- تشکرهای دریافت شده: 874
دسته گلتون درد نكنه!!!!!!
راستی دوستان باید عرض کنم ما نباید انتظار داشته باشیم فروم به حالت قبل برگرده.اون فروم یه چیزی داشت که این فروم تا ابد نخواهد داشت.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
منم به ترمه رای می دم

- یک مهمان
-
نويسنده موضوع
- بازديد كننده
-
AM!N نوشته: شما مثل اینکه فروم چند سال پیش رو ندیدی یا یادت رفته ..
حالا فروم قدیم هیچ الان فروم امجی حتی از نظر فنی هم خیلی مشکلات داره .. ! شما برو فروم های دیگه رو نگاه کن به امکاناتش دقت کن ببین چقدر عقبیم ! مساله ای که فقط از یه انتخاب نادرست سیستم فروم ناشی شده . کجا دیدی از فرومی که امجی الان پیاده کرده استفاده کنن ؟ نه به اون SMF اشون نه به این Kunena ! کشف کردن مثلآ !
داداشي من فروم چند ساله پيش رو نديدم
ولي خودم به اين فضا و دوست هايي كه دارم قانع ام

- یک مهمان
-
نويسنده موضوع
- بازديد كننده
-
البته هر كي بشينه مواضبه خودش باشه چون بدجور سوال پيچش ميكنم
منم اون فرومو ندیدم.ولی به قول سینا همین که جایی هست که باهم صحبت کنیمو دوست باشیم خیلی خوبه!sinalovermj نوشته:
حالا فروم قدیم هیچ الان فروم امجی حتی از نظر فنی هم خیلی مشکلات داره .. ! شما برو فروم های دیگه رو نگاه کن به امکاناتش دقت کن ببین چقدر عقبیم ! مساله ای که فقط از یه انتخاب نادرست سیستم فروم ناشی شده . کجا دیدی از فرومی که امجی الان پیاده کرده استفاده کنن ؟ نه به اون SMF اشون نه به این Kunena ! کشف کردن مثلآ !
ولي خودم به اين فضا و دوست هايي كه دارم قانع ام?

- یک مهمان
-
نويسنده موضوع
- بازديد كننده
-
Farshad.emjey نوشته:
منم اون فرومو ندیدم.ولی به قول سینا همین که جایی هست که باهم صحبت کنیمو دوست باشیم خیلی خوبه!sinalovermj نوشته:
ولي خودم به اين فضا و دوست هايي كه دارم قانع ام?
قوربونه داداشه گلم كه تكه