- تشکرهای دریافت شده: 408
اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس
کمتر
بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21737
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس
برای این که بتونی لینک مستقیم بذاری باید سرور بخری . سرور هم انواع مختلفی داره . از لحاظ قدرت و ظرفیت .
هر چی رم و CPU بیشتری برای بگیری کارت راحت تره . یه هارد هم باید بگیری که بستگی به نیازت داره . البته فکر نکنی این Hard , Cpu , Ram رو میارن دم خونه تحویلت میدنا .
سیستم عامل هاشون هم متفاوته . هم ویندوز داره هم لینوکس که بهتره و البته گرون تر.
پیشنهاد میکنم اگه خواستی بگیری از هر کدوم زیاد نگیر و هر موقع نیاز داشتی بازم بخر چون برات خرج اضافی داره .
راجب کلمات کلیدی هم مربوط به CMS میشه . CMS به سیستیم مدیریتی سایت ها و وبلاگ ها میگن .
مثلا FUllmjj رو با دیتالایف ساختیم و emjey.com با جومالا ساخته شده و بعضی سایت ها هم با نیوک . به جز این 3 تا بازم CMS هست . هر کدوم خوبی های خودشون رو دارن . برای فروم هم CMS Vbulletin عالیه.
الان تا وقتی که وبلاگت رو به سایت تغییر ندی و واسش دامنه و هاست نگیری نمیتونی تغییراتی که دوست داری رو راحت روش انجام بدی .
امیدوارم توضیحاتم به دردتون خورده باشه .
هر چی رم و CPU بیشتری برای بگیری کارت راحت تره . یه هارد هم باید بگیری که بستگی به نیازت داره . البته فکر نکنی این Hard , Cpu , Ram رو میارن دم خونه تحویلت میدنا .

پیشنهاد میکنم اگه خواستی بگیری از هر کدوم زیاد نگیر و هر موقع نیاز داشتی بازم بخر چون برات خرج اضافی داره .
راجب کلمات کلیدی هم مربوط به CMS میشه . CMS به سیستیم مدیریتی سایت ها و وبلاگ ها میگن .
مثلا FUllmjj رو با دیتالایف ساختیم و emjey.com با جومالا ساخته شده و بعضی سایت ها هم با نیوک . به جز این 3 تا بازم CMS هست . هر کدوم خوبی های خودشون رو دارن . برای فروم هم CMS Vbulletin عالیه.
الان تا وقتی که وبلاگت رو به سایت تغییر ندی و واسش دامنه و هاست نگیری نمیتونی تغییراتی که دوست داری رو راحت روش انجام بدی .
امیدوارم توضیحاتم به دردتون خورده باشه .

