم آدمای وسواسی تو سیستم ارتباط مغز با غدد فوق کلیوی هم ممکنه دچار اختلال باشن .
کمال گرایی مایکل به شکل بیمار گونه بروز نکرد ، یا اگه کرداز چشم ما دور بود . همونطور که گفتم کمال گرایی مایکل در جهت مثبت بود ، با نبوغی هم که داشت دیگه ترکوند ! این نظر شخصی منه فرناز .
منظور من دوران دبیرستان بود نه داخل دبیرستان !
خانوادم و بعد دکتر ها
6.وسواس سرایت هم می کنه؟
میتونه ارثی باشه اما اکتسابی نیست . سرایت نمیکنه . ولی تو شرایط شدید میتونه باعث ایجاد اضطراب تو اطرافیان بشه .
7.به اطرافیانت هم مربوط میشه؟ چجوری؟ (من که چیزی ندیدم از نزدیک خدا رحم کنه )
نه زیاد مربوط نمیشه الان .
کی گفته من دکتر نرفتم ؟! رفتم دکتر و دیدم حرفایی که میزنه رو بعضآ خودم بلدم و بچگیام نا خودآگاه بااون روش ها حالم رو بهتر میکردم . بدون اینکه بدونم مریضم ! فکر میکردم همه همینجورین ...
آره اما فکر غلطیه ! بیماری Perfectionism کاملآ ثبت شده و شناخته شدس .
چون هر آدمی این حالات رو تا حدی تجربه میکنه به صورت طبیعی . ولی وقتی مزمن باشه بیماری محسوب میشه . حتی از یه دکتر شنیدم میگفت این بیماری جنبه فیزیکی هم داره . میگفت یه بخشی توی مغز هست که افکار رو فیلتر میکنه . آدمای وسواسی این بخش مغزشون ضعیفه یا درست کار نمیکنه . من خودم حتی فکر میکنم آدمای وسواسی تو سیستم ارتباط مغز با غدد فوق کلیوی هم ممکنه دچار اختلال باشن .
کمال گرایی مایکل به شکل بیمار گونه بروز نکرد ، یا اگه کرداز چشم ما دور بود . همونطور که گفتم کمال گرایی مایکل در جهت مثبت بود ، با نبوغی هم که داشت دیگه ترکوند ! این نظر شخصی منه فرناز .
منظور من دوران دبیرستان بود نه داخل دبیرستان !
خانوادم و بعد دکتر ها
6.وسواس سرایت هم می کنه؟
میتونه ارثی باشه اما اکتسابی نیست . سرایت نمیکنه . ولی تو شرایط شدید میتونه باعث ایجاد اضطراب تو اطرافیان بشه .
7.به اطرافیانت هم مربوط میشه؟ چجوری؟ (من که چیزی ندیدم از نزدیک خدا رحم کنه )
نه زیاد مربوط نمیشه الان .
کی گفته من دکتر نرفتم ؟! رفتم دکتر و دیدم حرفایی که میزنه رو بعضآ خودم بلدم و بچگیام نا خودآگاه بااون روش ها حالم رو بهتر میکردم . بدون اینکه بدونم مریضم ! فکر میکردم همه همینجورین ...
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 3.800 ثانیه