- تشکرهای دریافت شده: 679
وحید
تنها زندگی کردن سخته؟
دنبال دختر میوفتی؟
دوست دختر داشتی؟ چرا بهم زدی؟
خب وحید شاید حق با امین یا احسان باشه تو این سنی که می گی هم کوچولویی هم اوج نوجونیت بوده!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
farnaz mj نوشته: اگه رابطه ی خوبی داری پس چرا جدا شدی از خانوادت؟
من جدا شدم چرا شایعه درست میکنین اگه منظورت اون مدتی که من با اون دختر بودم که خونمون هم میرفتم و نمیدونم چی بگم واقعا همین الان هم من خیلی کم خونمون هستم
تنها زندگی کردن سخته؟
من خیلی تنها زندگی کردم اولش خیلی سخته ولی بعدش خیلی راحت من که توی مدت تنها زندگی کردنم خیلی کارها رو یاد گرفتم مثل آشپزی
و من تنها زندگی نمیکنم
دنبال دختر میوفتی؟
اگه حال و حوصلشو داشته باشم
دوست دختر داشتی؟ چرا بهم زدی؟
آره چراش به بقیه ربطی نداره
خب وحید شاید حق با امین یا احسان باشه تو این سنی که می گی هم کوچولویی هم اوج نوجونیت بوده!
اون دختر دو سال پیش که از ایتالیا اومده بود 26 سال سنش بود و اون توی ایتالیا شوهر داشت واقعا امین اگه تو با همچین زنی فکری بخوای بکنی خیلی....هستی
FeanoR نوشته: اون دختر دو سال پیش که از ایتالیا اومده بود 26 سال سنش بود و اون توی ایتالیا شوهر داشت واقعا امین اگه تو با همچین زنی فکری بخوای بکنی خیلی....هستی
پس یدفه بگو دایه پرستار برات استخدام کردن دیگه ! ...

احتمالآ اگه بیشتر ادامه بدیم سن دختره رو تا 80 سال هم بالا میبری ... پس موضوع مختومس .

پس تو خونه ی خودتون واسه همه اشپزی می کنی؟! ایول بابا!
یاد بگیر امین

نه برای همه آشپزی نمیکنم فقط برای خودم و....
کسی استخدام نکرد مگه برای تو استخدام کردن یعنی تو خودت نمیتونی از خودت مواظبت کنی
موندم چرا شماها اینقدر زودقضاوت میکنین واقعا براتون متاسفم
خدا رو شکر دادگاه تموم شد واقعا براتون متاسفم حداقل این همه مدت که طرفدار مایکل هستین یکم هم از اخلاقیاتش یاد میگیزفتین نه فقط اسمش روتون باشه
اگه همه جا اخلاقت همین جوری امین بدبخت اطرافیانت
در ضمن من همون رابطه ای که گفتم رو باهاش داشتم خداروشکر که .... همچین فکری نکرد اون زمان و گرنه من بدبخت بودم دمش گرم ایول بابا..... دمت گرم عزیز.....
اصن واسه همینه که داغ میشه دیگه!! پس بحثو به مایکلو امینو تاسف ربط نده