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21783
توسط sara
پاسخ داده شده توسط sara در تاپیک پاسخ: اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس
سلام منم یه سوال داشتم....من یه چند وقتیه وب لاگ زدم ولی متاسفانه فقط با عنوان خود وب لاگ قابل سرچه ...
من هر مطلبم رو جداگانه در یک صفحه دسته بندی کردم و به خاطر همین یکی بهم گفت که چون اسم مطالبت در صفحه ی اولت نیستن پس سرچ هم نمی شن...حالا من اسم صفحاتم رو هم اضافه کردم ولی بازم خبری نشد
چند وقتی بود به این فکر افتاده بودم که کلمات کلیدی اضافه کنم ولی در نهایت هم نفهمیدم چطور می شه این کار رو کرد ...
حالا سوالم اینه که اگه اینا راه حل های من هستن خوب چطور می تونم ازشون استفاده کنم که جوابگوم باشن وگرنه باید چی کار کنم که مطالبم قابل سرچ بشه
من هر مطلبم رو جداگانه در یک صفحه دسته بندی کردم و به خاطر همین یکی بهم گفت که چون اسم مطالبت در صفحه ی اولت نیستن پس سرچ هم نمی شن...حالا من اسم صفحاتم رو هم اضافه کردم ولی بازم خبری نشد
چند وقتی بود به این فکر افتاده بودم که کلمات کلیدی اضافه کنم ولی در نهایت هم نفهمیدم چطور می شه این کار رو کرد ...
حالا سوالم اینه که اگه اینا راه حل های من هستن خوب چطور می تونم ازشون استفاده کنم که جوابگوم باشن وگرنه باید چی کار کنم که مطالبم قابل سرچ بشه
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by sara.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
13 سال 5 ماه قبل #21787
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس
تو ببشتر وبلاگ ها وقتی داری مطلب جدیدی رو پست میکنی
یه گزینه هست به اسم افزودن کلمات کلیدی
و یا زیر متنی که داری مینویسی یه تکس باکس هست که توش میتونی کلمات کلیدیت رو بنویسی
و بسته به نوع سرور وبت با نقطه یا + و .. کلماتو از هم جدا کنی
بگو وبت رو با چه سایتی ساختی تا بیشتر بتونیم کمکت کنیم
یه گزینه هست به اسم افزودن کلمات کلیدی
و یا زیر متنی که داری مینویسی یه تکس باکس هست که توش میتونی کلمات کلیدیت رو بنویسی
و بسته به نوع سرور وبت با نقطه یا + و .. کلماتو از هم جدا کنی
بگو وبت رو با چه سایتی ساختی تا بیشتر بتونیم کمکت کنیم
13 سال 5 ماه قبل #21794
توسط sara
پاسخ داده شده توسط sara در تاپیک پاسخ: اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس
نه بلاگ من از اینا نداره....اگه هم داره من متوجه اش نشدم
با سایت blog.com...سایت خیلی خوبیه فقط قسمت help اش ضعیفه
راهی نداره که خودم این قسمت رو اضافه کنم؟
با سایت blog.com...سایت خیلی خوبیه فقط قسمت help اش ضعیفه
راهی نداره که خودم این قسمت رو اضافه کنم؟
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
13 سال 5 ماه قبل #22125
توسط Michaellover
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
پاسخ داده شده توسط Michaellover در تاپیک پاسخ: اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس
شرمنده یه سوال دارم
یه جای خوبی نمیشناسین که ارزون لینک مستقیم بده حجمش هم خوب باشه لازم دارم ناجور
یه جای خوبی نمیشناسین که ارزون لینک مستقیم بده حجمش هم خوب باشه لازم دارم ناجور

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 5 ماه قبل #22189
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: اموزش کامپیوتر و اینترنت + عکس
نه سارا جان نمیتونی خودت چیزی اضافه کنی چون باید برنامه نویسی بلد باشی به همین راحتی ها نیست اگر هم بلد باشی فکر نکنم بتونی تغییرش بدی .
لینک مستقیم اگه میخوای باید همون کاری که گفتم بکنی یه سرور مجازی بخری . ولی میتونی یه لیچر بخری که البته فکر نکنم مستقیم باشه . اگر خواستی سرور بخری تو گوگل سرچ کن برو جند تا سایت ببین قیمت هاشونو مقایسه کن اونی که میخوای بخر قبلش با پشتیبانی سایتش هم اگه مشورت کنی بد نیست .
البته اگه حجم زیاد نخوای در حد 2 یا 3 گیگ این سایته خوبه .
persiangig.com/
لیچر هم این عالیه .
www.uploadbaz.com/free51601.html
لینک مستقیم اگه میخوای باید همون کاری که گفتم بکنی یه سرور مجازی بخری . ولی میتونی یه لیچر بخری که البته فکر نکنم مستقیم باشه . اگر خواستی سرور بخری تو گوگل سرچ کن برو جند تا سایت ببین قیمت هاشونو مقایسه کن اونی که میخوای بخر قبلش با پشتیبانی سایتش هم اگه مشورت کنی بد نیست .
البته اگه حجم زیاد نخوای در حد 2 یا 3 گیگ این سایته خوبه .
persiangig.com/
لیچر هم این عالیه .
www.uploadbaz.com/free51601.html

www.fullmjj.ir
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover
زمان ایجاد صفحه: 1.484 ثانیه