- تشکرهای دریافت شده: 1424
رای گیری
14 سال 4 ماه قبل - 14 سال 4 ماه قبل #10432
توسط شايان
امیدوارم شاهد باز هم یک سری سوالات بی ربط یا شوخی های مسخره نباشیم که بخصوص اوایل به شدت دیده میشد و تاپیک ها مسخره شده بودن اگر قراره تو این تاپیک ها وقتمون رو صرف پرسیدن چرندیات کنیم همین بهتر که تعطیل بشه این بخش
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: رای گیری
FeanoR نوشته: تا 24 ساعت صبر میکنیم اگه کس دیگه ای داوطلب نشد محمد میشینه اگه کس دیگه داوطلب شدش رای گیری میکنیم
پس تا اون زمان صبر میکنیم و قصد ما آشنایی بیشتر هستش نه سوال های چرت و پرت و تا 24 ساعت صبر کنین
امیدوارم شاهد باز هم یک سری سوالات بی ربط یا شوخی های مسخره نباشیم که بخصوص اوایل به شدت دیده میشد و تاپیک ها مسخره شده بودن اگر قراره تو این تاپیک ها وقتمون رو صرف پرسیدن چرندیات کنیم همین بهتر که تعطیل بشه این بخش
Last edit: 14 سال 4 ماه قبل by شايان.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 4 ماه قبل #10440
توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: رای گیری
کلی زحمت کشیدیم برای این بخش بعد بزراریم به این راحتی تعطیل بشه
به نظرم اگه بتونیم فن هایی که باهم دوست هستند رو باهم بشونیم روی صندلی خیلی جالب بشه ( منظورم دوست دختر و دوست پسر هست )
من که خواستار این طرح هستم
این خانوم مدیر ÷س کی از سفرشون برمیگرده تا ما طرح های گران قدر خودمون رو عملی کنیم ؟؟؟؟
!!!!
به نظرم اگه بتونیم فن هایی که باهم دوست هستند رو باهم بشونیم روی صندلی خیلی جالب بشه ( منظورم دوست دختر و دوست پسر هست )
من که خواستار این طرح هستم
این خانوم مدیر ÷س کی از سفرشون برمیگرده تا ما طرح های گران قدر خودمون رو عملی کنیم ؟؟؟؟
!!!!
14 سال 4 ماه قبل #10486
توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: رای گیری
حالا تصمیم چی شد؟ واسه کی تاپیک بزنم؟
سینا جان دو نفر باهم خیلی شلوغ می شه به نظر من..!
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 4 ماه قبل #10497
توسط یک مهمان
به به خوش اومدی آبجی فرناز
فعلا واسه صندلی داغ هیکس رو نداریم
خانوم مدیر نمیشه همه تا÷یک ها باز بشه ؟؟؟؟
راستی فکر نکنم شلوغ بشه فقط دو نفر باهم باید جواب بدند ولی جذابیتش خیلی زیاد میشه
بازم حرف حرف شما و بقیه فن هاست ما تابع شماها هستیم
farnaz mj نوشته: حالا تصمیم چی شد؟ واسه کی تاپیک بزنم؟
به به خوش اومدی آبجی فرناز
فعلا واسه صندلی داغ هیکس رو نداریم
خانوم مدیر نمیشه همه تا÷یک ها باز بشه ؟؟؟؟
راستی فکر نکنم شلوغ بشه فقط دو نفر باهم باید جواب بدند ولی جذابیتش خیلی زیاد میشه
بازم حرف حرف شما و بقیه فن هاست ما تابع شماها هستیم
14 سال 4 ماه قبل #10589
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: رای گیری
به نظر من دو نفری نمیشه اینکار رو کرد چون باید خیلی هماهنگ شده باشه....بعدش مگه چند تا دوست پسر یا دختر تو فروم داریم؟؟؟؟به نظر من خیلی شلوغ و به هم ریخته میشه....به هر حال هر چیزی که شورش در بیاد زننده میشه....
به نظرم فرناز هفته ای یک نفر رو صندلی داغ بشینه برای 3 روز نه اینکه یکی تا بلند شد یکی دیگه بشینه تو خیلی از فروم ها اینطوره همیشه هم جذابیت این بخش حفظ میشه....البته فقط نظره حرفم و یک تجربه از فروم های دیگه....چون الان خیلی راحت دیدم که چطور از تاپیک های اول استقبال های گرمی شد اما هر چه اومدیم رو به آخر کمتر شد...ربطی به محبوبیت فرد خاصی نداره همه اینجا دوست داشتنی هستن اما زیاده روی و افراط کار ها رو خراب میکنه
به نظرم فرناز هفته ای یک نفر رو صندلی داغ بشینه برای 3 روز نه اینکه یکی تا بلند شد یکی دیگه بشینه تو خیلی از فروم ها اینطوره همیشه هم جذابیت این بخش حفظ میشه....البته فقط نظره حرفم و یک تجربه از فروم های دیگه....چون الان خیلی راحت دیدم که چطور از تاپیک های اول استقبال های گرمی شد اما هر چه اومدیم رو به آخر کمتر شد...ربطی به محبوبیت فرد خاصی نداره همه اینجا دوست داشتنی هستن اما زیاده روی و افراط کار ها رو خراب میکنه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mohammad
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
14 سال 4 ماه قبل #10598
توسط یک مهمان
منکه تابع رای جمع هستم
ولی داداش شایان داره میپیچونه صندلی رو
چون خودشو خانومش اگه طرح دوتایی بگیره باید بشینند روی صندلی ( شوخی نمودیم )
ولی من هنوز میگم با یه مدیریت خوب همه چی حله
ولی داداش شایان داره میپیچونه صندلی رو
چون خودشو خانومش اگه طرح دوتایی بگیره باید بشینند روی صندلی ( شوخی نمودیم )
ولی من هنوز میگم با یه مدیریت خوب همه چی حله
مدیران انجمن: Farnaz
زمان ایجاد صفحه: 4.607 ثانیه