- تشکرهای دریافت شده: 408
نظرت در مورد اواتار و امضای نفر قبلی چیه؟
Ehs@n نوشته: محمد اواتارت منو یاده پوستر تبلیغاتیه this is it میندازه.

www.fullmjj.ir
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

امین جون چیه مگه؟ کوالا ندیدی؟

- تشکرهای دریافت شده: 306
m.yMJJ نوشته: بچه اواتر همتون باهاله و هر کدوم رو یجوری دوست دارم .
اواتار farnaz mj منویاد فوتبالیستا میندازه و اصلا حواسم نبود که این میتونه لباس مایکل تو They Don't Care About Us باشه .)
اواتار Farshad.emjey که منویاد فیلم هندی میندازه . اصلا نمیدونم چرا.ولی اینجا مایکل خیلی خیلی خوشتیپه .
اوتار Nasim Parsi منو یاد عروسی و از این جور حرفا مینداز .![]()
وقتی اواتار FeanoR رو میبینم حوس میکنم دنجرس تورو ببینم .
اواتار MJtermeh که یهم ارامش خاصی میده و اونو با اواتار یکی دیگه از بچه ها که شبیه به اواتار MJtermeh هست قاطی میکنم .)
اواتار Ehs@n که مهشره . هر دفعه اواتارتو میبینم کلی شاد میشم . خندت خیلی باهاله .![]()
![]()
![]()
اواتار InvincibleMJ منو یاد قهوه تلخ و کتاب تاریخ میندازه . چون تاریخ خیلی دوس دارم .
اواتار کوچکترین طرفدار منو یاد هیچی نمیندازه . فقط از اواتارت خیلی خوشم میاد . عالیه .
اگراواتار کسی رو یادم رفت ببخشید . اگه دیدم نظرمو میگم ولی در کل از اواتار هیچکس بدم نمیاد . اواتار همه ی بچه ها خوشگلی و جذابیت خودشون رو دارن .
قهوه تلخ ؟ آخه کجاش شبیه قهوه تلخه ؟
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
InvincibleMJ نوشته:
m.yMJJ نوشته: بچه اواتر همتون باهاله و هر کدوم رو یجوری دوست دارم .
اواتار farnaz mj منویاد فوتبالیستا میندازه و اصلا حواسم نبود که این میتونه لباس مایکل تو They Don't Care About Us باشه .)
اواتار Farshad.emjey که منویاد فیلم هندی میندازه . اصلا نمیدونم چرا.ولی اینجا مایکل خیلی خیلی خوشتیپه .
اوتار Nasim Parsi منو یاد عروسی و از این جور حرفا مینداز .![]()
وقتی اواتار FeanoR رو میبینم حوس میکنم دنجرس تورو ببینم .
اواتار MJtermeh که یهم ارامش خاصی میده و اونو با اواتار یکی دیگه از بچه ها که شبیه به اواتار MJtermeh هست قاطی میکنم .)
اواتار Ehs@n که مهشره . هر دفعه اواتارتو میبینم کلی شاد میشم . خندت خیلی باهاله .![]()
![]()
![]()
اواتار InvincibleMJ منو یاد قهوه تلخ و کتاب تاریخ میندازه . چون تاریخ خیلی دوس دارم .
اواتار کوچکترین طرفدار منو یاد هیچی نمیندازه . فقط از اواتارت خیلی خوشم میاد . عالیه .
اگراواتار کسی رو یادم رفت ببخشید . اگه دیدم نظرمو میگم ولی در کل از اواتار هیچکس بدم نمیاد . اواتار همه ی بچه ها خوشگلی و جذابیت خودشون رو دارن .
قهوه تلخ ؟ آخه کجاش شبیه قهوه تلخه ؟
اصلا شبیهش نیست ولی یادقهوه تلخ میندازه دیگه چیکار کنم .

منظورم این نبود که عکستو دوست ندارم . خیلی هم قشنگه .

www.fullmjj.ir

farnaz mj نوشته: اگه قهوه ی تلخو دیده باشی دیگه نمی پرسی چرا یا کجاش شبیه
farnaz خانم . من این عکسرو از سایت www.michael2040.blogfa.com/ در اوردم . زیر عکس ادرس سایت هست . دارم دونبال بدون ادرسش میگردم .اگه پیدا نکردم همینو میذارم .

www.fullmjj.ir